Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Lista pentru aniversare actualizata

1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

si eu ....

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Gabitz super dulci piticii tai, eu chiar mai fac unul

vreau sa vad si eu poze cu Myral si Ebonee, eu nu gasesc

poze

prisi poze cu fetele lui myral pe contul comun de flickr

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

La multi ani ! piticilor sarbatoriti azi

Sofia La multi ani! printeso

poze

Mergi la inceput

Mad merci acus ma uit

ieri am fost in parc si i-am luat Mirunei un carucior pt papusica si a facut vreo 6 pasi singura tinandu-se de manerele alea, pana s-a prins ca nu mai sunt eu si s-a lasat in genunchi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Carpatina, fetele! Subscriu la ce a spus Yaia cu spatiul personal, de fapt deja iti spusesem.

Yaia, cred ca esti tare mandra de "gradinarul" tau. Si mi-a placut cat de calma ai spus ca va merge intr-o luna si jumatate. Vin si eu la cursuri ca iar o luasem pe aratura cu mersul asta.

Pai sunt, ca asa sunt ciorile! Stii cum e, ai sau nu motiv, tu esti mandra de puiul tau!
Eu vad ca tu te-ai cam stresat cu Andrei. Imi amintesc cand era mic-mic, de vreo luna, eu inca nu nascusem si tu ne scriai cum plange baiatul si il cari in brate si ce faci tu daca asa o sa fie mereu. Apoi te-ai stresat cu piciorul, culoarea pielii, statul in fund, acum e mersul. Mereu va fi ceva, ca de asta suntem mame, sa ne ingrijoram de toate cele, iar daca nu exista nimic, gasim noi ceva de care sa ne ingrijoram. Vorba ceea, mai bine sa fiu ingrijorata acum, decat sa-mi para rau mai tarziu ca nu am remarcat ceva la puiul meu. Ingrijorarea, daca e nefondata, trece cu asigurari. Si inseamna ca iti pasa si ca iti observi copilul. Si stai linistita, fiecare are 'piticii' ei, eu acum sunt cu tusea, mucii si petele de pe picior. Dupa ce trec astea, gasesc eu altceva. Oricum, observ ca nu esti asa cu Alex, deci dupa ce mai creste baiatul putin, o sa plece piticii astia.
Iar la cursuri te primesc oricand, nu stiu cu ce o sa te alegi din ele (poate mai iei pitici si de la mine, pe care nu ii ai deja), dar e pe riscul tau!
Stii poezia aia cu "of, of, numai mama sa nu fii!" Noi suntem, si tare mandre mai suntem!
, sa treaca ingrijorarea! (Dar sa stii ca trece doar cand Bubu tau va merge, asa ca rabdare!)

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Duamna Carpatina, eu nu m-am multumit cu cele 3-4 randuri despre Ioana. Mai vreau!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

petrecere frumoasa la intalneala!!!!!!!sa va simtiti si voi si piticii super!!!!
Prisi- a mers si al meu cu carut din ala mic si cade in genunchi, razi de te prapadesti......sunt prea usoare si nu ii sustin, cred ca e mai bine pe tricicletele alea care au si brate de sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rox - si eu unde sunt pe lista aia?????ca am anuntat ca venim.dar daca nu ne vreti, nu-i nici o problema!
prisi - bafta la bb2!
mada - de ce salivezi?

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

rox - si eu unde sunt pe lista aia?????ca am anuntat ca venim.dar daca nu ne vreti, nu-i nici o problema!

Mahhh... de ce zici asa... i-o fi scapat la citit.. I-ai trimis PM asa cum a rugat ea?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am aterizat si noi de la vaccin si revizia de an, m-a suparat tare dr,......caut dr de fam pt Cristi, nu se mai poate, nici nu s-a ridicat de pe scaun, abia cand am dat sa ies din cabinet, a zis stai sa-l ascult totusi la plamani, ca-i faceti vaccin........Ma asteptam sa se uite macar putin la el....ca deh a facut un an si nu am mai fost de la 9 luni.....

deci: 10,1kg, 78cm, nu prea a stat la masurat deci s-ar putea sa nu fie prea exacte, cc 47, una peste alta e ok.La vaccin a marait putin dupa ce a scos acul....ca sa nu zica nimeni ca nu urla....de alint sau ca a fost Dl teroare atins.
Vanataia de pe fata se cunoaste bine.......

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput