Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)
Raspunsuri - Pagina 10
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Si ai stiut sa-i raspunzi? |
A inceput sotul sa rada si el si i-a aratat cu mana spre iesire: "pe-acolo pe undeva"

De sambata - de la ziua ei, Eliza merge in picioare. Doar cand e foarte obosita pleaca de-a busilea. Azi m-am speriat, ca a venit la mine in bucatarie in 2 picioruse, si merge asa tiptil- tiptil si n-am auzit-o. M-am trezit dintr-o data cu un omuletz langa mine
Cecilia zau nu stiu, ca daca se putea asa simplu, preferam sa iau si-al doilea bb tot fetita (chair daca noi ne dorim baietel)
Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
gabitz78 spune:
hei...era un spirit de gluma!scuze daca v-am suparat!si chiar daca nu eram pe lista, noi tot apaream.ce credeti...ca scapati asa usor?
nu stiti vorba aia....iarba rea...in veci nu piere!![]()
pupici dulci tuturor cu mic cu mare!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Yaia spune:
Va zic eu cum e cum mamele de baieti: voi sunteti femei (sper
) si nu va faceti griji prea mari pentru fete pentru ca stiti ce pot ele, ati fost ca ele si va amintiti cum era ca pice.
(Paranteza scurta: Piceaaaaaaa!!!!!!!!!!!)
Dar baieti nu ati fost niciodata si nu stiti cat de fragili sau puternici sunt picii, de asta aveti tendinta sa va ingrijorati mai mult pentru ei si sa aveti mai multe intrebari.
De exemplu eu mi-am intrebat sotul la un moment dat daca Tudor are cuculetul suficient de mare pentru varsta lui. Si nu radeti, dar habar nu aveam cat trebuie sa fie. Evident ca el a inceput sa rada si sa faca misto de mine si mi-a zis ca habar nu are. Eu il intrebasem pentru ca are si el acelasi organ si ma gandeam ca isi aminteste de al lui din copilarie. Pana la urma am cautat pe internet de dimensiuni si am intrebat si medicul la o vizita. Plus ca am tot comparat cu ai vostrii, cand mai apareau poze de la baita sau de la mare.
Asta ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine la un moment dat si ca tot veni vorba de pitici.
Sper ca v-am facut ziua! ![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Ma ajuta sa scot hainele din masina si cand sunt uscate ma ajuta sa le strang de pe sarme. Le trage jos si mi le da. E foarte incantata de ce face. |
Acum vreo 2 zile iesisem in curte sa rup balariile dintre rosii. Eliza m-a ajutat si ea, rupea iarba si o punea in galeata. Era foarte mandra de ce facea.

Mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
gabitz78 spune:
yaia - ![]()
super.
ramonaiani, adimercedes - un
mare fetelor harnicutze!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
luy spune:
La multi ani ! cu multa sanatate, fericire si impliniri pentru
dulceatza Maria de danielaradu 
papanashul Gruia de ion_easca 
mamica Katrin 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Iar pentru minunata Sofia avem un
dulce si o calda urare de La multi ani fericiti ! alaturi de parinti si fratiorul ei
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Acum vreo 2 zile iesisem in curte sa rup balariile dintre rosii. Eliza m-a ajutat si ea, rupea iarba si o punea in galeata. Era foarte mandra de ce facea. ![]() Mami de dulceatza Eliza (06.09.07) |

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Legat de petrecere si cadouri la copilasi, eu zic ca tot ideea cu stabilirea unei sume de bani de care sa luam cadou mi se pare mai ok, normal ca si ideea ta Anisia e ok, dar eu sincer inclin spre prima.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Zilele trecute m-am uitat pe net pe un calendar ortodox si am vazut ca azi era trecuta sf. Teodora, asa ca azi am fost si i-am luat cadou printesei (bine, cumulat cu sf.Maria de luni ) . Stiam ca are 3 zile de nume, 2 pt Maria si 1 pt Teodora. Acum am dat o cautare pe net dupa "sf.Teodora" si-am gasit ca ar fi sf. Teodora de la Sihla pe 7 august, iar azi Cuv.Teodora de la Alexandria. Ce ar trebui sa fac, sa o serbez pe 7 august si nu azi ? Ca vad ca pe 7 august e trecuta cu cruce rosie, deci e sarbatoare mai mare...
Sa inteleg ca s-a ales fata mea cu un cadou, desi nu era ziua ei ? ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )