Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
alina uff imi pare rau de enteroviroza dariucai. bine ca te-ai dus la doctor si stii ce trebuie sa faci. te-a primit peste rand sau cum?? spune-i si lui roli ca si ea are o problemuta cu pitikul.
ramo eu zic sa-l lasi sa doarma si sa-i dai legumele cand se trezeste, apoi laptic .. nu e nimic grav daca va abateti o zi de la meniu .. parerea mea.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Am ajuns si noi acasa...Am fost la Medlife si am reusit sa intram chiar la dr Marcu. Ne-a pus imediat diagnosticul de enteroviroza. Ne-a mai luat si sange pt hemoleucograma. A iesit bine, nu apare nici o infectie. In scaun (care il dusesem eu dimineata), i-au iesit niste celule epiteliale si mucus. Ne-a bagat pe antibiotic - cedax - 2 ml pe zi, debridat, hidrasec si biotics. Bineinteles suntem si pe regim alimentar. Sper sa scapam repede. Multumim muuuult fetelor care ne-au fost alaturi , si o Alinei care m-a sunat si a insistat sa mergem la dr. Marcu (eu ma gandeam sa merg la Grigore Alex.)Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Alina ma bucur ca ai reusit sa intri la ea. Multa sanatate

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
ramonab spune:
| citat din mesajul lui kalosalina Am ajuns si noi acasa...Am fost la Medlife si am reusit sa intram chiar la dr Marcu. Ne-a pus imediat diagnosticul de enteroviroza. Ne-a mai luat si sange pt hemoleucograma. A iesit bine, nu apare nici o infectie. In scaun (care il dusesem eu dimineata), i-au iesit niste celule epiteliale si mucus. Ne-a bagat pe antibiotic - cedax - 2 ml pe zi, debridat, hidrasec si biotics. Bineinteles suntem si pe regim alimentar. Sper sa scapam repede. Multumim muuuult fetelor care ne-au fost alaturi , si o Alinei care m-a sunat si a insistat sa mergem la dr. Marcu (eu ma gandeam sa merg la Grigore Alex.)Poze Poze Daria Poze botez Cum creste Daria www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Bine ca v-ati luminat ce are Dariuta, acu faceti tratamentul si o sa fie iar bine.
am mult mult sa treaca usor.RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

RAZVANICI LA 8 LUNI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab Fetelor cum bag eu in pruncu asta azi 5 mese, uite ca e 15.30 si el a mancat doar de 2 ori.Odata dim dupa ce am venit de la spital, la 9 apoi la 12 fructe si de la 13 jumate tot doarme.Nu l-as trezi da cum fac atunci? Sa ii dau legumele cand se scoala si rest numai lapte? Ca mai mult nu cred ca pot sa ii dau.El la ora 21 e rupt de somn si nu pot sa il tin mai mult. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Ramo azi ii dai legumele cand se trezeste, lapte seara si asta e . A fost o zi deosebita si pentru el.
Apropo, stiu ca tu te plangeai de cantitatea de lapte bauta.
De 3 zile Andrei face si el niste fitze asa incat dimineata eu ii fac 250 ml de lapte simplu , ii dau cu bibe cam o 100 ml apoi cand incep fitzele pun restul de lapte in castron, adaug cereale si papa cu lingurita absolut tot .In felul asta ne respectam norma zilnica de lapte.
Poate merge si la voi asa .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
sweetgys spune:
Buna fetele, stiti mi-a trecut ceva prin minte. Aveti idee se poate da la bebei ceva pt stimularea imunitatii acum in sezonul rece? Ma refer la ceva naturist gen echinaceea sau alt siropel din plante. Si inca ceva, voi le dati picaturi de fier pt profilaxia anemiei?
Gya
de
Vanessa Maria
http://www.flickr.com/photos/sweetgya
http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times
http://www.flickr.com/photos/sweetgya/
Nasterea unui vis 21.01.2008
kalosalina spune:
Da, m-a primit printre programari. Adevarul e ca am avut si noroc: chiar zicea asistenta ca astazi este super liber fata de zilele trecute...imi inchipui ca daca ar fi fost full nu reuseam sa intru...
Multumim fetelor pt gandurile bune! 
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui sweetgys Buna fetele, stiti mi-a trecut ceva prin minte. Aveti idee se poate da la bebei ceva pt stimularea imunitatii acum in sezonul rece? Ma refer la ceva naturist gen echinaceea sau alt siropel din plante. Si inca ceva, voi le dati picaturi de fier pt profilaxia anemiei? Gya de Vanessa Mariahttp://www.flickr.com/photos/sweetgya http://good-times.webshots.com/album/564120501BubINw?vhost=good-times http://www.flickr.com/photos/sweetgya/ Nasterea unui vis 21.01.2008 |
La sfatul pediatrei ii poti da Imunobaby , este un sirop natural. Dar intai intreaba doctorul.
Eu nu ii voi da nimic lui Andrei inca. Poate doar picaturi de vitamina C dar inca nu, mai prin octombrie.
Fier nu ii dau.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
ginnette spune:
Alina, bina ca ai aflat ce este si ti-a dat si tratament.
printzesa sa se faca bine repede!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
LalaD, sa stii ca de vreo 2 zile nu mai am probleme asa mari cu laptele.Aica reuseste sa bea cei 180 de ml pe care i fac.Si de ieri am inceput sa ii dau si inainte de mese cate 60 de ml asa ca sa se implineasca norma de 500 pe zi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
anca.b spune:
Lala, ramo, asta functioneaza si la noi de doua zile, la laptele de seara: 100 ml lichid, retul cu cereale si cu linguritza. am citit ca la virsta asta poate aparea o "greata" a laptelui si ca multi bbi pot refuza sa mai bea din bibe: solutia...cereale si dat cu linguritza...cica ar fi normal...
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Ramo azi ii dai legumele cand se trezeste, lapte seara si asta e . A fost o zi deosebita si pentru el. Apropo, stiu ca tu te plangeai de cantitatea de lapte bauta. De 3 zile Andrei face si el niste fitze asa incat dimineata eu ii fac 250 ml de lapte simplu , ii dau cu bibe cam o 100 ml apoi cand incep fitzele pun restul de lapte in castron, adaug cereale si papa cu lingurita absolut tot .In felul asta ne respectam norma zilnica de lapte. Poate merge si la voi asa . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Alinei care m-a sunat si a insistat sa mergem la dr. Marcu (eu ma gandeam sa merg la Grigore Alex.)