Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 8
ginnette spune:
Ramo, ai fost la dr cu Razvan? cum a ramas?- cred c-ai spus, dar n-am vazut post-ul
. Spuneai ca incerci cu comprese calde; au avut efect?
LauraI, chiar asa, cand mai vedem noutati?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Ramo, ai fost la dr cu Razvan? cum a ramas?- cred c-ai spus, dar n-am vazut post-ul . Spuneai ca incerci cu comprese calde; au avut efect?LauraI, chiar asa, cand mai vedem noutati? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
Am postat la pag 4 despre ce am facut la doftor, da am uitat sa zic ce a zis despre gatul intepenit a lui Razvi, s-a mirat ca i se intampla asa ceva ca nu-l vede sa aiba ganglioni.Ca asta mai tarziu ar aparea.O sa il mai vada maine.Pana atunci mai pun comprese calde cum a zis Madanic.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

RAZVANICI LA 8 LUNI
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Am postat la pag 4 despre ce am facut la doftor, da am uitat sa zic ce a zis despre gatul intepenit a lui Razvi, s-a mirat ca i se intampla asa ceva ca nu-l vede sa aiba ganglioni.Ca asta mai tarziu ar aparea.O sa il mai vada maine.Pana atunci mai pun comprese calde cum a zis Madanic. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
ramo multa sanatate lui razvanic, sper sa iasa bine analizele!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
madalina28 spune:
Offf ce de puiuti bonlaviori!multa sanatate puiuti!Cred ca si vremea asta e de vina ieri a fost cald azi iar frig,ii zapaceste de tot.
Ema prin ce ai putut sa treci cu bb Milan!Bine ca acum e sanatos si voios.Kg in plus chiar nu se vad.
LauraD bine ai revenit,am vazut poze cu micutii tai niste scumpi amandoi,iar Eleni vb Emei infloreste din ce in ce...Maine te bagi la bebeluseala de la BE?
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Am postat la pag 4 despre ce am facut la doftor, da am uitat sa zic ce a zis despre gatul intepenit a lui Razvi, s-a mirat ca i se intampla asa ceva ca nu-l vede sa aiba ganglioni.Ca asta mai tarziu ar aparea.O sa il mai vada maine.Pana atunci mai pun comprese calde cum a zis Madanic. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Acum am citit, ca i-ai facut si analize; tin pumnii sa iasa bine

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
Ereena spune:
http://ereena.blogspot.com/2008/09/peste-cateva-zile-vom-sarbatori-8-luni.html
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Ellenuta spune:
ereena ce super!! mi-au dat lacrimile cand am citit .. pare asa departe perioada aia.
daca ar fi sa fac si eu .. iti dai seama .. urari si galerie intinse pe 3 zile ..
cat m-am perindat eu pe la spital si eva nu vroia sa iasa ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
kalosalina spune:
Am ajuns si noi acasa...Am fost la Medlife si am reusit sa intram chiar la dr Marcu. Ne-a pus imediat diagnosticul de enteroviroza. Ne-a mai luat si sange pt hemoleucograma. A iesit bine, nu apare nici o infectie. In scaun (care il dusesem eu dimineata), i-au iesit niste celule epiteliale si mucus. Ne-a bagat pe antibiotic - cedax - 2 ml pe zi, debridat, hidrasec si biotics. Bineinteles suntem si pe regim alimentar. Sper sa scapam repede. Multumim muuuult fetelor care ne-au fost alaturi
, si o
Alinei care m-a sunat si a insistat sa mergem la dr. Marcu (eu ma gandeam sa merg la Grigore Alex.)
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ramonab spune:
Fetelor cum bag eu in pruncu asta azi 5 mese, uite ca e 15.30 si el a mancat doar de 2 ori.Odata dim dupa ce am venit de la spital, la 9 apoi la 12 fructe si de la 13 jumate tot doarme.Nu l-as trezi da cum fac atunci? Sa ii dau legumele cand se scoala si rest numai lapte? Ca mai mult nu cred ca pot sa ii dau.El la ora 21 e rupt de somn si nu pot sa il tin mai mult.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
Ellenuta spune:
alina tin pumnii sa fie bine cu dariuca si sa-i treaca febra. 
roli eu stiu ca la medlife primesc si peste rand, urgentele. eu as zice sa te duci .. sanatate multa!!
ema de care kg vorbesti? eu nu le-am vazut ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva