Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Avum am vazut ca iti raspunsesera deja fetele...sorry

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

deci m-am dus sa dorm daintru in camera,copchilu doarme ....cum ?ca un ingeras ,ma intind in pat ,ma asez in pozitia favorita si aud .....MA-MA HA HA HA ,s-a trezit smecheria si gata nani,ea o ora si mami canci nani ,acum se joaca fericita ,mami face o cafeluta si se mai duce o zi frumoasa de toamna,e bine nu???asa ziceam si eu

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ziua buna,
Am vazut ca avem clopotei care se confrunta cu mucisori si febra. Si noi am avut, acum suntem bine si sper s-o tinem tot asa. La noi a fost luat de la big brother. Am rezolvat cu aspirat mucisori, Ophtamesone in nasuc si Nurofen/panadol alternativ. Aveti grija ca umbla tot felul de viroze pacatoase. Febra peste 38 nu-i de la dinti asa cum mai tot aud in jurul meu diverse mamici si bunici.

Am mai citit ca Adeluta e bine si a disparut balaurul. Bravo

Vin si eu joi la Babyexpo dar singura. Nu vreau sa-l bag pe Andrei in aglomeratie si caldura si mai ales virusi. In plus cred ca s-ar plictisi in carut pana studiez eu marfa. Din experienta petrec cateva ore bune ca tb. sa le fac aprovizionare de toamna-iarna la amandoi si pt. finutu' care se va naste in octombrie.
Asa ca mi-ar face placere sa va vad daca va intalniti la o cafea/ceai/suc pe acolo dupa cumparaturi.

Am vazut ceva poze de la munte ale lui Doc cu bebei umblatori si frumusei.

Ma tot chinui sa pun si eu poze, da astia de la flickr nu ma mai lasa si tb sa-mi fac cont pe webshots.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

eu am o vorba sa o zic ???am timp de somn pe lumea aialalta,mama zici ca moare cand ma aude dar asa este nu???ce atata somn

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

deci m-am dus sa dorm daintru in camera,copchilu doarme ....cum ?ca un ingeras ,ma intind in pat ,ma asez in pozitia favorita si aud .....MA-MA HA HA HA ,s-a trezit smecheria si gata nani,ea o ora si mami canci nani ,acum se joaca fericita ,mami face o cafeluta si se mai duce o zi frumoasa de toamna,e bine nu???asa ziceam si eu

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Uie-o sa-ti aline dorul de somn; asa face si-a mea, da' nu ca-s haiaose cand te uiti la ele si ranjesc gingiile alea fara dinti (ma rog, predominant fara dintzi) ?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ziua buna,
Am vazut ca avem clopotei care se confrunta cu mucisori si febra. Si noi am avut, acum suntem bine si sper s-o tinem tot asa. La noi a fost luat de la big brother. Am rezolvat cu aspirat mucisori, Ophtamesone in nasuc si Nurofen/panadol alternativ. Aveti grija ca umbla tot felul de viroze pacatoase. Febra peste 38 nu-i de la dinti asa cum mai tot aud in jurul meu diverse mamici si bunici.

Am mai citit ca Adeluta e bine si a disparut balaurul. Bravo

Vin si eu joi la Babyexpo dar singura. Nu vreau sa-l bag pe Andrei in aglomeratie si caldura si mai ales virusi. In plus cred ca s-ar plictisi in carut pana studiez eu marfa. Din experienta petrec cateva ore bune ca tb. sa le fac aprovizionare de toamna-iarna la amandoi si pt. finutu' care se va naste in octombrie.
Asa ca mi-ar face placere sa va vad daca va intalniti la o cafea/ceai/suc pe acolo dupa cumparaturi.

Am vazut ceva poze de la munte ale lui Doc cu bebei umblatori si frumusei.

Ma tot chinui sa pun si eu poze, da astia de la flickr nu ma mai lasa si tb sa-mi fac cont pe webshots.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

de-aia si eu il iau pe ta'su, sa-i las sa admire natura in tandem tata-fiica, in parc.

Din pacate, eu ma duc sambata ca in rest ies la 6:00 - si uite-asa mai ratez o mamica

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Ginnette are un noroc cu mutricica aia de babuta de numa numa,mai ales cand ma mai si striga.....ma topeste

Sara Ioana 15.02.2008

ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Zuzici,

Am ajuns acasa si forumesc pana ce se trezeste Sofia din somnul de dupa-amiaza. Ea doarme bine in prima parte a zilei si deloc de la 4 pana seara la 10. Dar doarme noaptea - incep sa inteleg ca e un dar nepretuit asta - asa ca nu-i pot cere mai mult.

Irlandeza, ce draguta esti cu oferta ta...am o prietena la fetita careia am vazut un trening dragut, gri cu roz, si o s-o intreb pe ea de unde l-a luat. Daca gasesc aici ceva sa-mi placa, nu te deranjez pe tine.

Ema, in Malta mergem...am mai fost, avem un aranjament acolo la un hotel cu toate facilitatile. Sper sa fie ok, singurul meu stres e ca zburam noaptea si va trebui s-o rapesc pe Sofia din patutul ei.

Uf, s-a trezit, fug!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput