Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

wow .. sunt membru senior .. am 3000 de mesaje, de fapt 3001 ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna fetelor,

Intru scurt s-arunc un ochi pe-aici - am citit scandalul de la Giulesti cu prematurii, pe mediafax; nu le tin partea, dar sectia de prematuri este printre cele mai bun edin tara.
Dar asta nu scuza asistentele !

Silvia, stiu ce inseamna santier - noi am luat casa la "gri" si ne-a iasit pe nas un an de zile; dar, asa e, satisfactia de la final, sterge tot chinul. Curaj in continuare!

Stancutza, tifon gasesti la farmacie; eu am luat de la DONA; Silvia zicea ca au si Sensiblu. Si buburuza mananca branzica facuta in casa; mai astept sa faca 1 an si apoi o trec pe "de la stat".

Dana, Albertino arata bine - mie nu mi se pare gras; nu-ti mai face ganduri. Si printzesa curajoasa!

Helene, pana face bubulina 1 an ai dreptul la 6h conform contractului colectiv de munca unic la nivel national (care este peste contractul colectiv pe unitate). Punct!

Nu exista "dak ma lasa" - doar dak sunt de treaba shefii si cazi la pace amiabil - dak nu, ieie legea si le-o dai peste bot alora de la HR (scuza-mi inversunarea, dar eu am avut scandaluri mari, si cu programul, si cu salariul bonus; dar AM INVINS!!!!! )

Shose si eu zic ca arata bine Pipetzica; Silvia are dreptate: dupa 6 luni cresc cam cu cate-un cm, in medie.

Gata, "s-a sunat" - se foieste!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Hello zuzici!

Cam slaba miscarea azi...

Sofia doarme de pe la 2, e in recuperare ca azi noapte a avut program de urlat. S-a trezit in urlete, pe urma s-a binedispus cand ne-a vazut, pe urma iar a plans ca nu putea sa adoarma, titi a papat putin dar pe urma avea chef de joaca...pana la urma tot la ea in patut singura a adormit, mai suspina, se mai balanganea in 4 labe etc...of, cu totul a durat cam vreao ora. Dimineata am schimbat-o si m-am simtit groaznic de vinovata cand am vazut ca avea pampersul umflat de plin ce era...daca de asta nu putea sa adoarma? imi venea sa-mi dau palme...

Daca nu era asta, o fi de la dinti, desi eu nu simt nimic nou.

Ema, cand am citit ca Milan se trezeste si de 7 ori pe noapte (asta inseamna practic la o ora, nu?) m-am gandit ca esti o mama eroina. Cum merge operatiunea "cereala de seara"? :-))

Irinuka si Miri oare ce mai fac? Amandoua in vacanta, parca?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

si robi al meu la fel se trezeste!am incercat si eu formula seara da acelasi lucru...sa fie dinti???da chiar asa noapte de noapte??de la 6 luni tot asa...se mai intampla sa faca 3 treziri si amajuns sa mi se para lux...nu mai potttt!azinoapte in urlete se trezea si dadea din picioare...de nu mi-am luat in burta cand ii dadeam titzi...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hello fetele,

suntem bine .. nu am scapat de muci, chiar azi am scos multi. luam medicamente in continuare .. ne chinuim cu dintii. de trei zile m-a capiat cu tipetele .. sunt foarte foarte suparata ca dintele care i-a iesit e stramb .. nu stiu cu cine o semana copilul asta.

laurici, elia, lala20, lalad, stancutza, stoisor

si un pupic special pentru roxanica

va pupacim!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Hei, ai revenit
Multa sanatate !
Lasa fata in pace ca la majoritatea copilasilor primi dintisori sunt ori departati ori un pic strambi. Odata ce se umple gurita cu dintisori se indreapta .
Plus ca e de preferat ca dentitia de lapte sa fie mai "aerisita" cu spatii astfel incat dintii definitivi sa aiba loc sa creasca corect pe maxilar ( nu ca la fi-miu unde nu au incaput lopetile )

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

deci sa nu ma speriu ca robi are o strunga maare la dintii de sus??nu inseamna ca asa vor fi si dintii definitivi?

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

eu ma bag la nani, noapte buna!
stoisor nu ma nimeresc nici cum cu tine,

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello!

Sunt franta. Am fost azi in Cluj, singura
Mi-am scos diploma de gradul II si cu ocazia asta am facut shopping-areala la mall, ca doar incepe scoala, nu?
Ocazie cu care....ta-na-nam! M-am vazut cu cuscra, Natalia, care e la fel de misto live (ba chiar mai misto) ca si la telefon. Si cu fetele, of course. Ana e o frumoasa si o scumpa, are o voce frumoasa, si mi-a explicat cum e cu Shrek, capcaunul si alte treburi importante. Stefanita a tinut sa dezminta ce zice mami a ei (ca plange mult zilele astea, din cauza de dintisori) si a dormit tot timpul cat am stat noi la cafele si la mancarea sanatoasa de McDonalds Oricum, e o draguta si o lungana si parca-i sora cu Mathias la tot (lungime, par, mofturi la mancare).
Poze doar 5, facute cu telefonul. Dar va dati voi seama din ele ca ne potrivim rau ca si cuscre.
Natalia, si musai sa ne mai vedem as soon as possible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ven, am vazut pozicile! Mey, fetelor, da' voi aratati bine de tot SUbtirele si tinerele si frumusele, pe deasupra Si Ana e o frumusica, dar pe Stefanita n-am vazut-o
Elenuta nici noi n-am scapat de muci. Io ii dau asa:
-6 pic de vit C/zi
-15 pic sinupret x 2/zi
-sterimar 3-4-5 ori/zi
-aspirat de 3-4 ori/zi (e jaleeee)
-nurofen daca are temperaturica mai mare (n-a avut mai mult de 38,1)
-si siropelul ala pt tuse
(nu retin numele si mi-e lene sa ma duc sa vad) i-am dat acum cateva zile, ca tusea, dar acum s-a linistit.
Sanatate Evei
Roxana, am uitat sa-ti spun cat ma bucur ca i-au iesit analizele bune buburuzei

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Silvia (stii ca te cheama ca pe sora mea mijlocie?), Elle ce asigurare ati facut pt fete? Vreau si eu si nu ma hotarasc. Voi ce ati facut cu banii ramasi de la botez? Eu i-as baga intr-o asigurare pt studii, dar trebuie sa ma interesez bine si asa ma enerveaza agentii de asigurari!!! Daca ii intrebi ceva stau lipca pe capul tau Am patit-o cu o tipa de la ING cu care am semnat pt pensia privata fix in ultima zi posibila (17 ian), deci eram cu Thea de 2 sapt si la cateva saptamani ma tot suna sa ma intrebe daca am auzit de nush ce, sa vina sa-mi mai perzinte Io eram stresata taota si ea ma batea la cap! I-am spus ca mi-a lasat cartea de vizita de prima data si o s-o sun eu! Doar asa m-a lasat in pace!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput