Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Zuzici,

Am ajuns acasa mai devreme si forumesc pana ce se trezeste Sofia din somnul de dupa-amiaza. Ea doarme bine in prima parte a zilei si deloc de la 4 pana seara la 10. Dar doarme noaptea - incep sa inteleg ca e un dar nepretuit asta - asa ca nu-i pot cere mai mult.

Irlandeza, ce draguta esti cu oferta ta...am o prietena la fetita careia am vazut un trening dragut, gri cu roz, si o s-o intreb pe ea de unde l-a luat. Daca gasesc aici ceva sa-mi placa, nu te deranjez pe tine.

Ema, in Malta mergem...am mai fost, avem un aranjament acolo la un hotel cu toate facilitatile. Sper sa fie ok, singurul meu stres e ca zburam noaptea si va trebui s-o rapesc pe Sofia din patutul ei.

Uf, s-a trezit, fug!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Ce frumos trebuie sa fie, in Malta!!! Este a doua destinatie la care visez (prima e Elvetia).

Toat admiratia ca pleci cu bubulina cu avionul!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Virgo La multi ani, mamico! Sa fii fericita si sa te bucuri de viata alaturi de cei iubiti!
Mara Bianca Daria Mihaela Iulia Maria

Angi, suna bine treaba asta cu asigurarea. Tre sa studiez indeaproape.
Roxana, in prima faza si noi ne-am gandit sa fecem asta cu banii, dar ma gandesc ca-si pierd valoarea pana la 18 ani ai ei!
Shose si mie-mi este asa de greu sa stau fara Thea. Nush ce-o sa ma fac, mai ales ca vreau sa stau 2 ani acasa, o sa-mi fie ingrozitor de greu sa plec. Nu am lasat-o nicio noapte fara mine, doar in timpul zilei sau daca mergeam seara pe undeva. Ma gandesc tot mai des sa renunt la invatamant si sa fac ceva pe cont propriu, ca sa pot avea ce program vreau. Hmmm, mai vad.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ema, mie-mi intra indemnizatia pe 13 ale lunii.
Gratiela totul o sa fie bine! Drum bun si dristractie placuta!
Alina multumesc pt urare! Eu am inceput de cateva zile sa-i dau branza Fagaras in fructe si papa bine. Azi i-am dat mar cu branzica, 2 cupe cereale si suc de portocale (pt prima data) si a papat, nici nu mai respira, asa repede inghitea si deschidea gurita In schimb, imi papa tare rau legumitele. Parca nik nu-i mai place si ne luptam si ne certam, de numa! Serios ca-mi pierd rabdarea si o cert, mama denaturata ce sunt regret dupa aia, dar prea tarziu
Ramonab, faine, faine pozicile Razvaniciului Ce fain parc, se vede ce mult ii place, ii stralucesc ochisorii aia mari si frumosi

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Ema, in Malta mergem...am mai fost, avem un aranjament acolo la un hotel cu toate facilitatile. Sper sa fie ok, singurul meu stres e ca zburam noaptea si va trebui s-o rapesc pe Sofia din patutul ei.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Ce frumos! odata am fost si am ramas indragostita de insula aia. Sa aveti o vacanta superba!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Fug in parc, deja e tarziu, piciu m-asteapta echipat

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
In schimb, imi papa tare rau legumitele. Parca nik nu-i mai place si ne luptam si ne certam, de numa! Serios ca-mi pierd rabdarea si o cert, mama denaturata ce sunt regret dupa aia, dar prea tarziu

La fel eram si eu .... de fiecare data facea mutre cand venea masa de legume si nu mananca nici macar 50 de gr .... azi i-am pus 2 linguri de iaurt in 125 de piure de legume si .... ar mai fi vrut....
Nu-mi venea sa cred ca mai deschide gura si ca eu nu mai am ....
Aaaaaa mersi frumos Mary pt pont, ea mi-a sugerat iaurtul si uite ca pupaza mea a mancat azi asa bine....

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Totul despre mine din burtica mamicii pana la zi
8 luni - la mare
Poze cu Luca Gabriel
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ce frumos! odata am fost si am ramas indragostita de insula aia. Sa aveti o vacanta superba!

Multumim frumos, e frumos acolo asa e, parca ai fi in Europa si parca n-ai fi...iar sotul meu a foarte atras de istoria locului. Oricum, plecarea e abia de azi in doua saptamani, dar eu ma agit de pe acum!

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Un w/e cat mai insorit va doresc!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

deci m-am dus sa dorm daintru in camera,copchilu doarme ....cum ?ca un ingeras ,ma intind in pat ,ma asez in pozitia favorita si aud .....MA-MA HA HA HA ,s-a trezit smecheria si gata nani,ea o ora si mami canci nani ,acum se joaca fericita ,mami face o cafeluta si se mai duce o zi frumoasa de toamna,e bine nu???asa ziceam si eu

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

exact asa am patit si eu acum o ora cand am vrut sa dorm!!! Ma oftic cel mai rau ca deja apucasem sa ma asez in pozitia preferata - cum ai spus si tu

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Virgo

Clopotzeilor sarbatoritzi zilele acestea si astazi.

Am vazut pozele cu Ven si Naty, cu Razvanici si cu Serbanici. Toti sunt superbi.

Ema, indemnizatia intra la date diferite in functie de banca la care ai cardul. Eu am la ING si imi intra dupa 20, sora mea are la BCR si intra intre 8 si 11 ale lunii.

Roxana, ma bucur mult pt. Adela ca a scapat de problema.
Mada, mult sanatate.
Noi ne-am facut bine, doar cu nurofen/panadol alternativ. Pediatra este in concediu, asa ca am fost la spitalul de copii si mi-a consultat-o o doc. super draguta.mi-a consultat-o si mi-a spus ca nu are rosu in gat si ca tratamentul este ok. I-am pus colargol in nasuc. Mai avem un pic de mucishori, dar scapam si de ei.
In rest suntem bine, s-a adaptat si obisnuit cu absenta mea, mananca bine si fructele si supa si nu mai este nevoie sa vin la 12 acasa sa o alaptez, deoarece mananca piure de legume. Doarme si dupa masa de fructe si dupa masa de piure/supa asa ca atunci cand ajung acasa este odihnita si bine dispusa, eu o alaptez si mergem la plimbare.
Misuna prin toata casa, este disperata dupa cabluri, telecomenzi, telefoane, aparat foto, camera si alte hitech-uri, spre disperarea lui tati. Mergem bine in picioare, tinuta de manuta si se ridica singurica de tot ce prinde. Acum lucreaza la urcatul pe canapea, de care se pare ca e la fel de interesata ca si de coborat.
Eu va pupicesc. am citit capitolul prezent si plec cu pitik afara.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput