Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 13
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu, ala de la mine era! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Yaia spune:
Nana, probabil nu e mare lucru, dar atunci cand te rogi, sa stii ca nu esti singura si ca mai sunt persoane care se vor ruga alaturi de tine pentru ca noul medicament sa-si faca efectul si spasmele astea sa dispara odata pentru totdeauna!
Nici nu-mi pot imagina cum e sa traiesti tot timpul in stresul ala. Tudor nu a mancat vreo 3 zile la fel cum manca inainte si am crezut ca o iau razna. Dar biata de tine!
Fii puternica, Fluturasul tau este si pentru el merita si treci prin toate.
Multi
!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Vladut
de Slippers
Albert Raoul
de Mirella76
Sa aveti parte de tot ce-i bun!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
tomasa spune:
La multi ani, Vladut!!!
La multi ani, Albert!!!
Ana, Mirella, sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi, veseli si norocosi! 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
carpatina spune:
Offf.. Nana draga de tine... te imbratisam cu mult drag... si pupam din suflet fluturasul ca sa-i traca cat mai repede..
=====================
carpatina spune:
Hei Sim, hai la raport.. cum a fost la gradinita? Sau nu de azi?
Mandarino... cu cina sta Antonia cat esti tu la serviciu?
=====================
carpatina spune:
Bahhh.. io' marturisesc... e cumplit sa te intorci la serviciu dupa concediuuuuuu.... parca nici dupa nastere n-a fost asa de greu...
=====================
carpatina spune:
Pana la urma, cu toate minusurile vacantei (caldura infernala, Ioana enterocolita.. si apoi si noi - eu, tac'su, mama)...avem si plusuri...Am realizat ca trandafirul nu e salbatic... mai ales cu copiii... pe toti vroia sa-i ia in brate... Ceea ce ma face sa sper ca n-o sa-i fie chiar asa de greu la cresa...
Asa-i mai papanasho, am un lipici de fetita... cu cine oare o fi semanand? ![]()
Adultilor se multumea insa sa le faca cu mana din brate de la mami... ![]()
=====================
adimercedes spune:
Edit: am scos textul citat ca ocupam toata pagina. Asa o ocup doar pe jumatate
...
Yaia, ce ma bucur de vesti bune!!! Sper sa rezolvi si cu geamurile alea... Si ce daca se uita crucis?!? E copilul tau si trebuie sa zici ce crezi ca nu e bine. Si 2 geamuri deschise la 7 grade clar nu e bine, mai ales ca, din pacate, ai ca dovada otita aia.
Lisa a facut joi noaptea febra - undeva peste 38 la subrat! Termometrul meu e varza, ca eu o simtisem calda cu cateva zile inainte, insa imi arata 36.3 :( Miercuri insa am avut senzatia ca are febra, era agitata, nu a prea mancat la cina cum trebuie si i-am dat Panadol sirop. Si-a facut greata si a vomat si putinul pe care il mancase. Unde mai pui ca era dupa baie cu spalat pe cap si a trebuit sa o bag iar in cada, saracuta de ea
.
Joi seara insa inainte sa ma bag in pat am verificat-o si ardea. I-am luat temperatura, dar cu greu, ca s-a tot sucit. I-am dat Panadol supozitor de 2 ori in noaptea aia. A doua zi, vineri, inca f fierbinte, am pus-o in masina si am plecat la medic. Imi era teama de vreo otita sau ceva pulmonar, desi nu tusea. Si ma gandeam si la ce ai zis tu despre cum a fost Tudor. Medicul a zis ca a avut multe cazuri de genul asta, cu febra, fara alte simptome sau posibile cauze, a ascultat-o la plamani, s-a uitat in urechi - totul ok, in gat putin rosu, insa ardea. A zis ca e vreo viroza luata de la parcul de joaca sau din preumblarile zilnice (si la noi inca e rece). Mi-a sugerat sa incerc Nurofen sirop si i-am dat in parcare, inainte sa plecam de acolo, pt ca efectiv imi era groaza sa stau cu ea asa pana acasa, mai bine de 1h, ca era trafic. Si a dormit pe masina f bine, apoi parca i-a scazut febra. De ieri nu mai suntem pe nurofen, insa tot nu sunt convinsa. Am senzatia ca are momente cand e mai calda decat de obicei (si nu e din cauza ca la noi in casa e cald sau ceva).
Azi am luat formula pe baza de lapte de capra si parca l-a "gustat" mai cu convingere decat pe primul. Dar tot nu a baut tot, poate undeva catre 25ml. Dar e ok. Mai incercam si maine. L-am intrebat si pe medic ce parere are si mi-a zis sa nu ii dau lapte simplu pana la un an si sa incerc sa limitez sa ii gatesc lapte (gen gris, orez cu lapte etc). I-am zis ca i-am dat doar cu lapte de capra si tot nu era convins. In fine. Faza e ca nu mai mananca branza asa de bine ca iainte, deci era imperativ sa ii dau ceva sursa de calciu.
Cu vorbitul va fi ok, chiar nu imi fac griji de asta. Azi am facut video conferinta cu sotul, ca era si el la cina si sa o vada pe Lisa, iar ea i-a facut cu mana si pt ca el nu se uita la camera si vorbea cu altcineva, l-a strigat "dah-a-dah-a-dah". Azi mi-a zis "tchetchiu" (dupa ce a strigat) cand vroia sa ii deschid capacul unui cub sa scoata formele afara. Nu stiu, insa nu cred ca l-a confundat cu "please" (care mi se pare mult mai complicat
), dar fata a stiut ce trebuie sa zica ;)
In ceea ce priveste lucrul, actualmente sunt doar cu firma/firmele personale. Ne-am restructurat, avem acum 2 firme, am inchis magazinul fizic, avem cele 2 websiteuri, mai avem pe rol sa lansam cateva, plus ca vrem sa intra si pe piata europeana. Am o gramada de munca in perioada asta, mai ales ca tocmai ce schimbat de la 1 firma la 2, si e multa alergatura/telefoane. Plus ca eu ma ocup de selectare de produse, editarea lor, comenzi, distribuitori, clienti, in fine, nebunie. Efectiv nu as putea sa ma duc inapoi in imobiliare in perioada asta, ca ar fi mult prea mult si nu as mai apuca sa o vad pe Lisa ziua! Asa, macar incerc sa lucrez de acasa, cu ea agatata de birou cand sunt la comp. sau de picioarele mele cand vorbesc la telefon. In imobiliare vreau sa ma intorc mai incolo, vreau sa mai fac niste cursuri de specializare, sa avem afacerea pe picioare cum trebuie, cu rutina si tot tacamul, eventual sa mai fac un bebe pana atunci, ca nu as vrea sa fie mare distanta intre ei. Am vrea sa incepem sa incercam catre sfarsitul anului astuia, ca nu stiu cat timp va lua pana reusim. Daca ia cat a luat si cu Lisa, va fi ceva distanta. Astea sunt planurile, dar ne si le vom adapta din mers.
Voi, ceva surior sau fratioara pt printul nordului????
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Salutare si de la mine. Multumim din suflet si va pupam dulce pentru urari. Uite de
de la noi, cu oarece intarziere. Dar ne scuzati, ca ieri eram cheflii.
Cumatra, aratati minunat la nunta, astept si poze cu Georgi. Aratati minunat si la petrecere, si va pupam pe toti, mai ales pe Mihnutu dragutu.
SabinaY, lasa ca a ales bine fata, o sa vezi tu ce norocoasa o sa fie, va avea de toate. Mi-e mila de sotul ei cand o primi un bat din ala pe cocoasa.
Cat despre turta, sa stii ca la Alex am avut un fel de cozonac, asa ca merge orice fara probleme, simbolul conteaza. Ai dreptate cu mersul, nu sunt agitata, stiu ca va merge, insa pe masura ce mai apare un mergaret pe forum nu ma abtin sa ma intreb cand ii vine si lui Bubu randul.
Sim, imi pare rau ca nu am zis nimic de intalnirea cu pricina, nu a fost intentionat, a fost mai mult ceva ad hoc si te stiam oricum ocupata.
Stampila a luat si Bubu, dar era de avocat ![]()
Mada, revenire usoara in campul muncii.
Carpatina, se vede ca ai revenit ca s-a animat brusc forumul.
Nana, te imbratisam cu drag si suntem alaturi de tine. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/