Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Concediu placut Grati.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 7+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana
In schimb, imi papa tare rau legumitele. Parca nik nu-i mai place si ne luptam si ne certam, de numa! Serios ca-mi pierd rabdarea si o cert, mama denaturata ce sunt regret dupa aia, dar prea tarziu

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Exact asa patesc si eu cu Daria. Nu mananca legume, nu mananca nici carnita in diverse combinatii. In schimb ii plac mult borcanelele. I-am luat de la Nestle pui cu morcov si mazare cu curcan. Chiar ieri i-a facut mama o combinatie asemanatoare cu cea de la borcanele, a pasat-o foarte bine cu blender-ul, in speranta ca o pacalim si mananca...dar de unde, abia am reusit sa-i dau cateva lingurite.

In alta ordine de idei, astazi a avut iar un scaun moale. I-am bagat iar ceaiut de menta. Nu stiu de la ce poate fi. Adevarul e ca la suc, a avut si para si 2 prune. Dar au fost zile cand ii puneam chiar cantitati mai mari din fructele astea si tot era constipata...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

As vrea si eu sa ies afara cu Daria, dar mi se pare ca e cam urat, sta sa ploua...nu stiu ce sa fac

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

fetelor care luati indemnizatia si alocatia pe card, stiti cam in ce date intra banii? e la fel pt toata lumea? merci frumos

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

la mine in 25 da nu stiu daca intra la fel in orase diferite...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

fetelor care luati indemnizatia si alocatia pe card, stiti cam in ce date intra banii? e la fel pt toata lumea? merci frumos

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

la mine in 25 da nu stiu daca intra la fel in orase diferite...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

iar la mine au intrat azi... de obicei in data de 14 sunt pe card, deci nu este o data fixa pt toata lumea.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

La mine undeva intre 10-14. Cred ca depinde de Posta (ii primesc de la postas).

Fetelor, multumim de complimente!

Mergi la inceput

Tocmai ce am spalat-o si schimbat-o pe Daria, ca facuse iar kk moale, ca mi-a mai facut unul si iar spalat si schimbat...ufff, am obosit. Bine ca de data asta parca a fost putin mai consistent- mai pasta.

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helloo

ce vreme nasoala e afara .. mai ploua, mai sta, bate vantul .. noi nu iesim mai ales ca eva e mucioasa ..

ramo ce dulce e razvi, iti vine sa-l papi tot.

moni imi pare rau ca te-a trezit roberticul .. dar cel putin stii ca you did it your way ..

ema banii intra dupa 17, dar luna trecuta i-am primnit pe 21 sau 22. cat despre raceala .. nu a scapat inca ..

ven, nati doua mamici de nota 10!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Fetelor, ce ziceati voi ca inseamna kk galben la bebe?E pastos si foarte galben (scuzati descrierea).

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Mergi la inceput

Ramona sper sa nu ma insel, dar parca ziceau fetele ca ar fi de la lapte culoarea galbena...

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput