Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

ACUM NEATA SI DE LA MINE,BAUT CAFEA AFCUT DUS TRIMIS COPILUL AFARA CU BUNI SI EU PLEC IN ORAS CU TREABA
MO TERMINAT SI AZINOATE ,L-AM CULCAT LA 9 JUM APOI LA 10 JUM S-A TREZIT, IARA TITZI, ADORMIT LA LOC PANA LA 12 CAND S-A TREZIT DE-A BINELEA SI O INCEPUT CU JOACA...L-0AM OBOSIT O ORA IN SPERANTA CA VA DORMI TOATA NJOAPTEA...SI I-AM FACUT SI FORMULA SA VEDEM DACA I=-E FOAME///DESI NU PLANGEA..DAR ABIA ABIA A MANCAT 20 DE ML...DECI NU ERA ASTA PROBLEMA...SINCER IMI DOREAM SA BEA TOT BIBERONUL MACAR STIAM O TREABA DE CE SE TREZESTE ASA DES..APOI LA 3.30 IAR TREZIRE, APOI LA 5 SI LA 7 DA-I CU JOACA.. NU MAI POTTT
PUPICI SA AVETI O ZI BUNA!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Sunt la semnatura, ca uita-i sa zic, la 8 luni.Acu va las ca ma duc sa il hranesc pe Moflea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
RAZVANICI LA 8 LUNI

Doamne, e de-a dreptul in extaz (si intr-una din pozele cu tobogan - unde sta intr-o parte - iar seamana cu Adela; sau poate doar mie mi se pare)!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Ramo am vazut si eu pozele! Ce fericit este si ce zambet frumos are!!
Moni asa am patit si eu vreo 2 nopti cu Daria in perioada in care ii ieseau dintisorii. Te-ai uitat la gingiuta lui?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ramo,Doc am vazut poze cu bb jucausi si frumosi.

De ieri am inceput sa-i dau antibiotic(zinnat) si nu a mai facut febra deloc,parca cand tuseste a inceput sa erupa ceva in gatulet,partea nasoala e ca am luat si eu raceala de la ea si in afara de paracetamol nu stiu ce as putea lua ca alaptez,mi-e sa nu o ia inapoi.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am uitat ca vazu-si poze cu doua mamici secsi Ven si Natalia

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Buna dimineata!

Sunt f happy ca mi-am luat tel nou si zici ca am innebunit, il admir intr-una! Davidul face nani, iar eu ma duc sa-mi fac o cafelutza si revin sa bag niste bancuri!

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Ramo am vazut si eu pozele! Ce fericit este si ce zambet frumos are!!
Moni asa am patit si eu vreo 2 nopti cu Daria in perioada in care ii ieseau dintisorii. Te-ai uitat la gingiuta lui?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

ela re 4 dintisori si m-am uitat da nu vad semne ca ar mai iesi ceva...si noptile astea dureaza de la 6 luni!!tot 5 treziri pe noapte in medie uneori 7 rareori 3...inc auzrile cele mai fericite...nu mai pot..acum doarme asa ca ma pun si eu la nani sa ma pregatesc pt la noapte :)
ven si nati am vazut pozele vai frumoase sunteti, iar de stefanuta nu mai zic ca e o papusa de fata!!cate inimi o sa franga

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,

La multe lunite si la multi ani clopoteilor celebrati zilele acestea!

N-am intrat de vreo 2 zile pe aici si deja nu tin pasul la citit.

Stankuta merci de lamuriri in leg cu cerealele, banuiam eu ca unele sunt speciale pt lapte si e posibil sa se dizolve. Va pregatiti de concediu si nu vreti sa ne spuneti unde mergeti, las'ca vedem noi in poze hihi!
Da, Milan ma zapaceste cu trezirile dese, cam de 7 ori, in prima parte a noptii mai ales. Am vazut un lapte de noapte de la Humana, mai satios cica, cu cereale in el, l-as incerca. Are cineva experienta cu acest lapte?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Anandrei ai PM de la mine. Pupici Davidutului

Mergi la inceput

Am vazut acum 2 zile poze cu clopotei, cele semnalate a fi noutati dar si alte poze de la zuze, aleatoriu. Nu nominalizez ca poate uit ceva dar am remarcat progresele si cat de mari si frumosi s-au facut!

Mergi la inceput