Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea c spune:
Buna!
De cateva zile bune ma chinui sa va prind din urma.
Imi pare rau ca nu am mai ajuns la intalnirea din Herastrau. Chiar in acea zi am descoperit ca Raducu are oxiuri si tot atunci a debutat si o enterocolita de care nu a scapat definitiv nici pana acum. Nu am vrut sa dam si celorlalti strumfi din aceste minunatii.
Am fost la doi medici ca deja ma dispera enterocolita asta, dar raspunsurile au fost aceleasi...regim si tratament medicamentos (ma refer la enterocolita). Am tinut regimul vreo saptamana si nu am vazut nici o imbunatatire, ba din contra. A slabit mai bine de 1kg si in toata aceasta perioada a refuzat mancarea. Exasperata fiind, am renuntat treptat la regim si vad ca acum este mai bine. El este fan iaurt si in regim nu aveam voie sa-i dau decat lapte delactozat. De mar copt, morcovi sau faina de orez nici nu se atingea. Statea toata ziua ca o leguma si se agata de mine parca cerandu-mi ajutorul.
Indiferent ca mananca de regim sau nu, el tot continua sa faca diaree si sa vomite. Daca bea un biberon de lapte fara pauza sigur il vomita sau daca mananca macar jumatate din portia de supa pe care o manca inainte. Chiar nu imi dau seama ce se intampla, iar kk chiar daca face o data pe zi mi se pare ca tot diaree e. De multe ori face amestecat, o parte tare si o zeama care trece si prin haine.
Despre oxiuri mi s-a spus ca nu se pot combate cu medicamente pana la varsta de 2 ani, dar oricum nu aveam de gand sa-i dau asa ceva pt. ca am inteles ca sunt foarte puternice si ataca ficatul. Am luat de la plafar Helmiflores si o sa incerc cu asta.
I-am facut coprolultura, coprocitograma si rotavirus, dar nu a iesit nimic. Am inteles apoi ca de fapt oxiurii nici nu se vad la astea. Am uitat sa va spun ca maica-mea a vazut un viermisor cand l-a spalat dupa kk. Altfel nici nu am fi banuit ca are asa ceva.
Xerxe am vazut ca si voi aveti probleme cu viermisorii. Nu am retinut cum i-ai depistat. Multa sanatate lui Razvanel!
Paticut
.
Multumesc tuturor celor care ne-au admirat pozele si Clauciei ca vi le-a aratat si a vorbit atat de frumos despre prietenia noastra. 
Am citit tot din urma, dar nu prea am reusit sa retin mare lucru. Nu prea ma pot concentra nici la serviciu
.
Daca aveti sfaturi pentru mine le astept cu placere.
Andreea si
Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
musso17 spune:
mamii,nu am avut senzatia ca ma tragi de ureche,asa se intampla cand nu esti fata in fata cu interlocutorul, cuvintele fara mimica,glas,ton...sunt goale si pot primi o gramada de interpretari..o 
noi la fel,nici o imbunatatire...grea problema.
sanatate bolnaviorilor,sa speram ca vor fii cat mai putin strumfi bolnavi.
squirrel spune:
Poate ca va ajuta sfatul meu, obtinut de la medic pediatru (bunicul lui Paul), cand copii au febra mare de la 38.5 in sus este recomandat sa se administre calciu pentru combaterea convulsiilor. Eu asa am facut de fiecare data.
Fiecare copil are o anumita sensibilitate- ai mei Vlad cel mai mare are cu gatul si nu bea nimic rece, Paul vad ca are cu urechile, a facut pana acum infectie de vreo 4 ori.
Musso daca nu scade febra mai bine mergeti la doctor. Eu nu am avut experienta placute cu urgenta, am fost internati cu amandoi 5 zile cand am fost in vacanta iar acum realizez ca a fost inutil, le-au pus fluturas la amandoi cand puteau sa ia si pe gura. Vei sti tu ce sa faci, sunt sigura 
VA doresc sanatate tuturor
Cu drag Flavia
musso17 spune:
multumesc frumos squirrel,bune informaatii...de treaba cu calciu n-am stiut,ce fel de calciu,din fiola e ok?am fost la medic,numai ca am incercat fara antibiotic dar din pacate are 30 de ore cu febra din 4 in 4 ore,si asta cu indulgenta ca azi i-a crescut si la 3 ore dupa ce i-am administrat antitermicul...asa ca acum il bag pe antibiotic,stiu ca poate ar trebui sa mai am rabdare dar nu mai am.
sa aveti o noapte linistita.
ioanaiub spune:
andreea c, nu stiu daca te ajuta dar si David dupa o enterocolita facea kk amestecat, asa cum zici tu si dr. ne-a recomandat Sanzyme, de 3 ori cate 2 ml/zi (David avea 3 ani) si s-a reglat foarte bine, nu am mai avut probleme
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mychydutza spune:
andreea c, de la ce a facut "oxiurile" alea? nici n-am auzit de asa ceva. eu stiam ca la copiii mai mari se dadea usturoi pt viermushi! sanatate multa!
andrei tot nu vrea sa pape lapte dulce! o sa incerc sa-i fac cu orez. le-ati dat orez cu lapte la bebei? mai fluid? mai tare?
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
mychydutza spune:
si p'en ca incepe weekendu.......
Suna telefonul si o voce de femeie spune:
- Alo?
- Cu doamna Ward, va rog.
- Eu sunt.
- Doamna Ward, sunt doctorul Jones de la laboratorul de teste. Cand doctorul a trimis biopsia sotului dvs ieri la laborator, o biopsie a unui alt domn Ward a ajuns concomitent, iar acum nu stim sigur care este cea a sotului dvs. Sincer rezultatul poate fi rau sau groaznic.
- Ce vreti sa spuneti? A intrebat doamna Ward agitata.
- Pai unul din rezultate indica Alzheimer iar celalalt AIDS. Nu putem spune care este al sotului dvs.
- Groaznic! Nu puteti repeta testul?! a intrebat doamna Ward.
- Putem, dar clinica plateste cheltuielile pentru aceste teste scumpe o singura data.
- Pai si ce ar trebui sa fac?
- Personalul de la clinica va recomanda sa va lasati sotul undeva in mijlocul orasului. Daca gaseste drumul inapoi spre casa , nu va mai culcati cu el .
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Daca aveti rabdare gasiti aici vreo 250 de poze cu noi in Turcia. Weekend placut! Deni & Vlad & Tudor![]() |
foarte frumoase pozele.....mi s-a facut dor de mare si de soareeee
Simo78 spune:

Anya ma bucur ca ii place la gradi, nici nu se putea altfel, un copil atat de sociabil 
Sanatate strumfilor bolnavi. Matei e mai bine, mai are niste urme de muci.
Ma duc sa vad ceva poze de Jadi.
Simo
mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei
ioanaiub spune:
Jadi, frumoase poze ... in Antalya? ce hotel?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)