Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonab spune:
Da asa -l dadeam si eu cu lingurita, si seara ii puneam si cereale.
Voi mai faceti pasta pireu de legume?Eu i-am dat ieri asa maruntite cu furculita, si le mesteca el cu gingiile.Da nush daca nu e prea devreme.Probleme nu pare sa aiba din cauza asta.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sweetgys Buna fetele, stiti mi-a trecut ceva prin minte. Aveti idee se poate da la bebei ceva pt stimularea imunitatii acum in sezonul rece? Ma refer la ceva naturist gen echinaceea sau alt siropel din plante. Si inca ceva, voi le dati picaturi de fier pt profilaxia anemiei? Gya de Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times http://www.flickr.com/photos/sweetgya/ Nasterea unui vis 21.01.2008 |
Eu nu-i dau - doar Ca, cei 5ml ca a implinit 9 luni si trebuie, pe o perioada de 10 zile; Pediatra mea nu e de parere sa-i dau ceva in plus; nici macar Fe chiar dak are o usoara anemie.
Si, i-am mai luat niste vitamine PEDIAVIT MULTI (la recomandarea dr dinspital), dar nu prea-mi vine sa-i dau.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui ramonab Da asa -l dadeam si eu cu lingurita, si seara ii puneam si cereale. Voi mai faceti pasta pireu de legume?Eu i-am dat ieri asa maruntite cu furculita, si le mesteca el cu gingiile.Da nush daca nu e prea devreme.Probleme nu pare sa aiba din cauza asta. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
chiar e indicat ca pe la 7-8 luni bebelusului sa nu i se mai dea pasta, ci tocat marunt sau cu furculita chiar daca n-are dinti. ptr ca trebuie sa invete sa mestece. e bine ca razvi accepta. eva cum simte bucatele le da afara cu limba sau nu mai vrea sa pape ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva
ginnette spune:
| citat din mesajul lui ramonab Da asa -l dadeam si eu cu lingurita, si seara ii puneam si cereale. Voi mai faceti pasta pireu de legume?Eu i-am dat ieri asa maruntite cu furculita, si le mesteca el cu gingiile.Da nush daca nu e prea devreme.Probleme nu pare sa aiba din cauza asta. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Da, eu ii mai fac - de fapt e o supa mai groasa; am incercat si pisate cu furculitza si s-au mai nimerit bucatzele mai mari, si s-a innecat, haplea ... de 2 ori, inca, de i-am bagat degetul pe gat, ca se invinetzise.
Asa ca, pana nu-i mai cresc nist edintzi, totul la blender.
Ii mai dau sa morfoleasca bucata mare de ardei sau morcv, sau fructe. Dar cand incep sa se rupa i le iau.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
chiar e indicat ca pe la 7-8 luni bebelusului sa nu i se mai dea pasta, ci tocat marunt sau cu furculita chiar daca n-are dinti. ptr ca trebuie sa invete sa mestece. e bine ca razvi accepta. eva cum simte bucatele le da afara cu limba sau nu mai vrea sa pape .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Eva sa se ia de manuta cu Andrei care face fix la fel .
Dar biscuite, nectarina si mar/morcov stie sa mestece cand le tine el in mana ...in rest cum le simte in piure cum le scuipa in okii mei .
Bine si Bogdan a mancat pasat la blender pana la un an jumatate asa ca am ...experienta .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
daaaa .. si eva roade cu gingiile de pe nectarina, mar, pruna .. roade biscuitei din aia de la nestle .. dar daca ii pun in piure maruntit .. e jale ..
in parc e un copil, are 1 an jumate si manaca si acum pasat la blendar ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
adrianayo spune:
Cine vine la "bebeluseala" de joi ,la baby expo, posibil ora 16? treceti-va pe lista va rugam
1-ereena
2-lala20
3-madalina28
4-aweya
5-ancasoare
6-ellenuta
7-miki-mamica
8-emabucuresti
9-stancuta
10-adrianayo
11-
12-
Unde ne vedem si la ce ora?
Veniti singure sau cu soatza ?
anca.b spune:
E foarte bine daca ii dai maruntit cu furculita si accepta...trebuie sa invete sa mestece, nu numai sa inghita...si eu i-am dat asa azi...nu a facut mofturi, a papat tot.
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Ereena spune:
adrianayo, eu vin cu sotul si probbil si lala20. nu stiu madalina si aweya daca vin cu sotii. cred ca ne intalnim la 16 in fata la baby expo si hotaram acolo. asta daca nu face cineva rezervare undeva ,sa anunte 10 mamici,cu zece bebelusi plangaciosi ,10 carucioare din dotare si vreo cativa soti. oare ne-or primi?
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
anca.b spune:
ereena, dar au dreptul sa refuze clienti? eu inca asta n-am mai auzit-o....si mai ales dintr-un motiv ca asta...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii