Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
creata2008 spune:
Am terminat runda a doua de lac. Sunt cam varza. Mariuca e in pat, ca obosise in premergator. Azi a fost super tare!! A mers cel mai mult de pana acum si era foarte fericita. Deocamdata baga la greu cu spatele si cu laterala, mai putin cu fata. Asa ca atunci cand am vrut sa ma duc spre ea, ea "fugea" de mine, ca sa zic asa. Dadea cu spatele de fericire. Si m-am trezit ca o alerg pe pavaj, ca avea viteza destul de mare. ![]()
![]()
Roxana, ma intrebai cum merge terasa. Stai asa, ca de fapt nu se va termina odata cu gresia. Aseara am realizat. Vom vopsi si toata partea de zid de la terasa veche, adica vreo 5 metri pe lungime, probabil 3 pe inaltime plus inca un perete. Si, mai mult decat atat, trebuie refacut soclul. 
Asa ca mai dureaza... 
Ma consolez cu ideea ca va iesi bestial si atunci stiu sigur ca a meritat efortul amandurora.
Elenuta, tocmai am vorbi cu sefa mea la telefon, care ma ruga sa ma intorc la munca. Tu incepi in octombrie, ha? Naspa ca te nimeresti taman la alegerile alora!
Lala20, nu cred ca ajung la Baby Expo. M-am lamurit cum e cu promotiile astea de la ei. Patutul meu de campanie costa la fel daca il comand de pe net si il primesc acasa. Asta un mic exemplu. Nu am luat nimic mai ieftin. A, ba nu, mint. Singura chestie care era sensibil mai ieftina fata de Sensiblu era de la Nivea. Dar apoi am vazut ca nu era mai ieftina decat in Carrefour. Deci, oricat mi-as dori sa va cunosc si sa ne vedem o gasca mai mare, nu cred ca voi ajunge. Daca se schimba ceva, va anunt.
Stancuta, gasesti la farmaciile Sensiblu tifon. Stiu sigur ca de acolo am luat pentru celebrele torsoane de dupa nastere.
Sau poate te razgandesti si ii dai Fagaras. ![]()
Lala, ori am vrut sa iti spun, ori ti-am spus si am uitat(dar nici macar 2 batai nu strica, mai ales 2 posturi), dar ai un super baiat. Cum sta el singur in picioare, e absolut magnific!
Poze nu am reusit sa vad... daca nu vine Dani in urmatoarele 10 minute cu KFC-ul, ma bag la o vizionare. Daca nu, ooof, maine, sper! Dar le-am bagat la favorites macar. Sa nu mai alerg dupa ele prin forum.
A, si i-a cumparat Dani aseara Milumil 3. Ca se pare ca nu se mai satura seara. De vreo cateva zile, aproape o saptamana (de fapt maine se face o saptamana), se trezeste in jurul ore 23.30-00.00, adica cam la 3 ore dupa ce a mancat masa de seara si mai cere. A inceput cu 60 si aseara a ras 90 ml. Mai am putin din ultima cutie de 2, asa ca probabil ii voi da 3-ul incepand cu duminica sau luni.
Hai va pup, ne auzim!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
danonique spune:
Buna seara!Am fost la dr si Albert are 77 cm si 10kg si 500gr.Cand am fost in Romania o prietena mi-a sugerat ca un copil de 10 kg la 8-9 luni ar fi obez.M-am stresat putin si l-am intrebat pe dr daca el crede ca Albert ar fi obez si mi-a facut un calcul inaltime-greutate si puiul meu e perfect.I-a verificat gatutul ,urechiusele si nu e nimic in neregula.Vanessa a avut azi ultimele vaccine.Urmatoarele le va face in 2012.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Shose spune:
Pupici la toate fetele 
Am apucat sa citesc in mare e s'a mai intamplat pe aici, drept pt care vreau sa felicit pe LAlaD pt bb mar, mare .... cel mai viteaz dintre toti clopotzeii.
Vreau sa felicit peLala pt ca a ajuns 'baba'. Deh...asa e cand ai copii mari.
Pe masura ce citeam ma ingrijorasem ca toata lume aintreba de Ellenutza si ea nu aparea. Bine ca suntetzi bine si Bibi are doar mucisori.
Creatza vrem sa vedem terasaa
pt tine harnicutza si Mariuca (pre)mergatoare.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Felicitari mamica frumoasa Danonique de primul sfert de sarcina.
Si bine ca ai scapat de vaccin pt moment. Pt mine e asa un stresss.... .
Fetelor ati mai auzit de vre'un bb mai scund ca Pipeta???
