Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
anca.b spune:
Buna dimineata!
laura e nasol daca se poarta asa cu familiile cu copii...pina la urma sinteti clienti si ar trebui sa mature pamintul in fata voastra. ma rog...pe ala care v-a zis sa lasati carucioarele afara trebuia sa-l pui sa va aduca scaune inalte pentru copii, si sa va spuna locul in care sa lasati in siguranta, sub paza, carucioarele...cred ca i-ar fi trecut instant aerele..
Shose, eu ii pun fasole verde, gulii, salata verde, dovlecel, conopida, mazare, in diverse proportii, pe linga cartof, morcov, patrunjel, telina astfel incit gustul se schimba putin de la o "supa" la alta. am vazut ca fetele pun si ceapa si ardei pt gust...eu inca nu am incercat...
in citeva zile i-am dat spanac fiert si amestecat cu cartof (inspiratie de pe borcanele) si galbenus de ou...
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Fetelor io's cam ingrijorata ca Pip de 3,4 zile nu mai vrea supa de legume...sau ma rog, piureul de legume, pe care pana acum il papa cu mare placere. Am incercat si iaurt si nimik. Azi i'am facut cartofi cu rondele de morcov la cuptor (cu apa si ptin ulei de masline) si apoi i'am blenduit. Si nimik.... ia cateva linguritze strambandu'se toata. Cred ca s'a saturat de 2 luni si ceva acceasi supa. Vre'o sugestie ceva? Ce credetzi ca e de facut? Dati'mi idee de o reteta noua de legume ca nu am nicio inspiratie. Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Irlandeza, merci de info, daca ajung pe acolo, maninc doua castane si pentru tine! inca nu am convins "dusmanu"...da' mai lucram la problema...
| citat din mesajul lui irlandeza Anca.b, Sarbatoarea Castanelor e la sfarsitul lui septembrie, 26, 27, 28 sept. Asa as merge.........da' e prea departe. ![]() ![]() Poze de tot felul P a t t y - la 8 luni PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
neata poftiti la o cafea...desie u am baut-o deja
shose tare blogu am ras de m-am prapadit!
anca neatza!
ti-am scris si pe monti felicitari pt cifra 7!!!
fug la robi ca ma cearta d enuma cum nu-i dau atentie...off nu situ ce sa-i mai fac noptile iar 5 treziri cu tot cu lapte praf noaptea...
deci am scos ipoteza trezitului de foame...atunci de ceeee???
eu nu mai pot
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
moni, mercic. iar cu robi, daca nu se trezeste de foame, si nu e bolnavior, singura explicatie e ca iti face prezenta...cam ceea ce patzea si miri...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui anca.b moni, mercic. iar cu robi, daca nu se trezeste de foame, si nu e bolnavior, singura explicatie e ca iti face prezenta...cam ceea ce patzea si miri... Anca si Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
da m-am gandtit si eu...da nus tiu chiar de 5 ori pe noapte?sau de 7ori?si ii dau titzi si se enerveaza imi da picioare in burta..nu facea asa...nus tiu.. sper sa-si revina odata ca nu mai rezist,o sa incerc sa-i dau ceai la noapte poate va fi mai bine
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
anca.b spune:
moni, poti sa incerci sa nu-i dai nimic...eventual suzeta...si sa nu-l iei in brate, doar sa-l mingii si sa vorbesti putin cu el ca sa se linisteasca...macar de citeva ori pe noapte...sa incerci sa reduci nr datilor in care primeste ceva de "rontait" noaptea. incet-incet va renunta, daca stie ca nu mai primeste nimic...mai ales ca-i dai formula seara...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata la amiaz!
Tocmai am venit iar de la doctor, maine o sa am rezultatele finale la analize, dar s-a uitat doctora un pic la analize si a zis ca nu e de bine
.Ii cresc leucocitele in sange, si urina, si in scaun incepe sa creasca ceva.Deci infectie urinara, IAR.Ceea ce e problematic la baietei.E a doua deja.Asa ca v-a trebui sa luam antibiotice, again. De la ORL, tot vesti proaste, frenu lingual e destul de gros si va fi nevoie de mai mult decat o simpla piscatura.Asta se va rezolva la chirurgie infantila dupa ce ne tratam de celelalte. In plus are si un inceput de otita la urechea dreapta.
