Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 11
karligutza spune:
Anya sa va fie de bine inceperea gradinitei! eu ma asteptam sa ii placa Anyei la gradinita, pentru ca este o fetita tare sociabila si vorbareata si si si... felicitari!
si daca nu mai citesti forumul, noi ce sa iti mai scriem? sau scriem degeaba?
las' ca macar eu stiu unde sa te gasesc
![]()
Jadi inseamna ca v-ati facut bine daca ieri ai fost la BE! noi mergem azi, e ceva schimbat? mai multa ordine, mai putina aglomeratie? mai multe reduceri? eu n-o cunosc pe Cristina-Ana dar chiar asa frumoasa e? si tu ma rog de ce ai fost rusinoasa? nu iti sta in fire sa fii rusinoasa.... 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
musso17 spune:
brazuca...eu am oroare de uregenta,am senzatia ca acolo mai rau ii va fii,nu stiu in alte orase,dar in Constanta e mizerie,multa lume,putine cadre medicale si prea putin dispuse sa te ajute...asta vobind frumos
...iar de panicat,si eu am facut-o dar sub imperiul adrenalinei ca sa nu ajunga la convulsii fac orice-mi trece prin minte,oricum dupa faza cu cada mi -am sunat prietna, care sta sub mine si este si insarcinata, si a venit ea pentru ca ma apucase frica rau de tot.
mamii,am fost la medic,nu obisnuiesc sa fac de capul meu cand simt ca e rau sau devine rau,acum incercam sa-l stabilizam fara antibiotic,deoarece sunt contra...mai putin cand nu mai sunt alte solutii.
loredana_76 spune:
Buna.Am fost noi ieri la BE.Aceeasi nebunie din fiecare an.Nu prea am apucat sa luam mare lucru ca am fost cu copilul si sotul.Copilul era marait si sotul nervos ca de ce trebuie sa mergem acolo cand sint atitea magazine de copii.Ma rog,are si el dreptatea lui.Am luat vreo 3 caciuli,niste cizme de cauciuc pt vreme ploioasa,niste jucarii,lapte ca era diferenta mare de vreo 8 lei la cutie.
Chiar vroiam sa va intreb,voi le mai dati lapte praf sau lapte de vaca?Noua dr. pediatru ne-a spus sa-i dam lapte la cutie(Brenac,etc)dar el se trezeste o data noaptea sa manince in jur de 3-4 dim si e jale daca nu ii dau atunci pe loc.Asa ca eu stau cu termosul de apa pregatit si cum s-a trezit jap apa peste lapte si gata biberonul.La asta la cutie ar trebui sa merg la bucatarie sa-l incalzesc si cred ca ne aude tot blocul.Ma gindeam sa pun laptele cald in termos,dar oare e ok asa?
Si o intrebare pentru Jadi? Cum au evoluat tratamentele alea de slabire,cu imapchetari ,masaje?Se vede ceva,ca ma bate gandul si pe mine.
squirrel spune:
Buna fetelor
Va felicit ca reusiti sa scrieti de zor, eu nu reusesc sa tin pasul. Nici din urma nu sunt la zi. Paul a devenit tare mamos de cand e racit si tot de piciorul meu e legat. Virusii astia prapaditi se tot schimba ca nu reusim sa scapam de ei, intreaga familie.
Vreau sa recuperez si sa pot scrie mai mult, ca am cuvinte nefolosite
.
Va pup si mai vin, sper ca nu la capitol nou.
Cu drag Flavia
mamii spune:
loredana si mie mi s-a spus ca il pot trece pe lapte de vaca oricand!Inca il mai tin pe lapte formula caci nu ii dau nici un fel de vitamina si in felul asta ..shtiu sigur ca bea un lapte bun.As vrea sa ii introduc laptele de vaca in jurul varstei de 2 ani.
musso nu iti ziceam ca sa te ''trag de urechi'' ca faci de capul tau ci in sensul ca totusi ar fi mai bine sa mergi la pediatru ca as shti ceva sigur.Insanatosire rapida rapida 
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
jadi spune:
Loredana, inca nu am terminat sedintele dar sincer sa iti spun nu am idee cat m-au ajutat pentru ca am mers in paralel si cu regimul si cu ele. As zice ca mi-au catifelat pielea, cm in plus de pe abdomen inca nu i-am dat jos. Eu am slabit din mai cand m-am apucat de cura asta, 9 kile si as mai vrea vreo 2-3 dar nu ma grabesc. Am sub 60 de kile, nu conteaza ca sunt 59.9
. Dar poti incerca masaj, am auzit de la cineva de aici ca i-a priit mai bine masajul decat tratamentele.
Fetelor, treaba cu urgenta e infioratoare pentru oricine, eu merg cu masina pe strada si cand aud o salvare, nu ma gandesc decat la copii mei si nu am apelat la salvare niciodata. Undeva in subconstient cred ca exista un pitic mic la mine
. Dar ma comport destul de rece in situatii de criza si nu neg ca am momente de disperare uneori dar nu mai mult de 5 minute. Sanatate multa copiilor!
Deni &
Vlad & Tudor
brazuca25 spune:
La urgenta pana acum am ajuns fara salvare, slava Domnului nu a fost cazul, si am mers la IOMC unde sunt conditii chiar OK si cadrele medicale la fel. Am descoperit o pediatra minunata cu care am ramas de prima oara de cand ne-a tratat.
Am incercat si eu laptele de vaca la Deni dar il bea numai asa de spectacol sa ne demonstreze cum se foloseste cana cu pai...dar nu inghite mai mult de o gurita mica mica. Ii mai fac cerealele cu lapte de vaca, si mai nou gris cu lapte ca am vazut ca ii place.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
loredana_76 spune:
Mersi Jadi.O sa ma apuc si eu,ca trebuie.Tot cu burta am si eu probleme ca nu vrea sa se duca deloc de acolo.Sta lipita ca marca de scrisoare.
Sa va zic si eu cu momentele astea de panica ce am facut cind a a vut David febra 39.5.M-am trezit din somn,il simteam ca frige rau si eram si buimaca,iau repede un supozitor pe care sint convinsa si acum ca scria PARACETAMOL,il bag copilului stau un pic si tot iesea.Ma enervez,mai iau unul si iar,incearca.Pe David il apuca kk si realizez si eu ca de fapt eu ii tot bagam supozitoare cu glicerina.
.
olguttza spune:
hola!
Monica, esti o curajoasa!
daca-mi aduc aminte cum aratam io la peste 7 luni, cand eram deja mama-elefant...d-abia ma tineam pe mine. oricum, si noi lucram (din cand in cand
) la bb2, pana o aparea sper sa nu ma mai cocosheze Olga atat.
musso si squirrel, sanatate multa!!!
de cand s-a stricat vremea, am scos-o pe Olga la 2 zile afara, adica nu pe vant si ploaie. tocmai pt. ca mi-e groaza sa nu dea boala-n ea, da si mai groaza imi e sa ma gandesc c-ar trebui sa merg pe la doctori si sa ma uite dumnezeu p-acolo, eventual sa vin cu ea mai rau decat ma dusesem. si-n casa e suficient de racoare, cand doarme (peste zi si noaptea) ii pun radiatorul in camera. si apropo, nu suporta botosheii (3 perechi are, care mai de care mai ochioase), asa ca o tin sa umble in adidasi, ca-i foarte rece pe jos.
Loredana, eu ii dau lapte de vaca (din comert, of course) de la 1 an si o luna, dar ea nu mai papa noaptea de multa vreme, asa ca nu-s probleme. ar fi bine sa continui formula pana reusesti sa-i scoti masa de noapte (eu ii dadeam apa cand se trezea).
Anya/Alina, succese la gradi! ![]()
xerxe, bafta cu intzarcarea! si multa rabdare! 
mami de Olga Cristiana 5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
jadi spune:
Daca aveti rabdare gasiti aici vreo 250 de poze cu noi in Turcia.
Weekend placut!
Deni &
Vlad & Tudor