Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 9
brazuca25 spune:
Brrr am fost si eu afara dar mie mi s-a parut tare frig. Detest frigul!!
Pestele nu este pe lista noastra de papa preferata. Nu ii place in orice mod as face. I-am dar cod si pangasius, dar nu...nu ii place. In schimb ciocanelele de pui sunt cele mai bune pentru ea. E topita dupa ele!
Timi eu nu am auzit de ce zici tu acolo. Deci m-as mira sa gasesti la noi.
musso17 sanatate pentru strumf bolnavior.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
mamii spune:
fetelor vreau sa ii fac diseara lui alex ficatel de pui dar nu shtiu ce sa ii pun langa..o garniturica ceva...aveti idei??(in afara de piure de cartofi
)
Eu totusi sunt apoape sigura ca am vazut in carrefour dar poate ma inshel..am devenit uituca rau..e cam grava treaba
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
lorinaoo1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ghinetz ...sau de a face el pe mascariciul si de a provoca distractie. (oare are deja in capusorul lui ideea ca poate face lumea sa rada?) Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi" |
Oana, eu sunt convinsa ca au intentia de a ne amuza. Spun asta pt ca Lori isi da intentionat cu sticla (un pet de asta mic) in cap ca sa ma vada ca rad
Oaana multumim de intrebare, Lori e maselata lu' mami. Cu alte cuvinte, i-au iesit cate 1-2 coltisori la fiecare maseluta si acum iese si un canin. Dar ce ma mira e ca se comporta mai bine acum decat cand era alaptata. Oricum nu am cuvinte sa o laud ca e mancacioasa, doarme bine si e o smecheruta fara pereche. Eh, ar fi totusi meteahna plansului, ca eu nu cred ca am vazut copil mai plangacios ca al meu (nu am spus ca nu exista).
Cu intarcatul, cand vei avea puterea, vei decide ziua in care Aaron nu va mai papa san. Ia-ti timpul necesar, nu te grabeste nimeni.
Tzontzonica mea
Lorina Maria (5 iulie 2007)
lorinaoo1 spune:
Musso sanatate multa! 
Ioanaiub frumoase poze
, toboganele alea m-au dat pe spate, vreau si eu
Mara e o dragalasa tunsulica din cate vad eu
Sa va fie de bine concediul!
Ioana75 chiar asa, ce mai fac fetele tale?
Tzontzonica mea
Timi07 spune:
Multumesc pt raspunsuri, e mai sigur sa-i iau de aici.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
monicabo spune:
Sal,
A fost placut astazi, am iesit pe afara, ne-am plimbat pe la Politehnica, am avut ceva treaba pe acolo, si pe urma ne-am plimbat o gramada.
Avem si noi iesiti niste colti de maselute, la 2 dintre ele, cele de sus.
Oana, chestia cu datul palmelor, inseamna mangaiere...dar ei la inceput nu stiu sa mangaie, si dau cu palma. Si Andreea facea la fel, si acum mai face uneori (imi da cu palma peste cap, pe fata, pe umeri), insa ceva mai rar, caci a invata sa mangaie, si uneori ma mangaie...dar alteori mai uita. Si cu copiii in parc la fel face, ori ii mangaie, ori incepe sa le dea ca palma pe spate de ex. Eu i-am tot aratat ca facem mai-mai, si usor usor a invatat, si m ai invata inca ![]()
Cred ca si cu Victor e acelasi lucru, isi arata si el afectiunea, doar ca nu stie f bine cum ![]()
Olgutza, ma intrebai anterior, daca mai pot, ca mi se apropie termenul...da, mai pot, ca trebuie!
Ma alearga Andreea, si peste zi sunt singura cu ea. Pe seara si in weekend am ajutoare. Dar ma descurc, slava Domnului nu am avut o sarcina dificila. Apropo de sarcina, maine mergem la eco, facem 32 sapt, vedem ce mai e cu bebe, ce mai face pe acolo...
Andreea, cand o intreb unde e Ana Maria, vine spre mine si imi trage tricoul, si pune mana pe burtica
. Plus ca na Maria misca de multe ori cand o aude pe sora-sa
..e o miscatoare, parca misca mai mult decat Andreea...asta inseamna ca o fi si mai "obraznicuta"?![]()
Musso, sanatate multa...de cand s-a ract vremea, aud de multe raceli in randul copiilor, dar si a oamenilor mari...
Noi am avut ceva febra de la maselute...in rest, cica gatul era curat la plamani totul ok (am fost a doua zi la dr)...insa a avut febra pe seara, in seara respectiva, 39.4, peste zi 38 cu 3 cu 5 cu 7, mai scadea, mai crestea.... I-am dat antitermice, nurofen si panadol pe urm i-a trecut, si peste cateva zile i-au aparut coltisorii de la maselute...cred ca de la asta a fost, chiar daca a fost febra mare
Xerxe, sanatate si voua!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
31+
Ana Maria
musso17 spune:
brazuca,lorinaoo1,monicabo...va multumesc,intr'adevar simt ca a venit frigul si asta pe pielea copilului meu...off,citez doctora "rino-faringita,cu buna vointa"...adica rosu in gat...spre surprinderea mea nu i-a dat antibiotic,inca...ca nu e foarte grav...problema e ca face febra la mai putin de 4 ore,tuseste si parca ii vine sa verse de la tuse...va fii o noapte grea,sunt si singura
...dar trecem si peste asta.
ioanaiub spune:
multumim de aprecierile la adresa pozelor 
lorinaoo1 pe Mara am tuns-o de cateva ori pana acum, am eu o problema cu bretonul, nu-mi place parul pe ochi si pentru ca Mara nu tine agrafele ii tai bretonul cat mai des (nu eu, la frizerie
)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Luna1 spune:

Mamii uitasem sa-ti spun ca vazusem pozele, Alex e frumos si catarator ca de obicei.![]()
Oana Adelise mai nou ne pupa numai daca ne da o plama inainte.
Adica a vazut ea ca daca se loveste cineva eu il pup sau o pup, daca ea ii da o plama lui Cosmin eu il pup si il pupa si ea, deci a ajuns la concluzia urmatoare: ca sa ne pupe trebuie sa ne-o luam in prealabil, nu ne poate pupa fara motiv.
Deci vine scaltoaca, apoi si pupicul repede.
Azi a venit prietena mea cu fetia de-o seama cu Lis la mine, Seren o cheama, si s-au jucat tare frumos, s-au tinut una dupa alta, s-au pupat, s-au imbratisat, mi-a venit sa mor de dragul lor si i-a facut Lis si Mai-mai. Insa am descoperit cu ocazia asta ca Lis v-a fi un copil problematic adica saraca fetita, Seren, nu avea voie sa puna mana pe nicio jucarie ca jar manca, se ducea Lis si i-o lua si o punea la loc jos.
Offf, o sa ma chinui cu ea sa se joace si sa imparta cu copiii.
In alta ordine de ideei azi le-am cumparat copiilor cadourile de Craciun.
Adica am primit pliantele la Toys'rus (Timi daca il aveti acolo vedeti ca au reduceri imense) si aveau reduceri substantiale la Lego cu care m-a inebunit Cosmin in ultimul timp (Fianna iti dai seama ca esti favorita lui acum, da?
). Asa ca i-am cumparat un oras mare Lego cu statie de politie, masini, masinute etc, Lego, plus o remorca mare lego, care in general sunt f scumpe dar am facut o economie de vreo 30 lire, plus ca fiind acolo i-am luat si lui Lis o masinuta din aceea ride-on si trenuletul din In the night garden. (nu stiu daca e in Romania dar e un serial cu niste figurine si Lis se uita la el in fiecare dimineata). Si astea erau reduse si am mai economisit vreo 25 lire.
Asa se face aici, multa lume cumpara cadouri de Craciun asa devreme. Deci cu copiii m-am scos, mai le iau niste haine si gata.
Sambata e ziua sotului si luni il scot pe strasse la un muzical si o cina romantica.
Fara ideei ca nu mai fac alti copii, da?![]()
Va pup si sanatate strumfilor bolnavi.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
lorinaoo1 spune:
Buna dimineata! Am o cafeluta calda si aromata pt cine doreste 
Luna ce simpatica e Lis

sotului tau pe sambata (ca eu sunt cam inconstanta cu scrisul pe forum) si vezi poate iese chiar daca nu vrei ![]()
Tzontzonica mea

(11.03.2003) si Victor