Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 8
musso17 spune:
tot eu
....ce ii mai dau si ii place tare mult este casul dulce cu o felie de paine neagra sau integrala...mihnea este mare fan branzeturi...si paine.
noi iesim,desi e urat taree...va dorim o zi frumoasa.
Timi07 spune:
Off topic: este in Ro colour catcher? Bucata din aia de panza care se pune in masina de spalat cand ai rufe colorate ca sa nu imprumute culorile. I-a placut la maica-mea cum am eu si daca este si in Ro nu m-as agita sa-I fac stocul de aici.
Ioanaiub v-am admirat in vacanta.
I-am dat somon la Sophie si nu l-a mancat decat cand am stors niste zeama de lamaie peste. Am fost tare surprinsa ca nu l-a vrut simplu pt ca ei ii place pestele (i-am dat cod si haddock)
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
ghinetz spune:
A! Timi, bine ca mi-ai amintit. (si ca tot sunt prin zona)(de panza de care vorbesti eu nu stiu, poate iti raspunde altcineva)
Fetele din Ro...Ce peste dati copiilor? De unde cumparati?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mamii spune:
timi eu parca vazusem in carrefour da nu shtiu cum se numeste...banuiesc ca este si la noi.
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
greierash spune:
eu de panza de-asta nu am auzit...
iar peste eu i-am dat file de pangasius cu brocoli sau cu orez si i-a placut.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
oaana spune:
Oana,eu ii dau macrou congelar,noi suntem fan macrou.I-am dat file si nu i-a placut,o sa incerc niste somon proaspat.A,si mai papa-desi nu stiu cat e de bine,dar vede la Iosua si cere-fish-fingers.
Voiam sa va intreb pe cutiile de branzeturi,pe unele,scrie nu stiu ce agenti de ingrosare,etc...eu acum am vazut,Oana pe branza de la Covalact ce scrie?
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
musso17 spune:
si eu tot file de pangasius ii dau,facut in cratita de lut...mmmm o bunatate.
fi-miu mi-a facut febra,nu mare,38 cu 6...nu stiu ce-o fi...nu are alte simptome...i-am bagat un supozitor cu paracetamol,acum doarme..sa vad cum evolueaza daca nu e bine mergem la medic,io sunt tare panicata cand vine vorba de febra.orium,am citit si la alte scutece si se pare ca s-au inmultit virozele si enterocolitele...sa ne pazeasca Dumnezeu de toate.
Alinutzaa spune:
Salutare
Ce caldurica e afara si ce bineeeee. Am fost nitel cu piciul pe afara si era tare bine si placut.
Exista in Romania colour catcher???
Si ca vorbeati de peste, piciul meu nu mananca. I-am dat acum ceva vreme si nu a vrut. Am incercat de vreo doua ori, gatit in moduri diferite binteinteles, si a refuzat cu vehementa. Voi cum il gatiti?
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
olguttza spune:
'neatza! ![]()
oaana, povestea noastra de la mare e www.campeanu.ro/a/Articole/E-@ltfel_Romania/449/Jurnal_ special _de_tatic:_Trei_in_concediu:_Cu_Olga_la_mare_la_soare.html" target="_blank">aici.
ioanaiub, frumoase foc pozele! si ce locuri... d-abia astept vacanta! ![]()
eu i-am dat Olgai si cod, si macrou, si salau; am incercat-o si cu un pic de ton in apa, da nu s-a aratat incantata. pestele i-l fac fie la cuptor, cu legume, fie fiert si amestecat cu mamaligutza si un pic de iaurt - asta e preferat. a, i-am dat o data si pane, cu lamaie, si a facut kk moale, asa ca spunem pas si la lamai.
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
musso17 spune:
se pare ca vom ajunge la medic,e apatic,nu vrea sa manance si sa bea,are ochii inlacrimati si tuseste...tot ce sper este sa nu primim antibiotic,dar nu cred caci il banui de rosu in gat si sigur nu-mi da sa-i fac exudat...
eu ii fac pestele,cum am zis mai devreme,in cratita de lut cu cartofi,o felie de lamaie si o lingura de ulei...si apa...sau cu spanac si usturoi..sau cu legume.