Cirese de mai-iunie 2006 (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arleena m-ai dat pe spate cu gradinita...adica cu eduatoarea. cam tot ce au spus fetele aici asta voiam sa spun si eu. Acum nu mai pot de mila copilului de un an jumate. Nede ai dreptate, daca tot plangea bine ca macar il tineau in brate. Eu as muri de durere sa stiu ca baietelul meu sta singur, ignorat intr-un colt si plange dupa mine.
Si clar, copilul educatoarei nu are ce cauta in grupa ei. Mi se pare deja obositoare o zi petrecuta acolo. Si apoi copiii aia ce sa vada? o educatoare care tipa, isi ameninta propriul copil, dupa care se intoarce spre grupa si zambeste, pe urma iar tipa si tot asa. iar ea tipa la el si pentru ca, probabil, pretentiile ei sunt mai mari in ceea ce-l priveste pe copilul ei. FRUSTRANT, si pentru ea si pentru baietelul ei.

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si inca unu si ma duc la nani: irina mea doarme noaptea, doarme si ziua, dar are momente de plans...doamne nu credeam ca un copil atat de mic poate sa planga atat de mult si atat de tare. pur si simplu isi amplifica plansul de la un suspin la altul. cateodata ma deconcerteaza, ma ulueste cum de reuseste sa tipe atat. pe langa asta nu adoarme decat daca o infasor intr-o paturica. la inceput am crezut ca-i place sa se simta stransa dar nu-i asta, pur si simplu vrea sa-si ascunda fata in ceva. Deja cred ca a devenit dependenta de paturice. Cum o pun in ea, si ii pun un colt pe fata gata se calmeaza, zici ca i-am administrat somnifer. Va scapa vreodata de paturica? Nu de alta dar va veni vara si atunci ce ne vom face? ca am uitat sa va spun doar una-i patura ei nu oricare si nu orice.
Cu toate astea sunt foarte calma. pai Mihnea plangea infinit mai putin decat Irina, de fapt nici nu prea plangea, insa eram mult mai stresata la el decat sunt acum cand urla amandoi.

Raluca ce fete mari ai, sa-ti traisca! si tie Neda! si oana si tuturor!
Noapte buna!

Mihnea 15 mai 2006
Irina 10 august 2008
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Capitol nou - 71

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput