Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 16
jelimoni spune:
eu ma pun la pedalat apoi nani
pusici, noapte buna!lala eu iti zic maine la multi ani :)
muah
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
stancutza spune:
Crista, imi pare rau ca Antonia sufera din cauza absentei tale...mititica. Eu am citit - si asa si fac- ca de la bebe trebuie intotdeauna sa-ti iei bun-ramas dimineata cand pleci. Daca nu doarme, bineinteles.
Eu o alaptez pe Sofia dimineata, apoi ma joc putin cu ea, pe urma o pun in patut sa se joace singura si eu imi vad de ale mele: mancat, imbracat, machiat. Cand plec, trec pe la ea, o pup, o mangai, ii spun la revedere si ii mai spun ca o sa-mi fie dor de ea, dar ca ma intorc repede, si sa asculte de tanti. Pana acum nu am avut parte de nici o problema, cateodata mi se pare ca ii e indiferent daca plec sau daca stau, ca ea oricum se joaca acolo in legea ei. In plus, din cele 7 ore cat eu nu sunt acasa, in jur de 4 le petrece in parc, iar celelalte 3 inseamna masa de pranz, joaca si somn. Nici nu are timp sa se gandeasca cred :-)))
In schimb mi se topeste inima cand ma intorc si se intampla sa fie treaza si se bucura asa tare ca ma vede, ca simt ca nu ajung la baie mai repede sa ma spal pe maini sa o pot lua in brate!
Azi nu prea a dormit nici ea, si a cazut lata la 5 jumate in dupa-amiaza asta, s-a trezit pe la 9 jumate!!! La un moment dat a plans in somn, dar statea in patru labe, adormita, nu stiam daca sa rid sau sa-mi fie mila de ea. Am ajutat-o sa se aseze pe burtica si a dormit mai departe, si mai adanc, draga de ea.
Alina, am citit despre enteroviroza lui Stefy, sper sa pape mai bine zilele urmatoare. Am citit la Alaptatul Help Line un sfat care mi se pare bun: sa ii dai mai intai san si pe urma mancarea solida, poate asa o accepta. Oricum, daca pana de curand a papat bine, probabil ca e doar o faza si-si va reveni.
Miri ce ma bucur ca "big boss" te-a laudat! Super!
Am vazut si eu poze, nu am timp acum sa comentez pe fiecare in parte, dar trimit un mare
catre fiecare clopotel recent pozat: Mathias, Andrei, Luca, Benji, Pupi. Sunt frumosi si dulci si smecherosi toti!
Si nu in ultimul rand, LALA, La Multi Ani fericiti!!!!! 

Implinesti o varsta minunata si ai cu ce te mandri!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
LaLa_20 spune:
Moni

Fug la baie si sper sa gasesc pe cineva cand revin,de nu ma supar!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea29 Fetelor,buna seara!!! Remember me?Nu vreau sa va stresez cu un mesaj lung,vreau doar sa va spun ca din intamplare am citit acum pe forumul mamicilor care au pierdut o sarcina.Fetelor,vreau sa va rog sa multumiti in fiecare zi lui D-zeu ca ati reusit sa duceti sarcina pana la capat si ca acum toate ne putem bucura de minunile noastre,ca ne putem "enerva" ca nu mananca nu stiu ce combinatie de legume sau fructe,ca nu doarme decat leganat sau in patul parintilor,ca ne putem bucura ca ii da primul dintisor....Fetelor,ce-am citit acolo mi s-a parut infiorator de crud si de nedrept.. |
Andreea, ai mare dreptate, si ce e mai trist e ca unele din noi au trecut deja prin intamplari de care nu vor sa-si aminteasca...si unele din noi au si postat. Si eu am fost pe-acolo la un moment dat si acum nu cred ca as mai avea puterea sa citesc la topicul ala.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
Povestea nasterii Sofiei
stancutza spune:
Danonique, uite iti trimit un
de curaj, nu stiu prea multe ce sa-ti spun, decat rabdare, tu vezi acum mai bine ca noi ca fiecare sarcina e diferita de alta... La mine greturile au trecut tarziu tare, dar eu eram distrusa din cauza lor, vomam de multe ori ziua si cateodata si noaptea, si ma asaltau de peste tot mirosuri care ma trimiteau urgent la baie. Oricum, din cate imi amintesc, parca dupa saptamana a 12-a lucrurile au inceput sa devina mai suportabile. In cazul meu, saptamanile 9-12 au fost cele mai grele. Dar nu e obligatoriu sa fie la fel si la tine. Oricum, daca accepti sfaturi, incearca sa ai tot timpul ceva in stomac, mananca numai ce-ti vine, oricat de dulce, sau acru, sau junk ar fi, si evita ce nu-ti place. Eu aveam greturi mai nasoale seara, de la oboseala, asa ca si culcatul devreme este o solutie.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
Povestea nasterii Sofiei
irlandeza spune:
Ceska, am vazut pozicile de la botez, ce frumosi sunteti. Mi-a placut f. mult tortul. L-ati botezat catolic ?
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ellenuta spune:
seara buna ..
ca oricum la mine nu e .. conflictul mocneste .. m-am certat iar cu socrella. era si sotzu de fata si nu a zis nimic .. asta ii trebuia ca io cred ca maturam pe jos cu ei ..
miri monti merge .. dar eva tot urla .. azi am lasat-o in patut conform planului si so acra a luat-o de acolo s-o legene ca sa adoarma
m-am rastit la ea si i-am spus ca, daca vrea sa stea cu eva trebuie sa faca ce-i spun eu .. si i-am zis ca mai bine o duc la cresa .. s-a enervat si a plecat .. si ca sa fie tacamul complet .. eva se maraia in patut, eu ma duceam la ea s-o asez in pat si sa-i dau suzi sa faca nani .. si cand apaream in usa, incepea mama .. mamamamma .. de ma topeam si m-am simtit cea mai rea mama de pe fata pamantului ...
dana imi pare rau sa aud ca ai greturi. mananca dimineata inainte sa te ridici din pat un biscuite. cica ia greata ..
cristina si eu plec la job in octombrie .. voi avea program redus si voi lucra numa' 2 weekenduri pe luna .. yak ..
ereena ma sperii cu cantitatile papate de matei .. da' lasa ca e bine. a mea legume nu mananca mai mult de 150 g .. fructe maxim 220 g .. e mofturoasa tare. nu stiu ce o sa faca cand voi pleca la job .. ca ea papa mult lapte dupa legume .. si eu nu voi putea veni acasa la alaptat .. sa ma mulg nu prea am ce .. complicata treaba..
lala vai ce mamici rele ai acolo. pai normal ca nu lasi copiii cu jucariile lui bibi ca ei pun mana peste tot si apoi vin la jucariile pe care bibi le baga la gurita .. nici eu nu las copiii mai mari sa puna mana pe jucariile evei .. sau daca o fac, le pun la punguta ptr spalat.
andreea chiar azi am intrat acolo
uff Doamne ce nedreapta e viata pentru unii ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ereena spune:
dana, eu pana la 4 luni si jumatate cand au inceput problemele, aproape ca nu stiam ca sunt insarcinata. greturi nu am avut ,doar asa niste gadilaturi dimineata,dar aveam tot timpul biscuiti linga pat. nu ma trezeam de tot, ca sa zic asa, inca atipita,mancam un biscuite si nu mai aveam absolut nimik, sper sa poti pacali si tu greturile asa. pupici
lala, chiar cotoroante tipele alea. nici eu nu le dau voie celor mai mari sa se joace cu jucariile lui matei si nici sa il mangaie sau sa stea gramada peste el in carucior, iti imaginez ce scorpie m-or crede pe mine 
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
irlandeza spune:
Miki, vazut poze cu Luca la mare, foarte fericit arata, cred ca tare v-ati mai distrat. Si ce bine-i sta cu slipul, baiat mare , ce mai. Ce bine de voi ca ati fost la soare si la apa, .....la noi e rece
si nici la alta mare mai calda nu am putut ajunge anul acesta.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta ca oricum la mine nu e .. conflictul mocneste .. m-am certat iar cu socrella. era si sotzu de fata si nu a zis nimic .. asta ii trebuia ca io cred ca maturam pe jos cu ei .. ereena ma sperii cu cantitatile papate de matei .. da' lasa ca e bine. a mea legume nu mananca mai mult de 150 g .. fructe maxim 220 g .. e mofturoasa tare. nu stiu ce o sa faca cand voi pleca la job .. ca ea papa mult lapte dupa legume .. si eu nu voi putea veni acasa la alaptat .. sa ma mulg nu prea am ce .. complicata treaba.. |
Elle, imi pare rau de cearta cu soacra. Imi inchipui cati nervi iti face, pe de alta parte e un ajutor, chiar daca mai si greseste.
In ceea ce priveste cantitatile pe care le mananca Eva, eu zic ca e bine, mai ales daca le completeaza cu laptic mult asa cum zici. Si Sofia inca mai papa lapte dupa legume, dupa fructe nu mereu. ea mamanca cam 150, 180 grame legume, plus carnita -cam 20 grame. Cand te intorci la serviciu, poti s-o treci pe formula cat nu esti tu acasa, daca nu ai chef sa te mulgi (nici eu nu prea am inteles treaba asta cu mulsul, m-a enervat intotdeauna). Poate ii gasesti pana atunci un laptic care sa-i placa.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
Povestea nasterii Sofiei