Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
papanash spune:
Eu am vazut la Ghighi ca virgula calca spre interior cu calcaiul stang. Vreau sa ma programez la un ortoped sa-mi zica daca-i cazul de ghete speciale. greseala mea a fost ca i-am dat de cateva ori sandale cu bareta la spate, in loc sa-i tina calcaiul fix l-a indoit cum i-a venit lui mai usor la mers, probabil. Am un morcovel mic, sper sa nu fie nimic grav.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
gabitz78 spune:
buna si de la noi.
nana - multa sanatate fluturasului, sa-si revina repede si tie multa putere!
la multi ani lui vladutz.
sa cresti mare,sa fi sanatos si vesel.
sim - super tortul!
rox - asteptam povestea petrecerii...
papanash - nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi, dar totusi du-te la un dr, pentru linistea ta!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Carpatino, acomodare usoara la job! Cum a calatorit trandafirasul pe avion, a fost ok ?
Fetelor, trandafirasul este cel mai afectuos si dragastos copilas pe care l-am vazut, venea sa-i ia in brate ba pe Ghighi ba pe Maria, asa de scumpa si lipicioasa este !!!!
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Nana, imi pare tare rau daca Andrei nu se simte bine. Sau s-a inteles gresit mesajul tau ? Ati incheiat vacanta si v-ati intors acasa ?
filme Ghighi
Happiness_4_us spune:
Multumim din suflet pentru gandurile frumoase!
Acum am inceput sa-i administram un medicam puternic cu multe reactii adverse iar daca nu va merge, mai avem altul nou de incercat dupa care ajungem din nou la steroizi. Sper sa nu. Nu vrea sa ma gandesc ca ar putea urma din nou perioada aia crunta de nemancat, dat din nou laptic cu lingurita si asa mai departe.
Ma rog la DD sa aibe grija de fluturas si sa ne ajute!
Se pare ca dr se astepta la asta, ptr ca a zis ca a trecut efectul steroizilor si de-aia au revenit. Pana lunea viitoare avem medicamentul nou, dupa care repetam eeg-ul sa vedem ce efect a avut asupra lui.
Se pare ca a mai avut cazuri si ca spasmele de genul asta pana undeva la 2 ani ne vor chinui, dupa care, cu tratament, vor disparea. Important este sa nu se modifice natura lor, sa fie de acelasi fel, Cam atat despre noi.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
slippers76 spune:
Nana

, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine pana la urma. Va iubim mult si suntem alaturi de voi.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Nana, sper din tot sufletul ca medicamentul nou sa aiba efect si sa isi revina Fluturasul. Of, sunt nasoale crizele astea, a avut ceva de genul asta si sora-mea si a facut destui ani tratament, dar este bine acum. 
Jurnal de calatorii
slippers76 spune:
Uram si noi La multi ani papanasului Albert Raul de mami mirella76, "geamanul" lui Vladutz. 

Kriss, Yaia, Alinkav, Alehiam, Gabitz, Vlad va multumeste pentru urari. 

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Albert Raoul
de Mirella76
Sa fii sanatos si iubit!
Vladut
de Ana
Sa cresti mare si sanatos!
celorlalti sarbatoriti ai zilei