Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (105)
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
Eu eram pe aici da imi faceam cafeaua![]()
Ramo pune pozicile...pls!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
kalosalina spune:
Elle nu fi suparata! O sa i se indrepte dintisorul Evei!
Dana felicitari lui Albert pt masuratori! Deja e baiat mare!
LauraI si Elle multa sanatate printeselor!
Referitor la branza Fagaras, si eu i-am dat Dariei acum doua zile, dar nu a mancat f bine. Mi se pare ca e cam inecacioasa. Urmatoarea data cred ca ii voi pune putin lapte praf in ea.
Am vazut si poze cu Ven, Natalia si Ana. Ce sa mai zic? Toate trei niste frumoase si finutze!
Multumim fetelor pt urari! Ii urez si eu printesei mele multa sanatate, si sa ne bucure sufletele cel putin ca pana acum! Imi dau lacrimile cand ma gandesc ce comoara avem, si ce mare a crescut! 

Virgo!!! Sa ne traiesti, sa fi sanatoasa si fericita!
clopotei Mara Bianca, Nicole Ariana, Iulia Maria si Maia
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela fetelor maine plec la Paris si deja mi-a intrat morcovul... Am cateva intrebari: 1. pot pune in geamantan doua cutii de lapte uht si 2 cutii de musli? 2. apa sau suc in bidon de plastic pot lua sa am la mine (nu in geamantan)? 3. am voie sa iau medicamente pt noi si bebe? 4. cu parfumurile ce facem? le bagam in geamantan? incurajati-ma si pe mine ca n-am mai zburat cu avionul si am si rau de inaltime ![]() ![]() ![]() mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
1. Eu am luat de multe ori alimente in bagaj, nu lapte ce-i drept, dar am avut vin
si n-a fost nici o problema.2. Apa, daca este pentru hrana bebelusului - nu stiu cum demonstrezi asta, dar stiu ca e permis - poti lua. De suc, nu stiu. In general, lichidele trebuie carate in recipiente nu mai mari de 100 ml si le vei pune in pungile transparente pe care ti le dau ei acolo. Repet, nu stiu regimul pentru apa/laptele/sucul destinate bebelusilor.
3. Pilule, da, poti avea la tine, regimul special e cu lichidele.
4. parfumul eu intotdeauna l-am avut in trusa de cosmetice, care intotdeauna a fost in geanta de cala, nu in bagajul de mana. Altfel risti sa-ti confiste orice e lichid.
5. Si eu am rau de inaltime de obicei, dar in avion aceasta fobie nu functioneaza in cazul meu. Senzatia de a fi in aer e cu totul alta decat aceea de a te afla pe o margine de...ceva. In afara de usoare vibratii, nu simti ca esti in aer, nu simti vidul. Mie imi place foarte mult sa zbor.
Poti sa intri pe site-ul companiei aeriene cu care zburati. Toti au pe site publicate regulile astea referitoare la bagajul de mana si la lichide.
Zbor placut, concediu fain sa aveti...si asteptam vesti la intoarcere!
PS: eu am incercat anul trecut sa urc in Turnul Eiffel, pe scari, si mi s-a activat fobia de inaltime - asa ca am facut cale-ntoarsa inainte sa ajung la primul nivel :-)))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ginnette spune:
Si eu sunt, dar ma termina telefoanele
.
Ramo, pune pozele cu iubi, pliiiizzzzz!!!!
Cine n-are chef, nu se uita si gata!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza
grati.ela spune:
Stancutza, Ramona
!
Noi zburam la dus de la 20.20 la 22.20 (ora Frantei) deci nu prea am ce vedea pe geam...voi incerca sa-mi imaginez ca-s in autocar (sper sa reusesc!). Raul de inaltime la mine se manifesta urat: mi se inmoaie mainile, picioarele, imi vine sa vars...am patit asta la volan si am oprit si m-am pus pe
.
In Turnul Eiffel am de gand sa urc cu liftul pana la primul etaj, mai mult de hatarul Ozanei.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
NataliaS spune:
'Neata!
si multumiri de aprecieri!
N-am reusit decat sa citesc printre randuri...la noi e haos...
...sunt varza!!!!!!!!!!!! a erupt dintisorul nr.3...si se pregatesc nr.4,5 si 6; face suuuuuuper urat si n-o credeti pe Ven, a fost doar exceptia care confirma regula![]()
In mod ciudat, ieri cand i-a iesit dintzocul, a papat cel mai bine ...borcanel cumparat 180 g si la 19 vreo 170 g cereale, ceea ce e enorm la ea...
Ven - mi-a placut tare mult sa ne vedem si ar fi super meserias sa o facem din nou cat de curand, dar ceva mai lung, nu doar o sueta
Multumim de aprecieri
, parerea mea o stii ![]()
![]()
Doculetz - si eu am nedumeriri cu Stefanitza - ea face scaune mai molcutze cu bucatele de lapte nedigerat- sper sa n-aiba si ea pb...Ana facea scaune moi, aurii, acide, cu mucus, frecvente (vreo 5/zi), o durea burtica si se trezea noaptea, nu lua in greutate si facea bube, multe
Va pup ca tre sa merg sa gatesc!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ramonab spune:
La cererea publicului
am pus pozele din parc.Cine are chef se uita cine nu, nu (vorba Roxanei), chiar nu e cu suparare.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
ramonab spune:
Sunt la semnatura, ca uita-i sa zic, la 8 luni.Acu va las ca ma duc sa il hranesc pe Moflea.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
RAZVANICI LA 8 LUNI
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui ramonab Sunt la semnatura, ca uita-i sa zic, la 8 luni.Acu va las ca ma duc sa il hranesc pe Moflea. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
Ce fericit era iubitul si in leagan si in tobogan
Pup dulceata

O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
jelimoni spune:
| citat din mesajul lui ramonab Sunt la semnatura, ca uita-i sa zic, la 8 luni.Acu va las ca ma duc sa il hranesc pe Moflea. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() RAZVANICI LA 8 LUNI ![]() |
raMO AM VAZUT POZELE, DOAMNE SI FATZUCA DULCE ARE SI CE ZAMBET CUCERITOR!!!M-AM INDRAGOSTIT DE EL!!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!