Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 12
emabucuresti spune:
fetelor care luati indemnizatia si alocatia pe card, stiti cam in ce date intra banii? e la fel pt toata lumea? merci frumos
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor maine plec la Paris si deja mi-a intrat morcovul... Am cateva intrebari: 1. pot pune in geamantan doua cutii de lapte uht si 2 cutii de musli? 2. apa sau suc in bidon de plastic pot lua sa am la mine (nu in geamantan)? 3. am voie sa iau medicamente pt noi si bebe? 4. cu parfumurile ce facem? le bagam in geamantan? incurajati-ma si pe mine ca n-am mai zburat cu avionul si am si rau de inaltime ![]() ![]() ![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
danonique spune:
Rectific ortografia "trece-le " din mesajul anterior.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
10+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
EliaElia spune:
Ema, la mine intra in jur de 24 in fiecare luna dar nu stiu daca intra la fel la toata lumea, parca scria cineva la un moment dat ca ii intra in jur de 11(?).Camelia si
Laura (06.02.2008)
stoisor spune:
fetele cochetele toate bune???
Moni sa mai zic si eu ca avem acelasi program noctur??mai are rost??eu m-am resemnat si gata,ma bucur ca nu plange ca in rest in fiacare noapte ma trezeste de 5-10 ori pt afurisita de pipa dar adoarme la loc,fara plans fara scandal,nu avem nici un dintos dar asta este situatia
cand aud de bebei care dorm de la 9 la 9 imi vine sa urolu si care papa fara scandal imi vine sa ma impusc dar de ,alea sunt raritati si asta e copchilu meu cu care defilez
Sara Ioana 15.02.2008
" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
legat de indemnizatie ,eu in 5 o am pe card in fiecare luna
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
nu mai este nimeni pe aici???
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
stoisor spune:
hai sa ma laud atunci ca aseara am avut parte de un SPA la mine in baie,a fost super relaxant,buni distra copilu si mami se relaxa,normal ca acolo in baie sa si incheiat relaxu ca pe noapte mi-o scos fimea SPA-ul din cap
dar ma rog,m-am bucurat pe moment![]()
acum doarme ca un ingeras si daca tot nu am cu cine palavragi va pupacesc comoriile si pusic vou ,ma pun langa ea,.....nu stiu de ce dar de cate ori imi propun sa dorm cu ea la amiaza ,in ziua aia nu prea doarme,sa vedem am azi noroc mai mul???
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
ASA MARE SUNT ACUM
emabucuresti spune:
Jelimoni, Stoisor,sa stiti ca si noi avem treziri dese noaptea, de aceea sunt tentata sa incwerc laptele acela de nopate de la Humana. I-am cumparat si tetina pt lichide grosa, diseara ii voi da laptele cu cereale, poate-poate o dormi mai bine.
merci fetelor de raspuns, se pare ca nu e o data fixa de intrare a banilor pt toata lumea, tb sa sun sa intreb.
Al meu copil doarme bine dupa masa de fructe si acum nu mai vrea sa doarma la amiaza, dupa legume. dar nici singurel nu ar sta sa se joace, uf.
lauraD cand mai postez sa vad si pozele voastre? Pup fetele.
Elle sper ca Eva a scapat deja de raceala, sa stii ca si noi avem un singur dintuc si ala stramb un picut, dar nu-mi fac griji. Pup!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
Ema cu bani cred ca difera si de oras si de banca nu stiu...Eu am cardul la CEC(CEC Bank) si imi intra intre 9 si 11,in schimb am auzit de alte fete ce au card la alta banca intra dupa 20...
Ramo...
se vede cai place Razvanicului...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!