Si s-a confirmat diagnosticul de malabsorbtie a mancarii, au gasit in kk urme de mancare nedigerata.A zis ca nr asa mare de scaune pe care le are Razvi(4-5) au un rost, nu se digera bine mancarea. Asta se rezolva foate usor cu ceva sirop cu enzime parca.
Ne-a sfatuit de asemenea sa mergem la CJ la un prof Manolescu (cred), ca sa ii faca un ecograf sa vedem din ce cauza face infectie urinara.A zis ca au un ecograf acolo unde il tine mai mult, pana face pipi si se uita daca cumva atunci cand face pipi se intoarce o parte din el in uretra.Ma rog, cam asa am inteles eu.
Asadar, numa "de bine".
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ramonab Neata la amiaz! Tocmai am venit iar de la doctor, maine o sa am rezultatele finale la analize, dar s-a uitat doctora un pic la analize si a zis ca nu e de bine .Ii cresc leucocitele in sange, si urina, si in scaun incepe sa creasca ceva.Deci infectie urinara, IAR.Ceea ce e problematic la baietei.E a doua deja.Asa ca v-a trebui sa luam antibiotice, again. De la ORL, tot vesti proaste, frenu lingual e destul de gros si va fi nevoie de mai mult decat o simpla piscatura.Asta se va rezolva la chirurgie infantila dupa ce ne tratam de celelalte. In plus are si un inceput de otita la urechea dreapta.Si s-a confirmat diagnosticul de malabsorbtie a mancarii, au gasit in kk urme de mancare nedigerata.A zis ca nr asa mare de scaune pe care le are Razvi(4-5) au un rost, nu se digera bine mancarea. Asta se rezolva foate usor cu ceva sirop cu enzime parca. Ne-a sfatuit de asemenea sa mergem la CJ la un prof Manolescu (cred), ca sa ii faca un ecograf sa vedem din ce cauza face infectie urinara.A zis ca au un ecograf acolo unde il tine mai mult, pana face pipi si se uita daca cumva atunci cand face pipi se intoarce o parte din el in uretra.Ma rog, cam asa am inteles eu. Asadar, numa "de bine". RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Off, mai Ramo, ce rau imi pare pentru Razvanici

Cred ca analiza aia, pentru infectie urinara, seamana cu cistograma la fetite; poate nu e reflux (Doamne ajuta!); si dak e doar infectie, o sa-ti dea un tratament de intretinere - stiu, ca asa mi-a zis si mie, dak 'revine' e-coli, atunci o sa faca tratament de intretinere - tot antibiotic
).Si, poate cu siropelul ala, se vor vedea efectele repede - adik sa nu mai faca kk cu mancare nedigerata. Si incepe sa ia in greutate.
Pt otita ce ti-a dat? Picaturi?
Off, hai, curaj (cat poti , de dragul lui) ca o sa treceti si peste astea (Suntem langa tine, virtual)

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
anca.b spune:
offf, Ramona, ce rau imi pare ca nu ai vesti bune! sintem alturi de tine...poate nu va fi atit de grav si a vrut doar sa te pregateasca dr pt ce e mai rau. sa ne spui cum ies analizele finale. tinem pumnii!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
docdecap spune:
Ramonel, of-of
nu mai fac urocultura si antibio?
cred ca treba acu hrana nedigerata e si problema lui serban, ca 4-5 scaune pe zi are si el, si pot spune d ela ce masa, ca se vede.
azi am dus si noi o proba de copro-de-toate, sa vedem ce zice. vreau sa ii fac si o urocultura, ca mi se pare c amiroase cam pregnant in ultima vreme.
ma gandeam ca pb. cu greutatea lui Razvan, ca si la serban, sa fie de la lapte. de cand ii dau lapte praf (240 ml completare
dupa san) a mai pus ceva pe el, nu mai e aschimodie. dar cu digestia tot pe acolo suntem.
tinem pumnii sa iasa bine si sa se faca sanatos si mare (greut adica)!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Pipetzica (12.02.2008)