Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 8
Laura Ioana spune:
Fete dragi va pup si fug sa ma culc. Io-s necajita ca, de o vreme, Thea nu se mai trezeste la 9-9,30 ci la 7,30
Sunt distrusaaa
Deh, ma invatasem in huzur![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Angi, dar asigurare pt ce? Pt studii sau ce? Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Pentru ce vrea el :) Cand face 18 ani ne da 450 de milioane, adica in functie de inflatie ne da o suma care inseamna echivalentul la ce reprezinta 450 de milioane azi. Intre timp e asigurat pt sanatate, interventii chirugicale, spitalizare si eu pt moarte, adik platesc ei mai departe dc se intampla ceva cu mine. platim 350 ron pe trimestru si asigurarea se numeste Comoara Mea
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
Shose spune:
Ginette
.
M'ati linistit. Lasa ca se face ea mare.
Am citit ca bblusei i'au iesit analizele perfect. Ma bucur si sa nu mai avetzi parte de nebunii d'astea niciodata.
Ven si cuscra Natalia sunt...wow
.
Am vazut 3 gagici misto si a 4a ascunsa bine pt Mathias cred.
Frumoasa intalnire.
Elle singurul pct de vedere din care'mi pare rau ca incepi munca e ca nu vom mai citii asa des despre Eva. Dar ma bucur pt tine ca'ti intri in normal. Toate o sa ajungem in punctul asta. Pt mine stiu sigur ca va fi ' cu cat mai tarziu cu atat mai greu'. Dar momentan nu am varianta. La 1 an al bblusei cred.
Io m'as cam duce la munca, dar nu are cine sa stea cu bb (la bunici ma refer) si cand aduc 'bona' in discutie imi sare in cap toata familia...ca e pacat sa o lasam cu bona atat de mika, daca pot sta in concediu.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
docdecap spune:
hai salut, eu tot seara/noaptea, altfel chiar nu mai apuc sa intru...
2 chestii:
1. poze! de la munte, bebei, parinti, iarba verde aici: http://www.flickr.com/photos/monicu/2848630631/
2. eu nu stiu daca sa ma mai ingrijorez sau nu, serban face cel putin o data pe zi un kk galbui, usor mirositor si cam cu mucus, nu-mi dau seama de la ce masa e, banuiesc ca de la lapte. e posibil sa faca de la laptele praf, chiar daca de la iaurt pana acum aparent nu a avut probleme?
eu m-am gandit sa-i scot vreo doua-trei zile tot ce e cu lactoza, i-am luat Nestle si Humana fara lactoza (din ala cu banane) si ii reintroduc treptat iaurtul, branzica si laptele praf normal sa vad daca se intampla ceva. maine poate ajung si la doctor, sa vedem ce ne spune. poate sa fac o analiza fix la scaunul ala, ca sa nu mai am dubii. Nati, la tine ma gandesc, daca poti sa ma luminezi daca asa arata problemele cu lactoza.
noapte buna ca e groasa si prezinta noduri.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
Shose spune:
Doculetz am vazut pozele. Ce s'au mai distrat clopotzeii, mai ales la cursa in iarba
. Avetzi bblusi minunatzi. 
Am tras cu ochiu' si la pozele celelalte de pe plaja, cu Angi si Isi.
Ingineru' are un nasuc de l'as papa si o pielicica alba si frumoasa.... care abia asteapta sa se bronzeze de la anu'.
Sper ca v'a priit vacantza si ati incarcat bateriile 
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui stancutza Si, ati vazut undeva treningi de bebici, din aia de catifea? |
Sunt aici cate treninguri vrei, poate gasesc un site sa-ti pun sa te uiti. Dac vrei pot sa-ti trimit de aici, am maitrimis unei zuzici de-a noastre altceva si ea zice caa fost multumita.
Anunta-ma.Parintii mei sunt aici si ar putea sa-ti duca ei pachetul pana in Ro.
Edit: Ceva in www.nextdirectory.ie/shot.asp?b=X42&p=554&s=9&n=Childrenswear" target="_blank">genul acesta, adica de velur=catifea, nu?
Sunt si mai ieftine, si treninguri , nu doar pantaloni, da nu gasesc eu link-ul acum.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui stancutza [quote]citat din mesajul lui Ellenuta stancutza eu folosesc o sita de inox. branzica o las acolo maxim 5 minute dupa care o transfer la borcanel. eu cred ca e buna. iar tifon cred ca gasesti si in farmacii. eu nu am luat hainute de la aramis dar sunt de calitate. aceleasi marci le-am luat din state (dar tot fabricate in thailanda, coreea etc) si sunt foarte multumita de ele. oricum, poti merge la depozit sa le vezi. eu asa as face. iulia stiu ca a luat pentru iris si zicea ca-s super. |
La fel de bine poti folosi o sita de plastic. Eu doar de plastic foloses la Patti . Si peste , tifon.
Poze de tot felul

P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
| citat din mesajul lui danonique Buna seara!Am fost la dr si Albert are 77 cm si 10kg si 500gr.Cand am fost in Romania o prietena mi-a sugerat ca un copil de 10 kg la 8-9 luni ar fi obez.M-am stresat putin si l-am intrebat pe dr daca el crede ca Albert ar fi obez si mi-a facut un calcul inaltime-greutate si puiul meu e perfect.I-a verificat gatutul ,urechiusele si nu e nimic in neregula.Vanessa a avut azi ultimele vaccine.Urmatoarele le va face in 2012. |
Felicitari ginerelului
Poze de tot felul

P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
Ven , am vazut pozicile , chiar ca sunteti slabute, vorba Laurei. Ce inaltime ai? Si sa sti ca-ti sta mai bine cu parul asa mai deschis, decat bruneta. Te intinereste. Parerea mea.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
mamica VIRGO 
MARA BIANCA
DARIA MIHAELA
NICOLE ARIANA
IULIA MARIA
MAIA