La 6 luni si 2,3 saptamani nu mai stiu exact (la vaccin) avea 8,650 si 67cm doar
Ce zicetzi?
Si io's scunda...dar parca ea e prea scundutza.
Inca o intrebare. Maine facem 7 luni, pot sa ii dau Fagarash?
Am o prietena care are n bb mai mare putin si i'a dat fagarash de la 7 luni.
Tre sa zic ca ea e diversificata de la 5 luni...a papat si iaurt, si branza calcica, si ou, si ficatzel si vita si pui. Ce zicetzi? Ii dau?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!Am fost la dr si Albert are 77 cm si 10kg si 500gr.Cand am fost in Romania o prietena mi-a sugerat ca un copil de 10 kg la 8-9 luni ar fi obez.M-am stresat putin si l-am intrebat pe dr daca el crede ca Albert ar fi obez si mi-a facut un calcul inaltime-greutate si puiul meu e perfect.I-a verificat gatutul ,urechiusele si nu e nimic in neregula.Vanessa a avut azi ultimele vaccine.Urmatoarele le va face in 2012. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Dana pai 77 de cm e super, e chiar lungut bine, normal ca nu se cunosc cele 10.500 kg.
Asa avea si Bogdan la 9 luni.Numa al meu asta micu se inapataneaza sa ramana manechin.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Felicitari mamica frumoasa Danonique de primul sfert de sarcina. ![]() Si bine ca ai scapat de vaccin pt moment. Pt mine e asa un stresss.... . Fetelor ati mai auzit de vre'un bb mai scund ca Pipeta??? La 6 luni si 2,3 saptamani nu mai stiu exact (la vaccin) avea 8,650 si 67cm doar Ce zicetzi? Si io's scunda...dar parca ea e prea scundutza. Inca o intrebare. Maine facem 7 luni, pot sa ii dau Fagarash? Am o prietena care are n bb mai mare putin si i'a dat fagarash de la 7 luni. Tre sa zic ca ea e diversificata de la 5 luni...a papat si iaurt, si branza calcica, si ou, si ficatzel si vita si pui. Ce zicetzi? Ii dau? Shose si Pipetzica (12.02.2008)www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze Botez Sunt mare Povestea Nasterii |
tot de la 7 luni i-am dat si eu Fagaras
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creata2008 spune:
M-am intors! Dani nu a venit cu KFC, in schimb a venit cu un domn de la asigurari. Am incheiat polita de asigurare pentru Mariuca!!!!!!! Suntem foarte fericiti!! 

Shose, Pipetica mi se pare super ok. Da' cati cm ai vrea sa aiba? Mariuca oricum a fost inaltuta de la nastere, cm raportati la greutate, dar nu are mult peste tiza ei. Aseara am masurat-o cu mami si avea 69 cm. Posibil 70 cm. Oricum ei cresc mai putin incepand cu 5-6 luni, doar 1 cm pe luna. Ca altfel ar ajunge ca Ghita. ![]()
Cat despre branza... nu stiu ce sa zic. Pipe pare diverfisicata bine de tot, asa ca nu vad impedimente. Si eu tot dupa ce a facut 7 luni i-am dat. Am ales Milli, ca noi suntem disperati cu toata gama lor. In conditiile in care nu ii dadusem nici ou, nici vitel. Iar ficatel inca nici nu i-am dat. Deci eu zic ca e ok. Daca nu ii place de prima oara, poti incerca diverse variante de preparare (cu iaurt, fructe sau legume) sau alta marca. Fagaras contine si smantana.
Poze cu terasa vor veni... be patient!
Dar mai e de lucru. O sa vi le pun pe toate, dar numa' sa terminam. Nu astept sa facem si soclul, dar macar sa revopsim peretii. ![]()
Acum il astept pe Dani, din nou!, dar nu cred ca vine cu KFC. Si mi-e o foameeeeeee...
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Shose spune:
LalaD
merg pe mana ta.Ai mana buna am vazut. Ii iau si io maine si facem experimentul. Sper sa tzina.
Cretzulina
tiza e mai inaltutza...ca si parintzi.
Am vazut de la Napolact...dar bine ca ai zis si de Mili. Io am baut lapte de la ei in sarcina, altceva nu mla atragea.
;
Revin....fug sa dau cu mopul...ca e NEAPARAT
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
dana e foarte bine albert. la inaltimea lui, kg sunt ok!
ce ai spune de un bebe de 4 luni si 10 kg???
e un baietel in parc .. atata are. si papa numai lapte de tzitzi .. chestia e ca inaltimea e normaala ptr un bb de 4 luni .. arata ca un sac ..
shose 
cretule si noi i-am facut la ing.
fug la baita. revin.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva