Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna seara, Zuzici.

Wow, cap. 100, nu mi-a venit sa cred.
Am vazut poze frumoase de la botezul lui Benji, ce frumos si ce cuminte a fost baiatul, dar si mami.
Am vazut si pozele cu luca la mare; ce frumos ii vine slipul...rosu, ca sa nu-l deoache fetele....

Am dedus ca Bogdan este bolnav, sanatate multa.

Deci, de ieri am inceput serviciul. Este super, imi place mult de tot.

Singura mea grija este puiutul meu mic si scump. Antonia se adapteaza tare greu cu lipsa mea, plange dupa mine si ma striga toata ziua. Ieri a facut greva foamei, nu a vrut sa manance nimic, nici fructe, nici supa. S-a trezit la 7.30, a vazut ca nu sunt eu, a stat o ora treza apoi s-a culcat si s-a mai trezit la ora 12, cand este ora de supt si eu vin acasa, dupa ce am plecat, la o jumatate de ora s-a culcat din nou si s-a mai trezit cu putin inainte sa vin eu acasa si nu a vrut sa manance supa, nici de la soacra mea, care sta cu ea, nici de la sotul meu, care a venit mai devreme acasa. Azi, de foame a mancat si fructele si supa, dar nu la orele stabilite. Si-a facut programul varza. Azi, a dormit putin si in transe de cate 1-2 ore, in rest a plans si m-a tot strigat.
Seara a adormit de la 8, eram la plimbare si mi-a adormit in brate, am venit acasa, am dezbracat-o si am pus-o in patut. A adormit fara sa mai apuc sa-i fac baita sau sa-i mai dau iaurtul cu cereale. S-a trezit la 21.30, a supt repede si a adormit la loc.
Sper din tot sufletul sa se adapteze repede si sa se obisnuiasca cu lipsa mea. De cand vin acasa nu vrea decat sa stea cu mine, la mine in brate sau sa ma joc cu ea. Daca ma vede ca dispar incepe sa planga.

Am zis ca daca incep serviciul voi avea timp mai mult pt. forum, dar se pare ca nu-i asa. De la birou nu pot intra, iar de acasa doar din cand in cand. Sincer, incerc sa stau cat mai mult cu ea.

Deoarece nu se stie cand mai reusesc sa intru, le doresc Clopoteilor sarbatoriti La Multe Lunitze! si La Multi Ani!

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 6 lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miri plecam pe 13 si ne intoarcem pe 20. Am facut cateva variante de program (varianta pesimista: ploua deci ne cam mananca muzeele; varianta optimista: e frumos asa ca vom vedea cateva muzee, nu multe ci cat sa dea bine la CV - eu vreau Louvrul, Versaille, Catedrala NM, Muzeul papusilor - si ne vom plimba pe strazi si parcuri; var. optimismului ponderat: vedem ce putem fara sa gonim ca fugaritzii). Sper sa ma descurc!

Despre dirigentie asta ii spusesem si eu lui Ven. Are unde-si consuma energia!

Elle, te-ai uitat pe regimul WW? Eu zic ca e mai mese decat Montignacul.

Fetelor de Bucuresti, dupa 22 sept bagam aquuagym? Macar de 2-3 ori/sapt.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Cristina, Ozi avea deja vreo 5 ani si plangea dak nu ma gasea cand se trezea. Dak plecam la scoala trebuia sa o trezesc, sa stau un pic cu ea si apoi sa plec.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Angi, esti superba si de Pupicul, ce sa mai zic, rapitor...

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Of, Grati, azi s-a trezit ea inainte sa plec si i-am dat sa suga. Oricum am program lejer, flexibil, adik la birou pot ajunge pana la 9, de la 12 pana pe la 13 sunt acasa si o alaptez, ma joc cu ea....dar tot mi se rupe sufletul cand o aud ca plange. Cand vreau sa plec o las pe jos in sufragerie sa se joace, cu spatele la usa si ma furisez afara. Azi am auzit-o ca incepe sa planga din capul scarilor, dar nu m-am intors.
Pe de o parte sunt constienta ca e mai bine sa se obisnuiasca de pe acum sa stea si fara mine, ca e mica si se obisnuieste mai repede, dar tot mi se pare ca sufera tare.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Fetelor,buna seara!!!

Remember me?Nu vreau sa va stresez cu un mesaj lung,vreau doar sa va spun ca din intamplare am citit acum pe forumul mamicilor care au pierdut o sarcina.Fetelor,vreau sa va rog sa multumiti in fiecare zi lui D-zeu ca ati reusit sa duceti sarcina pana la capat si ca acum toate ne putem bucura de minunile noastre,ca ne putem "enerva" ca nu mananca nu stiu ce combinatie de legume sau fructe,ca nu doarme decat leganat sau in patul parintilor,ca ne putem bucura ca ii da primul dintisor....Fetelor,ce-am citit acolo mi s-a parut infiorator de crud si de nedrept..

Va pup si revin in alta seara cand voi fi mai vesela.Acum nu vreau sa deprim pe nimeni si oricum cuvintele mele mi se par seci si goale de intelesuri
Ma duc sa il pup pe ingerasul meu scump

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Ce face Tudor, este bine?
La multe lunitze! sa fie sanatos, mancacios si sa doarma bine.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Crista, ce spui tu acolo e de speriat, si eu platesc scump ziua de sambata cand l-am lasat si m-am dus la nunta, duminica si ieri si azi a fost tragedie, numai in brate la mine, in aceeasi camera cu el daca ma departez la mai mult de un metru de el deja are lacrimile in barbie, crede ca iar plec si il las. Sambata noapte abia a adormit la 12, zicea cumnata mea ca nu plangea cu voce, doar lacrimile siroaie pe fatsuca si ma cauta cu ochii peste tot. Cand am venit l-am luat cu mine in pat sa ii dau sa suga ca imi plezneau sanii si cand m-a simtit s-a repezit ca disperatul si a scos un oftat de mi-a rupt inima.

Va multumesc pt aprecieri, sunteti niste dragute dar eu de cand am descarcat pozele iar sunt deprimata ca ma vad cat malul. oricum ma bucur ca am mai dat 2 kg jos, dar mai am, vreau sa ma fac la loc slaba cum eram la nunta.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Antonia la 7 lunitze, are: 71 cm si 7.750 kg. Oricum, arata bine si este vesela, deci eu consider ca este ok.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Angi, chiar ca ma pune sa platesc absenta de peste zi, se trezeste noaptea sa suga din 2 in 2 ore, si nu de foame, doar ca sa ma simta....
A, si a mea striga dupa mine MAMA......

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput