Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
anca.b spune:
Adrianayo, la multi ani! sper ca accepti urari si de la intirziati, asa ca mine..

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
mai fetelor .. cum procedam maine??? e si vremea asta nashpa si nu putem sta afara .. facem rezervare la daimon? le spunem ca suntem cu catel cu purcel ... sau ne prezentam si ii punem in fata unui fapt implinit ..
hai sa decidem ca altfel o sa stam ca zuzele in fata la BE ..
cine mai e in concursul de-a busilea maine??? noi suntem la 11.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ereena adrianayo, eu vin cu sotul si probbil si lala20. nu stiu madalina si aweya daca vin cu sotii. cred ca ne intalnim la 16 in fata la baby expo si hotaram acolo. asta daca nu face cineva rezervare undeva ,sa anunte 10 mamici,cu zece bebelusi plangaciosi ,10 carucioare din dotare si vreo cativa soti. oare ne-or primi? Matei-Florin 24.01.2008IN CONCEDIU CU COPILUL POZE SI FILMULETE 1001 MODURI DE A DORMI ALBUM ZUZE Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun. |
Noi venim singure si din pacate doar cu Sofia, micul Mihaita va ramane acasa.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Lala_D spune:
M-a disperat atata ploaie 

Andrei este inebunit ca nu mergem afara, azi nu am apucat sa iesim, se duce micutul si bate in usa de la intrare si striga "pa" 

Offf
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
madalina28 spune:
Sper sa hotaram unde ne vom intalni pe mine nu ma deranjeaza nici in fata la BE
dar pe Sofia da daca ploua,eu maine dimineata nu voi avea timp sa intru pe net cine vrea nr meu de tel sa zica si trimit un PM.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Laura, pe-a buburuzei, Mirela Stefan - e o tipa mignona. Mie mi-a recomandat-o o prietena care are baietelul la ea (baietelul are 1 an juma'te). Si a ta, tot la "Speranta"? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Dimitris a fost la dispensarul acela. Dar atunci stateam in drumul taberei iar el mergea la cresa care este lipita de dispensar.
M-am mutat ca proasta aici in militari la o doctorita care ajungea din an in paste la cabinet... Pateam ca alina kalos... nu-mi raspundea la telefon, nu era la cabinet cu zilele.. Asa ca... mare "avantaj" am avut ca era cabinetul pe strada mea...
I-am mutat imediat la pliclinica ce tine de spitalul elias unde sunt eu arondata si sunt multumita acum desi fac 2 ore prin bucuresti ca sa ajung la doctor...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana LauraD[pu] si eu ma uitasem pe pozicile tale, dar n-am mai apucat sa scriu: o fetita frumoasa foc si un baietel la fel de frumos si simpatic in felul in care sta la poza Dar cam putine poze din concediu (eu vorbesc, care nu am poze puse de vreo 2 luni)! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Multumesc mult de aprecieri!

Am asa putine fotografii pentru ca sunt tare proasta la capitolul acesta ( si la altele probabil
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Offf ce de puiuti bonlaviori!multa sanatate puiuti!Cred ca si vremea asta e de vina ieri a fost cald azi iar frig,ii zapaceste de tot. Ema prin ce ai putut sa treci cu bb Milan!Bine ca acum e sanatos si voios.Kg in plus chiar nu se vad. LauraD bine ai revenit,am vazut poze cu micutii tai niste scumpi amandoi,iar Eleni vb Emei infloreste din ce in ce...Maine te bagi la bebeluseala de la BE? Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
Nu cred ca pot...

si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Am ajuns si noi acasa...Am fost la Medlife si am reusit sa intram chiar la dr Marcu. Ne-a pus imediat diagnosticul de enteroviroza. Ne-a mai luat si sange pt hemoleucograma. A iesit bine, nu apare nici o infectie. In scaun (care il dusesem eu dimineata), i-au iesit niste celule epiteliale si mucus. Ne-a bagat pe antibiotic - cedax - 2 ml pe zi, debridat, hidrasec si biotics. Bineinteles suntem si pe regim alimentar. Sper sa scapam repede. Multumim muuuult fetelor care ne-au fost alaturi , si o Alinei care m-a sunat si a insistat sa mergem la dr. Marcu (eu ma gandeam sa merg la Grigore Alex.)Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Bine ca ai aflat ce are si aveti tratament.
si sa se insanatoseasca repede!!!Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui ramonab Fetelor cum bag eu in pruncu asta azi 5 mese, uite ca e 15.30 si el a mancat doar de 2 ori.Odata dim dupa ce am venit de la spital, la 9 apoi la 12 fructe si de la 13 jumate tot doarme.Nu l-as trezi da cum fac atunci? Sa ii dau legumele cand se scoala si rest numai lapte? Ca mai mult nu cred ca pot sa ii dau.El la ora 21 e rupt de somn si nu pot sa il tin mai mult. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Poate ca s-a intamplat doar astazi ca i-ai "stricat" programul cu mersul la spital... Si mai mi se pare si ca vremea de afara indeamna la somn mai mult... Cel putin eu am un somn in pleoape de parca zici ca-s gravida iar...
In fiecare zi mananca doar 2-3 mese?
si Eleni - 05.02.2008

Dar cam putine poze din concediu (eu vorbesc, care nu am poze puse de vreo 2 luni)!