Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Vazut poze cu puiuta de madalina_28,ce scumpica e si ce grasuna....Acum sa-va zic ca ne-ati furat leganul.INtrebare:Mai sta in el?!!Cum se ridica spatarul mai sus?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Raca,

Miri, felicitari ca ati reusit. Insa eu una stiu sigur ca nu as rezista la o ora si jumatate de plans. chiar dc se trezeste noaptea, n-o sa se trezeasca pana se insoara si nici eu nu o sa mor dc merg la el un an, doi, trei. sper sa nu te superi pe mine, dar asa as face eu, nu zic ca-i rea metoda ta dar tb sa rezisti ceea ce eu nu pot.

Imi aduc si acum aminte cu nespusa dragoste de mama (cu care stiti ce relatie am) cum se trezea ea noaptea si venea la mine de cate ori o chemam sa imi dea apa sau laptic si odata am vrut piure de cartofi, aveam vreo 3 ani, va jur ca imi aduc aminte exact, era noaptea, pe la 11-12 si ea s-a suparat pe mine si m-a certat si a spus ca e tarziu, ca tb sa ma culc si a si tipat un pic la mine si m-a bagat in pat si eu plangeam sub plapuma si dupa un timp, tot nu adormisem si suspinam in continuare, o vad venind cu o craticioara mica rosie, si acum o vad in fata ochilor cum a deschis usa la camera mea si aprinsese lumina la baie ca sa vada, cu craticioara rosie cu doua tortite cu piure de cartofi in ea. Si mi-a dat sa pap si m-a mangaiat si niciodata in viata mea nu am mancat ceva mai bun decat piureul ala care stiam ca a fost facut cu dragoste. Nu o sa uit asta cate zile am si de cate ori ma gandesc la mama nu o vad decat luminata de la spate de lumina din baie si cu craticioara rosie cu doua tortite cu piure, intrand pe usa camerei mele. toate cate mi le-a facut palesc in lumina asta. Si slava domnului ca am crescut si nu am mai cerut si pe urma imi luam singura dc voiam ceva si persoana mai independenta ca mine putine gasesti, adica vreau sa spun ca treaba asta cu trezitul noaptea nu mi-a afectat cu nimic personalitatea si independenta. Dar stiam ca mama e acolo si vine de cate ori am nevoie de ea. Ce s-a intamplat si se intampla si acum intre noi, e alta poveste, dar dragostea mea pt ce a facut in copilaria mea nu se va stinge niciodata orice mi-ar face.

SPer ca nu o sa spuneti ca sunt patetica. Dar asa vreau sa ma tina minte si copilul meu. Sa stie ca sunt intotdeauna acolo pt el. Indiferent ce ar fi. Sa stie ca se poate baza pe mine. SI fiti sigure ca nu o sa ajunga un bleg si un dependent, va garantez asta. Dar sa stie ca ori de cate ori are nevoie, sunt acolo.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am mai intrebat cu cateva zile in urma si cum nu mi-a raspuns nimeni repet intrebarea.Voi ati facut testele pentru aflarea sexului copilului?Rezultatele au coincis cu ceea ce s-a vazut apoi la ecograf si cu sexul real al bebelusului?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dana, imi pare rau ca te dezamagesc dar asolut TOATE testele pe care le-am facut imi spuneau ca fac fata... si am facut o gramada de disperare ca nu voiam fata... si tot fata imi iesea. SI Pupicu a iesit cu putsa...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Am mai intrebat cu cateva zile in urma si cum nu mi-a raspuns nimeni repet intrebarea.Voi ati facut testele pentru aflarea sexului copilului?Rezultatele au coincis cu ceea ce s-a vazut apoi la ecograf si cu sexul real al bebelusului?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Testele astea sunt cam empirice, parerea mea. Pot coincide sau nu cu adevarul, dupa cum ai noroc. Cea mai buna metoda e...rabdarea pana la ecografia cu pricina :-) Sa stii ca si eu am un feeling ca ai o Rebeca mica in burtica, poate si pt ca ti-e mai rau decat la celelalte sarcini si se zice ca sarcinile cu fete sunt mai "hormonale"...dar abia astept sa vedem ce spune ecograful!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui irlandeza

Am ramas singura ?

Hai sa va pun niste poze sa aveti ce vedea dimineata la cafea :

http://good-times.webshots.com/photo/2921756630102887153UTrgdM

http://good-times.webshots.com/photo/2519454050102887153NFsyGa

Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Fain balcon ai, imi pla asa balcoanele pline cu flori.De Patricia ce sa mai zic, tot ma minunez de ochii ei.Imi place poza asta cum sta ca domnisoarele picior peste picior.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raca

Se vede ca ne-ati uitat de tot......Asta e, chiar si asa eu tot o sa va mai citesc. Sfaturile voastre mi-au fost intotdeauna de mare ajutor. la toata lumea....

de Razvan Gabriel (29.01.2008)

Eu nu am uitat de voi, stiam ca te-ai intors la serviciu, deci...Oricum, ma bucur ca ai timp sa ne citesti. Poze noi ai mai pus?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

ANGELIQUE nici eu nu rezist sa ii las pe copilasi sa planga si chiar daca acum Vanessa e mare daca se trezeste sa imi ceara apa ma duc sa ii aduc.De Albert nici nu mai vorbesc.Sar de cate ori are nevoie de ceva.Am incercat sa ii las si sa planga dar la noi nu a mers.Albert s-a invinetit de plans si apoi am regretat ca am fost atat de insensibila.Le admir pe fetele cu un caracter mult mai puternic decat al meu si stiu ca cei mici nu mai patesc nimic daca sunt lasati sa mai si planga dar pur si simplu eu nu suport sa ii aud plangand asa ca nu pot face altceva decat sa ma trezesc si eu atunci cand se trezesc ei.

poze albert

Mergi la inceput

Cred ca nu voi mai face nici un test si voi astepta rezultatul ecogafiilor.Sotul spune ca e baiat iar eu spun ca e fetita dar cel mai important e sa fie sanatos.Ma bucur ca incep sa ma simt mai bine.Cred ca ma simteam rau din cauza ca nu luam vitamine ca de cand am inceput sa le iau parca nu mai am starile de greata si nici nu ma mai simt atat de obosita.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui jelimoni

ah am uitat sa anunt pozeeee noiiii http://community.webshots.com/album/563175857eyqJwb?start=84

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Ce poze frumoase, si ce mi-a placut cele alb negru cu manuta, si unde va dragostiti voi tare tare.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput