Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

adrianayo, eu vin cu sotul si probbil si lala20. nu stiu madalina si aweya daca vin cu sotii. cred ca ne intalnim la 16 in fata la baby expo si hotaram acolo. asta daca nu face cineva rezervare undeva ,sa anunte 10 mamici,cu zece bebelusi plangaciosi ,10 carucioare din dotare si vreo cativa soti. oare ne-or primi?

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Nu, noi nu venim cu sotii. De fapt, eu vin singura fara bebe, iar Madalina vine doar cu Sofiuca. Abia astept sa ne vedem.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor rad de ma sparg. Am descoperit un blog misto
pitzipoanca.org

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Deci maine la 16 in fata la BE ..... sa speram ca nu ploua pt ca am un chef de plimbat nevoie mare.... nu numai eu ... Luca deja e nervos dupa amiaza daca nu iesim. Asa ca abia asteptam sa va intalnim!!!!!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hi-hi, shose, ai dat de bad pitzi!!

incearca si gigel.org acolo e comunitate mai mare, comentarii mai diverse.

vezi ca pe blogul meu eu ai link la RMRA, asociatia oficiala de fecat menta. o delectare!!

pupam shosetica!!

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Bunnnnnnnnnnnnn toata lumea e la nani, numai eu sunt huhurez pe aici..... mmmmmmmm bine ma duc sa-mi stresez jumatatea ca se uita la meci .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Doculeetz acum aflai ca ai blog.
Acum intru.
Thx de pont.
Tare bad pitzi

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Eu nu mai intru pana maine seara,ramane la 16 in fata la BE pt cine vrea sa vina..
Errena are dreptate am putea pleca acasa mai ales ca suntem cu copii dupa BE, deci cred ca pot manca si pe acolo, asta daca vreti ,poate ca e "motiv" sa nu veniti.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor maine o sa pun pozici, promit. Azi le-am descarcat de pe aparat.
LauraD f frumoase si pozele tale, de ce zici ca nu?
Alina, sanatate multa Dariei! Saracuta, offf!
Muuulta sanatate tuturor clopoteilor bolnaviori!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Fetelor, eu nu mai stiu cum sa o imbrac pe Thea! Problema asta am avut-o si-n iarna, mereu imi era teama sa nu-i fie frig sau sa nu fie prea imbracata Cand erau caldurile alea mari o tzineam la bulanele goale, fara nimic in picioruse, cu rochitele, salopetele etc. Acu'...habar nu am, si nu doar pt afara cui si in casa! Are mereu nasul si piciorusele reci. Tre sa le punem papucei si-n casa? CU talpa tare sau cum? Ma enerveaza vremea asta de mor
Cand iesim afara ii dau ciorapei lungi, pantaloni (trening sau blugi), body cu maneca lunga/scurta, bluzita cu maneca lunga (de la tex), nu f groasa si un puloveras mai grosut. Pe cap caciulita. O invelesc si cu paturica (chiar 2 uneori: 1 de la mothercare, ca si crosetata si una mai grosuta), dar tot rece mi se pare (cand ajung ascasa are temperatura 36,4-36,5, cam mica, nu?).
In casa: pantaloni lungi cu talpa sau fara, sosetele (si-i bag pantalonul inauntru), body cu maneca lunga si un puloveras subtire (care se incheie in fatza). SI e tot rece
Am dat drumul la centrala
O fi bine sau cum?

Si la noi de 2 zile s-a facut mai frig, eu am pus www.johnstonprams.co.uk/item1058.htm" target="_blank">marsupiul sau plapumioara caruciorului, sau cum s-o mai numi. Si fara paturici sau altceva, si are manutele si piciorusele calde tot timpul, eventual mai trag si husa de ploaie , daca cumva e vant.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Anca.b, Sarbatoarea Castanelor e la sfarsitul lui septembrie, 26, 27, 28 sept.
Asa as merge.........da' e prea departe.

Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput