Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lya
Sanatate la Erik - uhu ce aventura.....

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

in primul rind uram multa sanatate cireselor bolnavioare.

Am fost si noi raciti si nu l-am mai lasat la gradi pe Mihai cam de o luna.vreau sa ii schimb gradinita.Mihai are programare la sfirsitul lunii la endoscopie.Si trebuie sa fie perfect sanatos .asa ca nu l-am mai lasat la gradi.In schimba sotul a facut bronsita iar eu am racit de mi-am pierdut vocea.Dar dupa ce facem enoscopia vreau sa il mut la o alta gradinita.
Arlena ti-am citi povestea si m-am tot gindit oare care metoda pedagogica o fi mai buna.Mihai avea momente cind plingea la gradi si educatoarele il ignorau.Ceea ce m-a deranjat enorm.el saracu statea singurel intr-un colt si pligea.Educatoarea lui Alex spuneai ca incerca sa il linisteasca pe copil.Uite ca Mihai era ignorat.
S-ar putea ca gradi lui Alex sa fie buna.El a avut doar ghinionul sa nimereasca in grupa cu fiul educatoarei si cu acel baietel pre mic pt grupa respectiva.Totusi, ce fel de mama e si educatoarea aceea.Ce poate fi in capul micutului sa vada cum el tre sa plece acasa cu bona si mama lui sa ramina sa se joace cu restul copiilor.Gresala enorma.Eu i-as schimba gradinita, sau grupa daca se poate.

Mergi la inceput

Mai multe despre noi....
Nicole umbla in patru labe.E chiar ff rapida.Parca incepe sa fie mai usurel cu doi pitici.Au inceput sa interactioneze .Sun atit de dulci cum se joaca impreuna. Nicole tot alearga dupa Mihai .Mihai a observat ca Nicloe se prapadeste de ris cind il prinde si uite asa Mihai se lasa prins usor.O pupa toata ziua si ne spune ca "Nicole il iubeste pe Mihai".Asta pt ca Mihai a vut pina nu demult un loc "safe", pe o masuta unde se putea juca in voie cu masinutele .Ei ,Nicole deja se ridica in picioare la masuta si il deranjeaza .Noi i-a spus ca de aceea Nicole vrea linga el ca il iubeste.Si uite asa parca a devenit mai indulgent si o mai lasa si pe ea sa se joace cu masinutele.

Mergi la inceput

Parca aveam atit de multe sa va spun..

Mihai a ramas un mofturos.suntem tot la 11kg spre disperarea medicului.Eu deja m-am obisnuit cu ideea ca e ff slab si poate asa va fi toata viata, un slabanog.Mic dejun nu servim, doar lapte bem.Si acela din biberon.Am incercat de citeva ori sa ii dau lapte doar din canita. foarte senin mi-a spus ca vrea lapte cu biberonul.Eu i-am zis ca nu mai avem biberoane.Si uite asa nu a baut nimic ziua repectiva .Asa ca am revenit la vechiul obicei.Doamne, oare cind voi termina cu biberoanele.Olita e NU categoric.Majoritate timpului trebuie sa i se bage mincare in gura, ca altfel nu pre papam nimic.

tre sa plec
la toata livada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ahh, tot pe fuga intru.. Salut noile aparitii

Lyly, ma bucur ca-l mai tii pe Alecu acasa, daca ai sta si mai mult cu el sigur s-ar rezolva ceva, dar stiu ca e greu.. Nu te ingrijora, si eu am avut o faza EXACT la fel cu Codrin, a avut la 1 an recoltarea de sange si a fost criminal.. Era cat pe ce sa devina criminal ca barbati-miu a iesit ca o bomba de acolo, inca putin si exploda de suparare.. atat l-au chinuit pe saracul copil ca la ceilalti n-am mai repetat figura, nu le-am mai facut analize. Codrin a inceput sa vorbeasca la 2 ani si 9 luni, ne saturasem de asteptat.. aproape ca a inceput Olguta inaintea lui
Dar stiu ca fiecare copil cu evolutia lui.

OanaRusu, ai dreptate, mai greu a fost cu ei cand erau toti mici si bazaiti, bine ca acum dorm noaptea ca lipsa somnului ma epuiza ff tare.. Acum, daca dorm noaptea, sunt bine pe timpul zilei, le pot tine piept

Lya, tare rau imi pare de patania saracului copil..auzi, sa stea cu pastila langa el sa nu se-ndure... tztztz.. ce-ar merita doamnele astea..

Neda, de ce faceti endoscopie? Ai spus undeva si n-am retinut? Sanatate multa pana la sfarsitul luni..

Noi tocmai am prins un curcubeu de zile mari, era... splendid, mi-a umplut inima de bucurie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Salut, Livada!

Ce bine-mi pare cand mai apar copacei cu cirese, care n-au mai scris de mult!

Noi suntem aprox. OK, Andrei la cresa, eu in concediu cam o saptamana.

Totusi Andreiut nu scapa de mucozitati si tuseste incarcat din cauza lor. Noaptea are probleme mai mari ca se ineaca cu ele si tuseste. Trebuie sa-l ridic in fundulet, ca sa-si revina. Dar adoarme la loc imediat...

Am inceput de cateva zile cu ambroxol, care vad ca nu se combina cu antitusive, expectorante, si nu prea vad rezultate. Ii dau in continuare sirop de patlagina, brad, si fluimucil sau ACC100 (sunt fluidificante) dar, tot cam asa e...
Febra nu-mi face,dar cam are lipsa poftei de mancare...

Ce-as mai putea face?

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Si mai am o problemuta mica...

De vre-o 2 saptamani am observat ca i s-au ingalbenit 2 dintisori (incisivii laterali de sus) si parca si un pic maselutele aparute.

Lui ii place sa se spele pe dinti, si-l spalam si noi, nu numai el . Intai am crezut ca sunt murdari, dar nu-i asa.

Oare si-or mai reveni? O fi de la vre-un medicament? O arata o carenta de ceva?

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

azi dimineata ne-am dus la gradi...ca l-a apucat tusea...de ieri am vazut ca are un pic de muci....sambata am inceput sa-i dau nazomer ca iar il deranjau polipi.....si credeam ca i se curata calumea caile nazale...da io cred ca nu s-a vindecat calumea de data trecuta....
am mers la medic si mi-a zis ca sa-i dau numai nurofen, nazomer ..sa-i suflu nasul calumea(tre sa caut bastista bebelului....oare pe unde se gaseste??) si humex expectorant...sau suc de ridiche cu miere.deci iar acasa....

lya 420 pe luna e gradi la 4 ore. astea is preturile de cluj.
neda pe ala mic se pare ca nu l-au mai adus...azi dimineata parea mai ok situatia in grupa ....dar erau doar 5 din 10...so mai lejer...

andreea la alex am vazut ca i se pune tartru f repede pe dinti...si daca il lasa sa se spele el nu prea reuseste sa o faca calumea asa ca cu scandal il spal eu si asa de bine se curata ca e proaspat

va las ca trage alex de mine sa se uite la "wall-e"
sanatate puilor si sa nu mai treceti prin experiente nasole....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Buna seara!
Hai ca intru direct in paine: raceala copiilor.
Eu am incercat de 2 ani jumate sa-l imunizez pe Mihnea cu tot felul si nimic nu a mers
I-am dat osccilo, imunobaby, Ribomunil, vitaminaC, septilin, ketof, sinupret. Nimic nu a mers, in fiecare iarna a racit incepand cu luna septembrie pana in iunie, adica ce spun eu aici aproape tot anul el e racit.
Mai am o poveste. Din noiembrie anu trecut o data la 2 luni face febra brusc 40 C si nu scade cu nimic, si mereu dupa 2 zile cu febra ia antibiotic. Diagnosticul a fost mereu acelasi Amigdalita pultacee. Saptamana asta nu i-am mai dat antibiotic, l-am tinut doar pe nurofen, panadol si tantum verde. dupa 4 zile febra acedat si au inceput mucii grosi, tuse plina si asa suntm in momentul de fata.
Eu am o mare nelamurire cu siropurile astea de tuse. Cand se da expectornat si cand antitusiv?
Care e mai bun dintre expectorante si care din cele antitusive?
Sincer nu mai stiu cum sa-l ingrijesc, doctorii imi dau tot timpul acelasi tratament care nu functioneaza niciodata . Adica ii trece dupa 10 zile, o saptamana e bine dupa care o luam de la capat.

Acum a racit si Irina. Are muci si cam atat, mai cred ca odoare si in gat pt ca suge mai rar si mai greu. La astia mici exista ceva de imunizare?

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Lya, mi se pare SF ce se intampla pe la noi prin policlinici. Si Mihnea facut anu trecuto convulsie febrila si de atunci am tot timpul desitin in frigider. e adevrat ca nu-l iau dupa mine cand merg in vizita sau in parc, si fir-ar sa fie febra asta apre din senin fara alte semne. De-abi astept sa faca 6 ani ca sa scap de stresul asta.
Cum se simte Erick acum? De la ce a facut febra? ce diagnostic au pus?

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput