Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 15
cristacoman spune:
Concediu placut Grati.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
kalosalina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana In schimb, imi papa tare rau legumitele. Parca nik nu-i mai place si ne luptam si ne certam, de numa! Serios ca-mi pierd rabdarea si o cert, mama denaturata ce sunt ![]() Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Exact asa patesc si eu cu Daria. Nu mananca legume, nu mananca nici carnita in diverse combinatii. In schimb ii plac mult borcanelele. I-am luat de la Nestle pui cu morcov si mazare cu curcan. Chiar ieri i-a facut mama o combinatie asemanatoare cu cea de la borcanele, a pasat-o foarte bine cu blender-ul, in speranta ca o pacalim si mananca...dar de unde, abia am reusit sa-i dau cateva lingurite.
In alta ordine de idei, astazi a avut iar un scaun moale. I-am bagat iar ceaiut de menta. Nu stiu de la ce poate fi. Adevarul e ca la suc, a avut si para si 2 prune. Dar au fost zile cand ii puneam chiar cantitati mai mari din fructele astea si tot era constipata...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
As vrea si eu sa ies afara cu Daria, dar mi se pare ca e cam urat, sta sa ploua...nu stiu ce sa fac
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti fetelor care luati indemnizatia si alocatia pe card, stiti cam in ce date intra banii? e la fel pt toata lumea? merci frumos Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
la mine in 25 da nu stiu daca intra la fel in orase diferite...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
aweya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jelimoni
la mine in 25 da nu stiu daca intra la fel in orase diferite... MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008) POZE BEBE ROBERT BOTEZ SI FILME ROBERT www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert ce mare am crescut!! |
iar la mine au intrat azi... de obicei in data de 14 sunt pe card, deci nu este o data fixa pt toata lumea.
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Ven spune:
La mine undeva intre 10-14. Cred ca depinde de Posta (ii primesc de la postas).
Fetelor, multumim de complimente!![]()
kalosalina spune:
Tocmai ce am spalat-o si schimbat-o pe Daria, ca facuse iar kk moale, ca mi-a mai facut unul 
si iar spalat si schimbat...ufff, am obosit. Bine ca de data asta parca a fost putin mai consistent- mai pasta.
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
Ellenuta spune:
helloo
ce vreme nasoala e afara .. mai ploua, mai sta, bate vantul .. noi nu iesim mai ales ca eva e mucioasa ..
ramo ce dulce e razvi, iti vine sa-l papi tot.
moni imi pare rau ca te-a trezit roberticul .. dar cel putin stii ca you did it your way ..
ema banii intra dupa 17, dar luna trecuta i-am primnit pe 21 sau 22. cat despre raceala .. nu a scapat inca ..
ven, nati doua mamici de nota 10! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
ramonab spune:
Fetelor, ce ziceati voi ca inseamna kk galben la bebe?E pastos si foarte galben (scuzati descrierea
).
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
kalosalina spune:
Ramona sper sa nu ma insel, dar parca ziceau fetele ca ar fi de la lapte culoarea galbena...
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina