Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (184)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
Sabinuta, asa si Gheo cu baia.
plange, e f f nasol.
la noi e din cauza ca la busteni avea cadita inalta, adica pe suprt, si aici acasa in baie nu ne intre suprtul si e cadta in cada noastra.
Se simte nesigur si plange. N-am gasit inca solutia.
da in apa marii a inotat de n-a avut treaba 
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
isabeluta spune:
Sabina asa ma gandeam si eu...chestia care ma macina de fapt este ca atunci cand am zis "da, merg" nu prea credeam ca se va intampla. Seful meu nu prea e parolist si mai e si uituc...si ce sa zic...uite ca de data asta a fost cum nu era...desi eu i-am sugerat cand a mers sa ceara aprobare pentru finanz ca "nu ma supar daca nu accepta"...
Cat despre mers cu mama sau sotul...cam greu...e la Paris...e prea mare tevatura...ar insemna ca "bona" sa stea in camera de hotel 2 zile zi-lumina cu un bebe si in mijlocul Parisului...ma rog, ar putea sa se plimbe si mai sunt...e prea complicat...
mai e pana in octombrie!
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isabeluta Adi sfaturile tale despre hranit si alaptat mi-au mers la suflet...se vede ca esti full de informatii si de experienta. Pe mine ma apasa foarte tare problema asta de cateva saptamani, mai ales partea cu alaptatul pentru ca intr-un fel sau altul trebuie sa-l intarc pana la sfarsitul lui octombrie(din cauza unui curs si deci vreo 3 nopti lipsa de acasa)...si sincer ma apuca disperarea la gandul ca trebuie sa o fac. Nu vreau si aproape ca-mi vine sa renunt la curs.. ![]() Isabela de Vlad Matei (22 septembrie 2007) |
Isabela,
daca nu vrei musai sa il intarci din alte motive, nu trebuie sao faci pt cursul ala, mai ales ca e numai 3 zile/nopti. Daca nu e viabil sa il iei cu tine (ma gandesc ca fiind curs e intensiv si ore multe pe zi, fara prea multe pauze), eu in locul tau as mulge din timp, as aduna si as pune la congelator, ca cei care raman cu Vladut sa aiba sa ii dea si sa nu ramana fara. Tu poti sa iei pompa cu tine si sa mulgi acolo la orele obisnuite de tzitzileala ale lui Vladut sau cat mai realist posibil, ca sa nu scada productia. Nu are rost sa te chinui, sa intarci daca nu vrei sa o faci acum si vrei sa ii dai in continuare. Si pana la sf lui octombrie e vreme berechet!!!Cred ca e solutia ideala ca sa impaci si capra, si varza. Sau cum zice englezul, sa ai prajitura si sa o si mananci Mult succes
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Sabinuta, asa si Gheo cu baia. plange, e f f nasol. la noi e din cauza ca la busteni avea cadita inalta, adica pe suprt, si aici acasa in baie nu ne intre suprtul si e cadta in cada noastra. Se simte nesigur si plange. N-am gasit inca solutia. da in apa marii a inotat de n-a avut treaba ![]() |
Sabinelor, o solutie ar fi sa incercati sa le faceti cada un loc de joaca. La inceput fara apa, doar jucarii speciale pt baie, rate/broaste/pesti si alte chestii plutitoare, jucarii cu ventuze pt peretii cadei, abtibilduri antiderapante pe fundul cadei etc. Si sa ii puneti acolo in cateva zile sa se joaca fara apa. Apoi sa curga apa la chiuveta in vreo 2 zile. Apoi sa curga un firicel in cada, dar sa nu se adune, apoi sa se adune de vreo 10cm, 15cm si tot asa. Cred ca intr-o saptamana jumatate, 2 sapt vor fi ok sa faca baita in 20cm de apa si tot asa. Bineinteles ca intre timp le faceti baie in alt context, ca sa nu asocieze stresul baii cu noul loc de joaca. Trebuie rabdare (tutun nu!)
Multa bafta.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
isabeluta spune:
Ai punctat bine motivele Adi si da cursul e intensiv. Ma pot lauda ca am fost in Paris pentru ofticosi, dar eu nu l-am vazut in realitate. ![]()
Faza cu jucarelele si cu rabdarea sunt cele mai importante! Adi, ma repet, te pricepi tare bine la explicat! 
in alta ordine de ideei eu am cateva gravidutze in jurul meu si tare m-au napadit amintirile de anul trecut. Recunosc ca as lua-o oricand de la inceput. Azi am dat iama prin hainutele mici ale lui Vlad, vreau sa le dau, si m-au coplesit pur si simplu amintirile. ![]()
Isabela
de
luy spune:
Astazi este mate petrecere, avem multi sarbatoriti, care mai de care mai cu motz, asa ca le uram cu drag La multi ani !
cochetei Mirunica de prisi 
nazdravanei razboinice Eliza de ramonaiani 
delicatei Raisa de si_bv 
frumosului Gheo de Sabina 
voinicului Rares de pinacolada 
papanashului Stefan de Mariadia 
Sa va fie viata un cantec cu acorduri line, in care santatea, fericirea, iubirea si succesul sa se impleteasca armonios !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
isabeluta, nici eu nu cred ca e musai sa-l intarci pe Vladutz pentru 3 zile. Adi
are dreptate si ti-a dat sugestii foarte bune
Adi, cred ca ai putea sa-ti schimbi cariera cu mult succes 
Mariana, 4 torturi ???? Wow !
Ai depasit-o pe Rox, ea macar avea cele 4 torturi pt 2 sarbatoriti. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca astea-s facute de tine. Te pregatesti cumva si tu pt o reconversie profesionala ? ![]()
Sim, m-ai lasat masca ! Auzi, deja sa manance cu lingurita, singur ! Pai intr-o luna iti spune educatoarea ca a invatat si sa citeasca !
Pupam frumosul gradinarit 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Yaia spune:
LA MULTI ANI!
Rares, piticot de mami Pinacolada
Miruna, cocheta cu bentite de mami prisi
Gheorghe, delicat de mami Sabina
Stefan, papanas de mami Mariadia
Eliza, cea cu 4 torturi si plimbata mult prin parcurile din Romania de mami Ramonaiani
Raisa-Maria, cea care va avea un surior sau fratioara de mami Si_Bv
Sa fiti cu totii fericiti, sanatosi si vioi toata viata!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Ieri inainte de a pleca de la birou, scrisesem un mesaj si l-am pierdut, s-a blocat calculatorul!
Nici nu mai stiu ce voiam sa scriu.
Ricea, multa sanatate, sa mearga bine operatia si sa-ti revii repede.
Ana, multa sanatate tatalui tau, sa treaca bine peste operatie.
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
isabeluta spune:
Copilul meu doarme de 2 ore. L-a adormit taica-su`. La mine nu doarme mai mult de o jumatate de ora...off, off...il astept cu papica si el doarme.
In fine am reusit sa incarc cateva poze din vacanta noastra. Le gasiti www.flickr.com/photos/30249033@N04/2833208970/" target="_blank">aici.
Isabela
de