Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Musso, cum a dormit copilasul tau?

Monica, esti o eroina, zau asa. Sanatate!

Eu fac rar fish fingers, dar recunosc ca i-am dat lui Razvan si a fost extaziat, i-au placut foarte mult, mai ales pentru ca le tinea singur in mana si musca din ele.
Am mai facut alaltaieri gogosele cu cartofi, ou, telemea si faina si tare mult i-au placut si alea.
De fapt am bagat de seama ca Razvan al meu nu agreeaza dulcele, prefera mancaruri acre sau sarate. Castraveti murati ar manca oricati, daca l-as lasa. Ceaiul daca il indulcesc nu il bea. De aia si cu medicamentele m-am chinuit, pentru ca nu am putu sa le amestec cu ceva dulce.
Ieri a furat de la tata-sau o prajiturica cu foi Lica si a mancat-o toata, chiar m-am mirat, am crezut ca e anti dulce. Dar vad ca trebuie doar sa nimeresc pe ceva care sa ii placa.

Doarme din ce in ce mai rau. Acum cateva luni, la cele n-spe treziri manca biberon fara probleme, cam 450-500 ml pe noapte. Acum nu vrea decat cu tzatza in gura. Cum i-o scot, cum se trezeste si se pune pe plans. Asta noapte nu mai puteam de durere si am incercat sa il legan. Si iarasi a adormit smecherul, dar cum sa il pun jos, cum s-a trezit. L-am lasat cam 15 minute sa planga si daca am vazut ca nu da semen sa se linisteasca, am cedat si i-am dat sanul. De fapt vreau sa il las in fiecare noapte sa planga cate putin, ca sa invete cumva si mai exact sa ma invat eu, pentru ca week-endul viitor vreau sa il intarc.
S-ar putea ca pe 3 octombrie sa merg cu sotul intr-o excursie organizata de sindicatul nostru prin zona Arges, Vidraru, manastirile Cozia si care or mai fi pe acolo. Si vreau sa rezolv pana atunci cu intarcatul.

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Si ca sa asezonez cafeluta, pun si niste pozici noi cu Lorinush. Enjoy

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Multumim de cafea Lavi!

Luna, este haioasa cum explici tu cati bani ai economisit, ma gandesc ca la atatea economii si investitia e mare .

Monica si la mine Dodo era mai agitat in burtica, am spus ca o sa imi manance sufletul dar e cumintel foc.

Inapoi la munca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am intrat sa va salut...

fetele sunt foarte bine...eu din ce in ce mai ocupata. anya a inceput gradinita...deocamdata e in faza de adaptare si pare ca merge bine. cand o iau este foarte fericita, sare pe sora'sa, o pupa...arina chiuie, o striga, rade cu gura pana la urechi, de ne stie toata gradinita.
in rest nimic nou...sper ca si voi si copilasii sunteti bine. eu cu cititul stau prost, caci nu mai am timp sa intru pe forum.

va pup si va doresc sa aveti copilasi cuminti si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina! Nu te-am vazut de ieri ca in reclama cu "frumoasa-i vecina noastra" .

Am uitat sa va spun ca am fost ieri la BE si cred ca am vazut-o pe Cristina-Ana dar nu am indraznit sa o abordez si cred ca si ea era rusinoasa. E la fel de frumoasa cum o stiu din copilarie, cu ochii aia superbi! Da-ne un semn daca ne mai citesti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

xerxe2005..mutumesc de intrebare,nu prea a dormit...la 1 s-a trezit de febra,cu frisoane..eu m-am panicat,i-am bagat un novocalmin si l-am infasurat in prosop umed,apoi am vazut ca tot rau ii este si l-am bagat in cada dar acolo a inceput sa tremure si ardea rau...apa era pe la vreo 35 de grade,asa ca l-am luat ud si l-am tinut in prosop.problema e ca face febra in mai putin de 4 ore,trebuie sa sun doctora sa vad ce fac,daca e cazul de antibiotic,nu ma mai risc sa-l tin si noaptea asta...sunt tare obosita,a dormit cam trei ore.

stiu ca trece,dar problema e cum evitam acest rosu in gat?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!

Lavi adorabila Lorinuta cu carliontii si coditele ei! Si ce mandra e de dintisori! E o scumpa!

xerxe eu zic ca daca ii faci un obicei sa il lasi sa planga putin si apoi ii dai sa suga, nu prea rezolvi nimic, pentru ca el o sa invete ca dupa ce plange tu tot ii dai tzitzi. Nu te supara pe mine ca iti zic dar eu asa cred. Si Deni are muuulte treziri noaptea din cauza dintilor. Poate dupa ce scapa de dureri dorm si ei mai mult.

musso multa sanatate strumfului. Ma ia cu frig cand citesc de frisoane si impachetari cu prosoape umede si alte chestii de genul. Nu am avut parte de asa ceva dar daca aveam cred ca nu aveam atata sange rece sa actionez. Eu la primul semn de febra mare am fugit la urgenta si am lasat doctorita sa ii scada febra. Nu am incredere in mine deloc...mi-e frica atunci cand o vad bolnavioara, mai ales cu febra. Esti puternica! Te felicit!
Rosu in gat nu stiu cum se face dar nu cred ca e legat neaparat de baut/mancat ceva rece. Oricum eu de cate ori am dus-o la pediatra mi-a zis ca are rosu in gat desi ea nu avea absolut nici un simptom de nimic si noi ne duceam doar asa de control lunar.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza..

lunamultam Felicitari pentru cadouile de craciun si noi vrem sa luam luna care vine caci altfel sar preturile in aer.Cat despre Adelicioasa ca nu e dispusa sa lase din jucariile ei..e normal nici alex nu lasa decat daca face vr-un schimb.Ai grija sa nu te sexezi si a 3 a oara

musso cred ca totusi ar trebui sa mergi la un medic.

fish fingers puteti sa faceti si la cuptor nu neaparat prajiti si daca nu sun din carne tocata de peste eu zic ca sunt OK cateodata ( din an in pashte )

xerxe alex era la fel dar doar cand il dureau dintii..sau burtica..cum il lasam jos cum incepea scandalu..

Ieri am fost si i-am cumparat piciului shoshoni de casa..foarte mishtoci am tot cauta ghetute de iarna ..din piele dar nu am gasit dekt pe shiret si pana la glezna..mai caut sper sa gasesc..In schimb a vazut o pereche de cizme din cauciuc in forma de panda alea sigur i le luam ca aici ploua mult..

Mami de Alexandru din 13.07.07

Pov. nasterii

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Noi azi noapte am avut program de "varietati". Am adormit copilu' pe la 10 si am lasat pe tati de paza sa ma duc sa fac si eu o baitza din aia asa de relaxare. Nu intrasem de 10 minute ca vine sotu' in baie sa nu ma grabesc ca Deni ma asteapta si se uita la TV! Foarte tare m-am bucurat. A venit la baie sa imi bata la usa, a alergat prin casa...si s-a dus somnul ei. Asa ca la ora 2.30 noaptea (sau dimineata, cum vreti sa ii ziceti) Deni facea ture de la mine la tati si ne pupa pe amandoi in mod egal. Si dupa aceea se aplauda. Toate astea in cea mai mare bezna posibila.

Si sa va mai zic ceva haios la ea, este mare microbista fiica-mea. La desene animate sau orice altceva nu are treaba deloc cu televizorul, dar la meci...sta cu ochii lipiti de TV si mai si vorbeste cu jucatorii. La fiecare pasa comenteaza si ea daca e buna sau nu. Se vede ca a auzit meciurile de cand era in burtica.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Corina, cum sa ma supar? Eu am ajuns cam disperata, nu stiu ce sa mai fac si sunt constienta sa ca sunt intr-un cerc vicios, orice as face. Dar o sa il intarc curand si sper ca va fi mai bine. M-am uitat si nu am vazut nici un dintisor pe cale sa apara.

E super fetita ta iubitoare si pupacioasa!

Razvan Gabriel

Mergi la inceput