Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (102)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonab spune:
Racama bucur ca mai intri pe la noi sa ne mai spui ce faceti, cum e Razvanelu.Ar fi minunat daca ai putea sa intri mai des.Ai pus poze noi?
Ellenutza ma bucur ca e Eva.
Mada ti-am vazut purcelusu
II mai buna papa asa cand e peste tot.
Cristacoman pupici multi bebelinei sa se faca bine repede repede.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
ramonab spune:
Dana mi-e mi s-au adeverit testele, 90% din ele mi-au spus ca am baiat.Da nu ma intrebe ce teste ca nu mai stiu, pe net le-am gasit, cautare pe google.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
creata2008 spune:
Ah, ce-mi place la noi! Pune-i putina sare, nu-i pune, ca ii afecteaza rinichii, da-i cu gluten, nu-i da ca face boala celiaca, fa-i branza in casa ca aia din comert nu stii ce contine, lasa-l sa planga, nu-l lasa ca pateste diverse chestii.
Eu sunt bruneta creata, alte fete sunt blonde, eu am pielea alba, altele au tenul mai inchis la culoare, unele au tatuaje, altele nu. Nu e absolut superb??? Sincer va spun! Chiar imi place! Din diferentele de opinie se nasc ideile mari si progresul.
Parerea mea, in continuare, este ca DEPINDE de copil. Totul depinde de copil, in primul rand, si apoi de mama. Exact ce va ziceam cu broccoli si branza de vaci in iaurt. Degeaba incerc eu sa ii dau Mariucai suc de morcov cu mar sau simplu, ca ea nu mananca si pace!!! La inceput, unele mamici ziceau ca un copil de o luna-doua trebuie trezit noaptea dupa maxim 4-5 ore, ca se deshidrateaza. Si eu va spuneam ca literalmente tai lemne pe ea si nu se trezeste. Ca in maternitate urlau, racneau 40 copii langa ea si ea dormea tun. Asa ca nu am trezit-o noaptea, cu toate ca am incercat, ca atare imi doarme noapte intreaga de la o luna jumate', imediat dupa botez.
Poate ziceti ca mi se pare si ca vorbesc aiureli, dar eu chiar ii diferentiez plansul. Stiu daca are o problema, daca ii e somn, foame sau pur si simplu sunt fite. Daca sunt fite, apai poate sa urle, ca nu ma duc la ea. O las o perioada sa urle. Nu stiu cat anume, ca nu ma uit la ceas. Apoi ma duc la ea si ii vorbesc, ii dau o alta jucarie, incerc sa ii distrag atentia. V-am spus ca dupa concediu m-a rupt, ca se obisnuise numai cu noi, tot timpul. Eu vreau sa si gatesc, sa mai stau si pe forum, sa mai citesc o carte, sa mai lucrez in gradina si chiar nu vreau sa o obisnuiesc numai cu mine. Avem activitati impreuna, ne jucam, cantam, povestim, mancam si alte cele. Dar dupa parerea mea TREBUIE sa aiba si perioade de activitate individuala. Sa se joace singura, sa isi cante, sa se uite pe pereti, sa faca ce are chef. Eu sunt adepta echilibrului in viata, alternand perioadele de joc cu cele de invatat, de veselie cu seriozitate s.a.m.d.
Ca de obicei, ma vedeti ca sunt transanta si spun lucrurilor pe nume.
Alte subiecte mai avem de dezbatut? 

Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ramonab spune:

Saara Maria (miki_baby) Daniel (ottilia), Milan (emma)
Si pt cei de ieri:
Ana Antonia (Alina023) Ralph Gabriel (rozina)
SA FITI SANATOSI , SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
cynthia_ spune:
Salutare zuzici!!! Si Octi a avut mucisori am rezolvat cu multa apa de mare si batista bebelusului plus panadol acum suntem bine.
Danonique eu am facut un control la 4 luni la alt medic decat cel care a supravegheat intreaga sarcina, o tipa care lucrase in Iasi si care nu lucreaza in spital( pentru ca nu are "loc"), si ea mi-a zis ca 99% voi avea baiat si nu stiu de ce dar am crezut-o, vorbea cu o siguranta in tot ceea ce spunea. Pe cand doctora mea in luna a saptea vedea vaginul
. in testele de pe net( cred ca la astea te referi) eu nu am incredere ba imi iesea fata ba baiat...
AngeliquedeS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Poate ziceti ca mi se pare si ca vorbesc aiureli, dar eu chiar ii diferentiez plansul. Stiu daca are o problema, daca ii e somn, foame sau pur si simplu sunt fite. Daca sunt fite, apai poate sa urle, ca nu ma duc la ea. O las o perioada sa urle. Nu stiu cat anume, ca nu ma uit la ceas. Apoi ma duc la ea si ii vorbesc, ii dau o alta jucarie, incerc sa ii distrag atentia. V-am spus ca dupa concediu m-a rupt, ca se obisnuise numai cu noi, tot timpul. Eu vreau sa si gatesc, sa mai stau si pe forum, sa mai citesc o carte, sa mai lucrez in gradina si chiar nu vreau sa o obisnuiesc numai cu mine. Avem activitati impreuna, ne jucam, cantam, povestim, mancam si alte cele. Dar dupa parerea mea TREBUIE sa aiba si perioade de activitate individuala. Sa se joace singura, sa isi cante, sa se uite pe pereti, sa faca ce are chef. Eu sunt adepta echilibrului in viata, alternand perioadele de joc cu cele de invatat, de veselie cu seriozitate s.a.m.d. Ca de obicei, ma vedeti ca sunt transanta si spun lucrurilor pe nume. ![]() ![]() Creata 1 cu Creata 2 Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> NOU!! Filmulete Mariuca Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Silvia, acum discutia era numai despre trezitul noaptea, nu despre activitatile din timpul zilei, pe acestea normal ca fiecare le face in functie de copil/mama, de dorinta si/sau disponibilitatea fiecaruia

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
danonique spune:
JELIMONI v-am vazut pozele.Robert e tare scump iar tu esti de nota 10.Arati superb!Se vede ca va iubiti si ca sunteti fericiti.Pupici!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
cynthia_ spune:
Vreau si eu niste invataminte pentru cine stie:
1) cum fac ca pe poze sa apara data (am un aparat canon)?
2)cum se fac pozele alb negru este vreun program ceva sau trebuie sa ai aparat?
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cynthia_ Salutare zuzici!!! Si Octi a avut mucisori am rezolvat cu multa apa de mare si batista bebelusului plus panadol acum suntem bine. Danonique eu am facut un control la 4 luni la alt medic decat cel care a supravegheat intreaga sarcina, o tipa care lucrase in Iasi si care nu lucreaza in spital( pentru ca nu are "loc"), si ea mi-a zis ca 99% voi avea baiat si nu stiu de ce dar am crezut-o, vorbea cu o siguranta in tot ceea ce spunea. Pe cand doctora mea in luna a saptea vedea vaginul . in testele de pe net( cred ca la astea te referi) eu nu am incredere ba imi iesea fata ba baiat...OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
9+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
ramonab spune:
Creata sa stii ca si eu ii diferentiez plansul lui Razvi, stiu exact cand plange de somn de foame(asta il aud mai rar), plictiseala, discomfort.Pur si simplu il recunosc, si doar eu, sotu nu il poate diferentia.
La fel nici razvi nu se mai trezea noapte de pe la 2 luni, da nu m-am gandt niciadata ca ar trebui sa-l scol sa il hidratez, pt ca stiam ca daca are nevoie se trezeste singur.
Si, si eu il las singur sa se joace, ba in patutz ba pe jos si eu imi vad de treburi.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI