Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Musso, da este bun calciu fiole se poate da 1/3 fiola la 6-8 ore, in functie e apogeul febrei.

Mi-am permis sa ma uit si eu la poze frumosi copii, sa va traiasca.

Vad ca azi m-am depasit- imi astept sotul si imi ocup timpul placut, sa vad daca nimereste si al meu drumul catre casa

Cu drag, Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata mai spre amiaza!

Brazuca multumesc ca ai acordat timp pozicilor noastre si pt aprecieri.

Woow, cati copii bolnaviori! Sanatate multa tuturor!

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineata,in sfarsit o zi cu soare si la propriu si la figurat...am scapat de febra si am dormit mai bine.azi intentionez sa-l scot din casa,ieri am fost sechestrati...mi-e putina teama dar trebuie sa iesim din casa.

am vazut poze,tare frumosi copii.mi s-a facut un dor de vacanta,dar vine taty si ne duce la sky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hello!
M-am intors de vreo saptamana din Arges dar nu am apucat sa intru pe forum, imi pare rau ca nu pot sa citesc tot... Pupici strumfilor bolnaviori sa se faca repede bine.
Jadi, Fianna, Carla si fetele care mai sunt prin zona daca vreti am putea sa ne vedem luni la 17.30 in Parcul Circului, la intrare unde sunt scarile care coboara spre lac... Eu o sa fiu foarte pe fuga pt ca a doua zi plec dar Emily vrea sa ii vada pe Tudu&Vlad, Matei si Sabina si eu la fel de altfel !
Daca alte fete ar putea sa vina ar fii cu atat mai bine!
Va pup si plec la Zilele Bucurestilor sa mai profit un pic de orasul meu preferat, asa cum e el!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mada bine ai revenit!
Intalneala placuta cu fetele!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 31+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Hello fetele! Azi e frumos afara. Se vede ca e ziua Bucurestiului azi. Tare mult imi doresc si eu sa ajung la concert in seara asta . Mai ales ca Brian Adams este o slabiciune din tineretile mele . Sa vedem cum se prezinta Deni pana diseara.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Mada, eu voi incerca sa vin cu copiii (Tudor e racit dar nu ii lasam sa se pupe ) si cu bona, sa vedem ce iese ca la 4.30 il iau pe Vlad de la gradi si apoi sa ii dau sa manance, sper sa ne incadram in timp. As iesi si eu la zilele Bucurestilor dar nu am cu cine lasa copiii asa ca stau acasa, bun si asta Distractie placuta!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ce zilele Bucurestilor.........vise taica, vise! ce vremuri cand plecam seara si ma intorceam cand canta cocoshu!!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Si daca tot sunt blocata in casa si am 10 minute de liniste dupa o noua tura de spalaturi dupa ce a vomitat tot ce a mancat azi, stau aici la povesti. Azi de dimineata vroiam sa plec la tratamentele mele si ma grabeam, sa fac masa, sa fac cafeaua, sa il hranesc pe Dodo, sa ii pregatesc sa ramana cu tasu si dupa ce mai aveam 5 minute pana la ora la care incepeau procedurile mele, era o liniste deplina in casa, dubioasa, urlu la sot sa il verifice pe Vlad, era bine mersi in sufragerie. Atunci intreb unde e dodo si Dodo ia-l de unde nu-i, cautam repede si il gasim frumos in baia mica, bagat jumate cu capul in toaleta, cu niste coarne de melc de la o jucarie, le vantura frumos in apa closetului. Asa vazuse el la mare Asa ca de azi am instaurat o noua regula (deh! uitasem de ea), usa inchisa la toalete. E mai nazdravan decat Vlad, prevad mai multe reguli decat la el!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

si noi avem probleme cu insiratul si scotocitul,tot sifonierul este in casa,acu strang si in cateva minute e la fel ca vine in urma mea...si nu mai spun ca tot ce prinde arunca in wc,pana acum cateva saptamani nu stia sa ridice capacul ca invariabil isi prindea mana,apoi a invatat...asa ca o sa iau aminte si inchid usa la baie.sotul meu spune sa-l las sa exploreze,ok dar sa vedem ce o sa zica cand toate cd-urile lui sunt unsuroase,murdare si umflate ...ca le-am spalat

Mergi la inceput