Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 13
Ellenuta spune:
cum facem maine, zuzici?? ne trezim acolo .. in aer ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Shose spune:
Stancutz maine e mama acasa si ii prepara ea legumele, daca dam gres iar, incerc o zi cum ai zis si tu sa vedem care e motivul macar.
Carutzu` e mortal. Io`s incantata la max ca il bag usor in portbagaj, si plus zbor cu ea pe alee in parculetz.
Pip se simte bine in el...adoarme uneori in funduletz si io ii las spatarul abia dupa. De cand l`am luat s`a invatat sa stea mai bine in funduletz.
Voiam sa raspund la un mesaj al tau anterior. pip s`a ridicat in fund singurica doar pe 15 sept de atunci pauza. Si statea in funduletz cam de o luna si ceva inainte. Dar daca vede o jucarie....bufff cu capul intre picioare sau pe lateral. Asa ca fi fara grija... toti sunt instabili in funduletz in primele luni.
Ereenutza in primul rand ti`am rasfoit blogul.
Ai facut treaba buna, iar ideea cu mesajele de pe forum stranse toate buchetzel m`ia placut tare. Am reintrat in atmosfera
odiseei.
In al 2 lea rand nu am incercat pana acum orez si e o idee buna. Si cu brocoli la fel. Asta presupune sa fug dimineata sa ii iau ca sa ii prepare bunica. te anuntz maine ce si cum. Sper sa manance macar juma` din cat manca pana acum.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Stancutz maine e mama acasa si ii prepara ea legumele, daca dam gres iar, incerc o zi cum ai zis si tu sa vedem care e motivul macar. Carutzu` e mortal. Io`s incantata la max ca il bag usor in portbagaj, si plus zbor cu ea pe alee in parculetz. Pip se simte bine in el...adoarme uneori in funduletz si io ii las spatarul abia dupa. De cand l`am luat s`a invatat sa stea mai bine in funduletz. ![]() Voiam sa raspund la un mesaj al tau anterior. pip s`a ridicat in fund singurica doar pe 15 sept de atunci pauza. Si statea in funduletz cam de o luna si ceva inainte. Dar daca vede o jucarie....bufff cu capul intre picioare sau pe lateral. Asa ca fi fara grija... toti sunt instabili in funduletz in primele luni. |
Mi-as dori si eu sa adoarma Sofia in fundulet, dar pana acum nu s-a intamplat. Daca se va intampla, eu o sa-i cumpar la anul un nou carut, mai sport, mai mic. Dar deocamdata e bun asta, si e tare usor, asa e.
Si vroiam sa te "cert" putin, ca acum vreo doua nopti huhurezeai pe la 3 dimineata aici pe forum :-) Pai cum sa nu fii obo tare daca nu faci nani? Eu de cand o avem pe Sofia iubesc somnul, cand ma bag seara in pat si imi gasesc pozitia de dormit zici ca l-am apucat pe D-zeu de-un picior, asa ma bucur si ma rasfat!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta cum facem maine, zuzici?? ne trezim acolo .. in aer .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Eu am vrust sa sun la ei mai devreme, pe urma m-am gandit ca, daca a mai sunat deja vreuna din noi, era aiurea, si am renuntat.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Shose spune:
Hehe... trebuie alt carutz la anul? Mie`mi place asta cu shoppinguiala. Dar sa fie obligatoriu usor. Ca la mastodontul nostru vechi nu vreau sa mai ajungem si nici ceva asemanator nu vrem.
Cearta`ma ca merit. Dupa ce ca sunt capiata de obo...cand vine seara nu m`as mai culca. Ma fura somnul cand o adorm pe ea pe la 9 pe la 10. Dorm si io o ora max cu ea si apoi...huhurez pana pe la 2, 3 cel putin.
Promit sa ma fac fata cuminte.

Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
asadar maine ne vedem la baby expo, dar unde?
Elle cred ca te voi suna pe tine sa vad pe unde sunteti.Poate reusesc sa ajung la 11 sa o vad pe Evita la atletism.Eu vin fara Milan.
Shose ce carut ,ce carut i-ai luat frumoasei? Ma intereseaza subiectul carut usor!
Fetelor merci pt vorbele bune, deh, a trecut dar m-a marcat psihic sa-l vad asa mic si bolnav, tusea de se cutremura camera, se ineca samd, era aspirat des cu niste sonde ce intrau adanc adanc in nasuc si in jos pe caile respiratorii, ajunsesem sa am curaj sa il tin eu cand ii faceau operatiunea asta, of Doamne, plangea si tipa pana nu mai putea respira de epuizare.
Cu kg... am cu 8 mai multe decat am avut cca 10 ani de zile, aka am 58 acum. Nik din garderoba dinainte de baby nu ma mai incape, spun adio momentan consacratei masuri 36.
Sanatate multa bebeilor bolnaviori, sa se faca bine repede!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
Ellenuta spune:
emma ok, ma poti suna. dar de ce vii fara milan??? si la mine e cam problema cu ora 16 .. la 14 papa, apoi nani dar nu prea mult .. apoi la 18 iar papa .. poate sa le iau dupa mine .. vedem ..
pup
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ereena spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta emma ok, ma poti suna. dar de ce vii fara milan??? si la mine e cam problema cu ora 16 .. la 14 papa, apoi nani dar nu prea mult .. apoi la 18 iar papa .. poate sa le iau dupa mine .. vedem .. pup Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
ellenuta, matei va servi 2 mese in deplasare, e asa o problema? ii iei fetei mancarica si gata.asa sincer si eu m-as duce dupa baby expo acasa, sa doarma copilul dar lasa-l sa se obisnuiasca si mai plimbarest
Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Shose spune:
Ema esti asa frumoasa cu cele 8kg in plus, incat nu tre sa iti faci mari probleme
Despre carutz e vorba de Brevi Grillo. Mai au cateva zuzici si erau multumite asa ca ...l`am comandat si io si e 
Usorrrr rau! vechiul carutz avea cca 15KG si nu reusam sa il pun singura in portbagaj. ma cocosa. Acum sunt experta...il bag cu o mana. Io`s indragostita de el cum se manevreaza, iar Pipe nu s`a plans pana acum de el.
Fata si pe Milan
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Completare la mes de mai sus pt Ema:
Dar....zicea Stancutza sa il schimbam la anu`
Good ideea!
De acum maapuc sa caut. Principalul e sa fie usor.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii