Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (187)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumesc,Gabi, Madalina! M-ai lamurit,Madalina!

Sofia, La Multi Ani frumoasa mica! Sa fii sanatoasa si fericita!
Ana, offff, prin ce treceti...Doamne ajuta!
Roxana, asa e, n-am avut treaba cu dintii...dar ne asteapta...
Tomasa, o sa pun azi poze noi.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniaN

Mruntzica multa sanatate piticei tale,se pare ca nu prea lea priit la fetele noastre litoralul.

Fetelor lamuritima si pe mine va rog cu vaccinurile...nu am inteles nimic,Luy mi-a spus si ea de priorix ..se face si priorix si infarix penta? la ce distanta una de alta?? mie dr nu mi-a spus decat de infarix.

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://community.webshots.com/album/565423621fXeOGN?start=0

Lavinia, in romania se face de pilda la 1 an infanrixul- rapelul de vaccinare si apoi la minim 1 luna si pana ce face copilul 15 luni se face ROR (antirujeola, antioreion si antirubeola)=Priorix. Acum daca dr considera necesar, schimba ordinmea vaccinarii si poate face la 1 an priorix si la 1 luna dupa rapelul de infanrix. Acum nu stiu daca la tine este obligatorie vaccinarea ROR.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia... Tudor merge in picioare?

Am fost si noi ieri in vizita la cresa.. Nici n-am intrat bine.. si cand a venit o educatoare sa o intrebe cum o cheama s-a pus pe un planssssss.. vai steaua mea... io' sunt traumatizata (deja) de mersul asta la cresa..

Nu inca. Ieri si-a batut propriul record, a facut vreo 5 pasi singur, dar merge numai daca distanta e mica si numai spre mine, nimic altceva nu-l atrage indeajuns s-o ia biped. Doar patruped se deplaseaza...si repedeeee! Dar sper ca intr-o luna, o luna jumatate, sa-si dea drumul.

Noi am facut pregatiri inainte de gradinita...am fost in concediu, unde era plin de lume (nu ca aici, la noi) si unde toti il luau in brate. S-a obisnuit incet-incet si cu strainii, ca si el la inceput plangea daca incerca un strain sa vina prea aproape. Oricum, cred ca a gresit putin si educatoarea, trebuia sa stie ca bebelusii au spatiul personal, de siguranta, mult mai bine definit si e foarte important pentru ei. La noi educatoarele au stat la distanta la inceput. Eu stateam cu el, ele prin preajma si s-a obisnuit cu ele incet-incet.

Aaa, plus ca probabil a ajutat mult la noi si saptamana petrecuta cu nepotii mei. Cand tipa nepotu' cel de 4 ani, asa se speria Tudor...dar dupa 2 zile de tipaturi, s-a obisnuit. Acum nu mai plange daca plange alt copil. Ma rog, cica mai plange de simpatie numai daca alt copil sufera de ceva si educatoarele nu se duc repede sa-l linisteasca. Atunci urla si al meu, sa aduca mai repede educatoarele.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Alinush, sanatate lui sotului si tati de Teo.

Ana recuperare buna in continuare tatalui tau.

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Rox, cred ca si noi ne bagam. Insa inca nu stiu daca poate si tati, ca cica in we ala s-ar pune de un team building la firma lor. Si noi tot de pe la 11 ne-ar conveni!

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78

acum....www.onetruemedia.com/shared?p=6eab076e70ef4a5ea1f334&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">motiv pentru al 2-lea.

superb moment!

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

La Multi Ani!!!! sarbatoritilor de azi! multa sanatate, noroc si tot binele din lume!
Carpatina si Roxana-multam fain, ma uit la capitoulu trecut!
Vesti de la gradi:
Luca ieri a plans si l-a tinut educatoarea in brate, tricoul i l-a schimbat pt ca transpirase de atata topaiala, de mancat a mancat cat de cat si mi-a spus ca pt 3 ani e f bine si cine s-a ocupat de el|?|??FFFFF mandra am raspuns- eu!!!
iar luni la ora 18 am sedinta cu parintiiiiiiii,m-a pus sa semnez de luare la cunostiinta:)))))))Dzeule...nu mi-a venit sa cred....auzi eu la sedinta cu parintii...ce mare a crescut ubitu' lu' mama!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carpatina, fetele! Subscriu la ce a spus Yaia cu spatiul personal, de fapt deja iti spusesem.

Yaia, cred ca esti tare mandra de "gradinarul" tau. Si mi-a placut cat de calma ai spus ca va merge intr-o luna si jumatate. Vin si eu la cursuri ca iar o luasem pe aratura cu mersul asta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Cecilia pup accidentatul de ieri. Si Robert s-a impiedicat cam de 2 ori ieri si o data s-a luvit la frunte. La noi merge de minune sa treaca repede cucuiul gelul de arnica. E superfain!

ursuletul dansator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lista pentru aniversare actualizata

1. Roxana + 1 copil mare
2. Sabina + 1 copil mare
3. Sim + tati
4. Tomasa + 1 copil mare
5. Bernix + tati
6. Teodora + tati
7. Ana + tati + 1 copil mare
8. Luy + tati
9. Annisia + tati
10 Mad

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput