Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 7
musso17 spune:
buna dimineata..la noi sunt vreo 12 grade..brrr...dar tot iesim ca nu are stare in casa.
nu stiu ce sa ma fac cu el,azi noapte iara s-a pus pe plans,incerc sa-l tin in brate,sa-l mangai,nu vrea si pace sa se potoleasca,ba mai mult daca insist il apuca nervii,pana la urma i-am dat nurofen ca mi s-a parut ca geme...noi nu am avut probleme cu dintii dar ma gandesc ca or fi maselele...tot ce sper este sa nu ma trezesc cu politia la usa...si daca apare o sa-i invit sa-l linistesca ei...noi avem niste vecini de treaba
lorinoo,multmesc de informatii...o sa ma interesez si la farmacii daca nu gasesc vorbesc cu doctora.
eu nu-i dau decat iaurt simplu cu fructe proaspete,orice fruct am in casa..am descoperit o branzica de casa tare buna si tot asa,o amestec cu fructe.
ioanaiub spune:
buna dimineata
am reusit sa ma mobilizez, e drept cam greu, si am pus si eu poze din vacanta, la semnatura
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
brazuca25 spune:
ghinetz cred ca toti trec prin faza cu bataia, chiar si fara frati mai mari. Ei cred ca e joaca daca vad ca razi si atunci aplica mereu metoda ca sa te faca sa razi.
La noi sa intampla uneori sa ne mai luam o palma peste ochi in timp ce ne jucam si mereu am incetat imediat joaca si rasul, am luat-o de manute chiar daca se enerva, si cu o fata foarte serioasa i-am spus ca noi nu o lovim pe ea si nici ea nu trebuie sa ne loveasca pe noi. S-a uitat asa la noi neincrezatoare si deja cand am lasat-o in pace si-a vazut de joc si a uitat de bataie. Nu trebuie data prea mare importanta in fata lui pentru ca dupa aceea foloseste metoda ca sa iti atraga atentia.
pentru bietul Stefan care isi ia bataita. Eventual invata-l si pe el sa nu mai rada daca il loveste.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
xerxe2005 spune:
Mai nou Razvan ne musca de degete cu putere. pe soarca a muscat-o chiar pana la sange si tot nu voia sa ii dea drumul.
Pe mine nu m-a muscat de sani, cel putin nu intentionat. Doar ca ii place sa scoata sfarcul din gura tragandu-l intre dinti si facandu-l prastie. Care si asta e destul de dureros, mai ales daca suge un minut, trage de sfarc, trece la celalat san, suge tot un minut, iarasi trage de sfarc si tot asa pana adoarme sau ii vine chef de joaca.
Razvan Gabriel
brazuca25 spune:
xerxe2005 asta este si distractia fiica-mii cu scosul sfarcului cu dintii dar eu cand face asa o iau de la san pentru cateva minute pentru ca mi se pare ca se joaca nu mananca. Si cand ii dau dupa aceea nu mai face asa. De muscat degete inca nu pot sa te sfatuiesc ce sa faci ca nu am trecut prin asta. Mai ales ca abia are trei dinti. Acum ne chinuim cu nr 4.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
ghinetz spune:
| Citat: |
| am descoperit o branzica de casa tare buna |
Nu ne spui si noua???
Eu sunt multumita tare de Branza de casa de la Covalact. www.covalact.ro/en/" target="_blank">Asta. Toata familia mananca cu mare placere, e fff gustoasa. Dar sunt deschisa si la altele, v-am zis ca sunt mareeeee fan branza. De orice fel.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
oaana spune:
Musso la fel si la mine e cu sanul,il intinde ca pe nu stiu ce,si nu spun de cate ori m-a muscat,neinteintionat,cand adormea cu sanul in gura,ii aluneca si in ultimul moment il prindea intre dinti,va imaginati,nu?Si s-a intamplat de nu stiu cate ori,chiar si asta noapte.Deci sunt multi factori care incina balanta spre intarcare.
Ioana,ce-ai mai facut cu Sma,a-ti rezolvat cu putica?Ii face anestezie?Am uitat sa-ti spun ca ma bucur mult ca nu are nimic la inimioara.
Dar ce mai face d-ra Lorina?
Xerxe ,sanatate multa puiului.
Oana,si la noi e problema cu lovitul,incerc sa-l ignor,el se amuza teribil.Cand il loveste pe Iosua,ii duc din nou manuta sa faca mai-mai,el face dar tot apasat
La noi Iosua riposteaza,deci nu sta sa-l loveasca,s-au il impinge.
Eu sunt zombi,asta noapte s-a marait din cinci in cinci munute,cred ca apar maselele
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
musso17 spune:
..da ghinetz,cea de la covalact,dar mi-a fost teama sa nu se considere reclama...doar ca eu am gasit-o in supermarket si varsata... asa este mai convenabila la pret...tareeee buna este.
mamii spune:
neatza si de aici :) buuuna cafelutza..
ghinetz am zis si eu mai demult dar cred ca erai in vacanta
.Alex efectiv ma bate daca nu primeste ceea ce doreste.Bineinteles ca ceea ce doreste este total periculos si deci nu ii dau ...ma pocneste rau de tot am incercat prin diverse metode..si inca nu vad nici un rezultat ..sper doar sa fie o faza trecatoare...
Cu dintii ...suntem ...extra dintosi ..avem 8 dinti 2 canini si unu care iese azi maine...si 4 masele
..Este tare marait noaptea dar..sper sa se potoleasca putin dupa ce ii iese si caninu asta.Canini au fost cei mai pacatosi pana acum..
in rest nushu ce sa va mai zic![]()
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
ghinetz spune:
musso
avem gusturi comune sau branzica aia e chiar f buna.
Multumesc pentru raspunsurile cu iaurtelul. Am priceput. Iart simplu si il amestec eu cu ce vreau. Iar la sunca...mai zice pas.
Cat despre lovit, nu o sa o mai luam ca pe o gluma. Am sa-i spun si lui Stefan sa nu mai rada. Eu ii tot spuneams a se fereasca, ca el e mic si nu stie. Da. Cred ca pentru Victor e motiv de amuzament. sau de a face el pe mascariciul si de a provoca distractie. (oare are deja in capusorul lui ideea ca poate face lumea sa rada?)
mamii imi amintesc cand ai scris. Doar ca la Victor nu e un raspuns la o frustrare, e pur si simplu o joaca. Muncim sa transformam treptat palmutele in mangaiere. Desi, vorba Oanei, face mai-mai asa apasat ca tot doare.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"