Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vreau sa-l inscriu pe Cristi la un program pt copii FasTrakSigning, ce parere aveti???????
Ma gandesc ca mai socializeaza si el si mai scapam de atata dependenta de mami........nu stiu ce sa fac, azi trebuie sa dau raspunsul.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
...nu poti sa-mi zici de unde pot lua un copil gata maricel, bun de joaca cu fii-miu?

Ieri cand am fost la cumparaturi cu Eliza adormita in scoica, si scoica in carutul de cumparaturi, ne-a intrebat si pe noi o doamna unde-i raionul unde se gasesc copii - asa mari si dulci

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
...nu poti sa-mi zici de unde pot lua un copil gata maricel, bun de joaca cu fii-miu?

Ieri cand am fost la cumparaturi cu Eliza adormita in scoica, si scoica in carutul de cumparaturi, ne-a intrebat si pe noi o doamna unde-i raionul unde se gasesc copii - asa mari si dulci

poze

Mergi la inceput

daca ai un raspuns la intrebarea doamnei, sune-l si aici, sigur mai sunt amatoare de fetite asa frumoase.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Acum sa dau rapid raportul despre noi: eu sunt bine, parca am mai recuperat din oboseala, pt ca am mai dormit cu Lisa in timpul zilei. Asta asa, cam o data la saptamana... Dar tot e ceva.

Lisa e bine, papa bine, nu ma plang, doar ca nu prea vrea sa ii dau eu. Dimineata mai mananca de la mine o budinca din 80ml de formula, baby rice, 1 mar si 3 caise uscate aburite. Apoi musai paine si branza. De fapt, painea si branza sunt obligatorii la toate mesele si numai daca gusta putin de tot. Restul meselor NUMAI ea cu mana ei. Am incercat si lingura, dar nu mi s-a parut eficient, pt ca mancarea pe care i-o pregatesc se preteaza la mancat cu mana. Formula tot nu bea, dar macar agreeaza budinca de care v-am zis. Si mai bea si lapte batut. Dar numai direct din cutie sau din paharel de tuica , pt ca e mic si nu ii vine mult odata.

Merge fff bine, e f stabila. Papanash, tot am incercat sa pun filme cu ea mergand sau mancand, dar tot primesc mesaje ca sunt prea mari. O sa mai incerc, eventual sa le tai si sa vad ce iese, dar imi trebuie timp si pt asta. Merge deja de 3 saptamani si exerseaza toata ziua, ca nu sta in patut decat cand doarme si in tarc deloc, ca a fost fetita cuminte si nu am avut de ce sa o pedepsesc .

E ffff alerta, intelege o gramada, e captivata de carti, sta si rasfoieste, le ia la rand din biblioteca ei si pe unele le cara sa mi le arate si ne asezam impreuna pe parchet sau pe mocheta in living si ne uitam. Are favoritele ei si are una care e cu 4 butoane pt 4 povesti si canta cand apesi pe ele. Ei bine, cu aia nu prea e ea in clar si uneori pange cand incepe cartea sa cante pt ca ea a apasat pe vreun buton din greseala .

In ultimul timp am iesit des in parc cu ea, ca s-a incalzit cat de cat, sunt 15-16* si e ok la soare. E sociabila, face cu mana la adulti si la copiii mai mari, umbla dupa pustii pe bici/trici-clete sau trotinete, strange frunze de eucalipt si mi le aduce sau le da la alti copii, se urca pe scari la tobogane (bineinteles ca o ajut si o pun in fundulet gata de plecare, eu ma pun langa ea, ca e dublu, si ea isi da singura drumul cand simte ea; mai este unul pe care merge pe burta, ca eu sunt sus si nu e nimeni jos sa o prinda si nu vreau sa mearga in cap daca i se agata cizma cu talpa de cauciuc in tobogan), misca bilele uriase din abac, ma rog, ce mai e de explorat pe acolo. Eu sunt dupa ea sa nu cada sau sa nu bage ceva in gura.

Nu e foarte vorbareata, adica o da pe bebeluseasca ei cu alti copii, mai vocalizeaza prin casa, are o gama de cuvinte pe care le exerseaza, dar am observat ca si incearca sa repete dupa noi cuvinte simple, gen "bird"... Are f mare dexteritate la maini si se prinde cum se deschid chestii - mai ales cutii. Vrea la computer sa vada pe Baloo si Louie, dar mai rar are voie, asa de vreo 2-3 ori pe saptamana.

A invata sa se dea pe masinuta de la daddy si se plimba prin casa cu ea, e f haioasa, imi si face cu mana.

Ma ajuta sa scot hainele din masina si cand sunt uscate ma ajuta sa le strang de pe sarme. Le trage jos si mi le da. E foarte incantata de ce face.

Coboara fara probleme din pat cu spatele, ca doar a exersat la sofaua ei .

Mai nou se catara pe unde poate, dar am incercam sa minimizez tentatiile.

Si cand face kki ma anunta cu "puh". Cred ca e vremea sa incepem si noi operatiunea olita .

Gata, inchei cu croncaninul aici, ca mi-e gata cina si mergem sa mancam.

Revin cand reusiesc sa citesc din urma.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lista pentru aniversare actualizata

1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad
11 Prisi
12 Gabitz + tati + 1 copil mare
13 Cecilia

Dragelor, am actualizat lista, cu scuzele de rigoare pentru omisiuni. Rugamintea mea fusese sa imi dati PM pentru ca eu sa pot actualiza mai usor, fara sa iau fiecare mesaj la rand la subiectul nostru si sa fac liste pe hartie, mai ales ca am o zi execrabila la birou si nici o sansa sa fie mai bine maine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, multumesc pentru vorbele frumoase. Cred ca e normal sa ne mai facem griji pentru pui, dar sa nu exageram. Nu stiu de ce cu Alex imi fac mai putine griji, nu pentru ca e mai mare, ci pentru ca mereu mi-a parut mai sigura si mai puternica. La Bubu am tendinta sa il cocolosesc, desi e mai rezistent de fapt decat ea si ditamai zdrahonul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, o fi sindromul mamei de baiat ? Uite, eu n-am tendinta asta fata de Tudor, dar am observat la o prietena de-a mea si recunoaste si ea. Tot asa spune, ca i se pare mult mai fragil decat fetita (desi e zdravan si el din punct de vedere fizic). In cazul ei, ca si in al tau, baiatul e mai mic...poate Sabina si Slippers sa spuna cum e si la ele.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:

Si ai stiut sa-i raspunzi?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana, ma bucur mult ca a trecut ce a fost mai greu cu tatal tau!
Danielle, si eu ii dau pasat desi ea ar prefera sa pape singura. Dar daca ii dau in manuta bucati dureaza prea mult mesele si se murdareste foarte rau. Asa ca ii dau pasat la blender si numai dupa masa ii mai pun cate ceva in manuta, in general painica, biscuti, cate o bucatica de mar fara coaja.

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput