Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 17
Ellenuta spune:
stancutza da .. nici eu nu sunt adepta mulsului, numai gandul ma enerveaza ... si oricum nici nu prea mai am ce sa mulg .. ea mai papa laptic dimineata, pranz si seara .. de 3 ori. nu mai sunt fulga ... o s-o incerc cu mai multe feluri de lapte praf sa vedem care e pe placul ei.
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ereena spune:
am trimis un mail simpatic pe adresa zuzelor . special pt cele care au inceput serviciul 
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique Voi cand ati scapat de greturi ca eu in celelalte sarcini nu am avut greturi dar acum ma termina? |
Imi pare rau sa aud ca nu te simti bine, nu vreau sa te sperii, dar la mine greturile cu stari de voma au durat pana la 4 luni si jumatate. Sper insa pe tine sa nu te tina atata.
Angi, mi-a placut rochita rosie, e foarte.....curgatoare.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
Ereena spune:
ma bag la somnic... pupici pt mamici , somnic pufos si fara treziri
noapte buna
Matei-Florin 24.01.2008
IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea29 Fetelor,buna seara!!! Remember me?Nu vreau sa va stresez cu un mesaj lung,vreau doar sa va spun ca din intamplare am citit acum pe forumul mamicilor care au pierdut o sarcina.Fetelor,vreau sa va rog sa multumiti in fiecare zi lui D-zeu ca ati reusit sa duceti sarcina pana la capat si ca acum toate ne putem bucura de minunile noastre,ca ne putem "enerva" ca nu mananca nu stiu ce combinatie de legume sau fructe,ca nu doarme decat leganat sau in patul parintilor,ca ne putem bucura ca ii da primul dintisor....Fetelor,ce-am citit acolo mi s-a parut infiorator de crud si de nedrept.. |
Asa-i trebuie sa-i multumim lui Dumnezeu pt. aceste minuni, mai ales ca unele dintre noi au pierdut si 2 sarcini, si altele au suferit si mai rau..........
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni

P a t t y - la 6 luni
irlandeza spune:
E trecut de miezul noptii, deci sa inceapa urarile:
LA MULTI ANI pt. mamica LALA_20, 
Si la multe lunite pt. bebelusii :
THEA MARIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN
Si bine-nteles pt. scumpa mea buburuza
Alexuta
, sa fie sanatoasa, inteleapta, cuminte , ca frumoasa e
si sa aiba mult noroc in viata.
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
jelimoni spune:
la mine e fix, asa ca LA MULTI ANI LALA!!!SA FI FERICITA,SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA(PE LANGA BIBI BINENTELES
)
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
LaLa_20 spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt urari!!!

Evident cel mai frumos dar l-am primit de la Dumnezeu si este evident faptul ca am un copil sanatos si tare frumos,am plans de fericire la gandul asta si stiti ce mi-as dori cel mai mult de ziua mea?! Sa raman iar
,dar din pacate nu-mi permite bugetu

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
irlandeza spune:
Fetelor, am vazut ca s-a schimbat profilul.........si nu mai stiu cum sa-mi pun pozele la semnatura, nu mai gasesc nimic, la cat de experta sunt eu
Cum fac ?
Poze de tot felul
P a t t y - la 7 luni
P a t t y - la 6 luni
LaLa_20 spune:
Si urez si eu

clopoteilor:
PATRICIA ALEXIA
THEA MARIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN
Sa creasca mari si sanatosi si sa fie cuminti si papaciosi!!
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta