Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

am vazut/revazut pozeeeeeeeeeeeeeeee

am vazut-o pe angi, slaba, frumoasa si indragostita de iubitul ei . de pupi ce sa mai zic DULCEEEEEEEE

benji dulce si cuminte la botez , dar mai ales cu prietenii si suzi :-) delicios copil

si luca macho in slip rosu

am avut astazi o discutie cu o fosta colega de facultate care are un bebe de 4 luni si ceva . dupa intrebari/raspunsuri despre bebeii incepe sa imi spuna pe un ton asa hotarat,parca incercand sa ma convinga ca sunt un pic dusa daca inca mai alaptez pt ca (citez) laptele nu mai este consistent. vai, ce greu m-am abtinut sa ii spun vreo doua. Fiecare poate face absolut ce vrea ,dar nu incerca s ama convingi pe mine ca decizia ta este perfecta si motivele sunt cele mai bune. plus ca toata lumea a inceput sa ma intrebe cand il intarc pe matei, cat am de gand sa ii mai dau ,ca peste vreo 3-4 luni o sa ma traga d tricou prin parc......uff ca tare ma enerveaza lumea asta

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Aaaaaaaaaaaaa am si uitat sa va spun ca la 8 luni domnu Luca are 7950 grame si 71 de cm si are o stare excelenta de facut nebunii.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ereena, ce peste 4 luni, al meu ma trage de/acum de tricou ca sa suga Nu ati vazut aici cum se repede? http://good-times.webshots.com/photo/2044779210065968642mpzzGS

Dar asta nu ma face sa vreau sa nu il mai alaptez, fiecare face cum crede. Noi stim fiecare ce e mai bine pt noi si pt copilul nostru.

Tu zici ca sunt slaba... eu ma vad asa pufoasa.... zici ca-s Pupi.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Am vazut ca ati remarcat slipul ............ rosu cu albastru ca deh tati e stelist........ si am mai avut inca unul albastru cu Fulger Mcqueen ............ mama mama stai sa-l vada fetele. Oricum acolo pe plaja isi facuse "prietene" ........

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna zuzici!
Multumesc fetelor care mi-au facut urari anticipate!
Vazut poze cu benji cel frumos care a avut un tort la fel de frumos...
Vazut poze cu clopotelul Luca,se vede ca i-a placut la mare!Si am observat ca voi ati bagat si puiutii putin in apa,numai eu nu am avut curaj,ca eu am intiparit in memorie ca bu au voie pana la un an,sau nu e asa?
Vazut poze si cu Pupicu asortat cu tati,care are o mami tare sexoasa!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!!
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Lala, eu l-am bagat pe Pupicu tot in apa, desigur, fara cap si ce i-a mai placut, dadea ca elicea si din maini si din picioare.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

angi,in parc il testez pe matei daca ii e foame ,ca sa nu o scot pe tzisi din sutine degeaba. il pun pe brat ca si cand ar suge si ma apuca prin tricou, se repede ca un catelus, e mortal

eh, sa dam si noi bilantul de 7 luni. 9 kg si 75 de cm . stirb , cunoastem numai cuvinte din vocabularul bebelusesc ,papam cam orice si ca multicel , cel putin 300 gr fructe cu branzica dulce , 300 gr legume cu ou sau carnita, 150 gr iaurt cu cereale. nu-i mult? plus o masa de laptic la 21,30 , vreo 2 peste noapte, una la 8 dimineata si doar pt somn la 14

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Madalina!unde esti?
Elle!!!

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Mai sa va zic una tare:Bibi a adormit chiar cand sa urcam si m-am oprit la scara putin(de obicie nu ma opresc pe aici:numai care sparg seminte toata ziua,care barfesc si un maidanez,etc.) si din discutii cu vecinele mele mamici de copii de 1 an si ceva respectiv de 2 ani si ceva aflu ca sunt o mama nebuna ca nu dau le dau voie la copii lor sa se joace cu jucariile Biancai si ca sunt o mama denaturata ca imi culc copilul singur in camera,mai ales ca dormitoarele sunt despartite de sufragerie si hol...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui LaLa_20

Mai sa va zic una tare:Bibi a adormit chiar cand sa urcam si m-am oprit la scara putin(de obicie nu ma opresc pe aici:numai care sparg seminte toata ziua,care barfesc si un maidanez,etc.) si din discutii cu vecinele mele mamici de copii de 1 an si ceva respectiv de 2 ani si ceva aflu ca sunt o mama nebuna ca nu dau le dau voie la copii lor sa se joace cu jucariile Biancai si ca sunt o mama denaturata ca imi culc copilul singur in camera,mai ales ca dormitoarele sunt despartite de sufragerie si hol...

Povestea nasterii
Printesa mea NOU!!!
Bibi se face mare!

asa ti-o zis???? o inebunit???si ce le-ai raspuns??oh doamne...lala n-am stiut ca esti asa rea!!
fata sa nu mai asculte toate tatzele la scara blocului!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput