Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Eiii, acum ti-au picat? Ca mi se pare ca am auzit ceva clinchet

Nu, ala de la mine era!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani
Am ales numele ca mi-a placut mie (a trebuit sa conving sotul pe urma). Noi suntem ortodocsi, dar stiam ca Eliza e prescurtarea de la Elisabeth ( - nume de regina!)

Pe uram ce inseamna, dupa ce i l-ai dat? L-ai pus in fata faptului implinit si nu a avut curajul sa rupa certificatul de nastere ca-i era mai groaza de toata alergatura dupa hartoage prin Romania?
Mai, mai, ati facut-o gata regina? Nu trece si ea prin stadiul de printesa, ca muritorii de rand? Vezi, fii-miu are si el nume regesc, Tudor, da' el e doar Printul Nordului deocamdata. Ta'su-i regele!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Bine v-am regasit!
(Yaia, ti se pare cunoscut? )

Bine ati revenit in Pralinia!
(Din pacate sunt de ceva ore bune cu coada in mana! )

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

La multi ani Albert!
La multi ani Vladut!
sa fiti sanatosi, fericiti, destepti, cuminti, iubiti si cu noroc in viata!

Nana multa putere. Imi pare rau ca sunteti iar incercati. . Cand ter simti in stare da-ne un semn despre cum sunteti.

Mad, mami de Robertino (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

N-am reusit sa mai intru ieri pe forum, asa ca urez cu intarziere printesei Erika multi, multi ani fericiti, sanatate si noroc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Yaia, tot m-am gandit la tine/voi. Ce mai face Tudor? Si-a revenit delfinasul gradinarit??? Mi-am adus aminte ca ziceai ca i-ai descoperit mai demult o pata maronie deschis pe piele. Ma intrebam ce ati mai aflat. Si Lisa are asa ceva in partea stanga pe burtica. Initial am crezut si eu ca e o vanataie, dar pt ca nu a disparut si nu s-a schimbat, am realizat ca e un semn din nastere. Am si eu ceva similar pe picior. Arata ca o pata de cafea cu lapte. Textura pielii nu e diferita, ci doar putin de tot culoarea.

Cum mai e cu gradi? Si serviciul? Mai ai din Shogun?

Adimercedes, un mare pentru gandul la noi!
Tudor si-a mai revenit, am terminat ieri dimineata antibioticul si ieri chiar nu i-a curs nasul deloc. Azi dimineata avea insa ceva muci, dar nu multi. Din nefericire, la gradinita tin 2 gemulete mici deschise non-stop. Cica o sa le inchida iarna, dar acum le tin deschise pentru ca este vara, dar azi dimineata cand l-am dus la gradinita era 7 grade afara si gemuletele deschise!
Cred ca o sa le spun maine dimineata, cu riscul de a fi 'that crazy foreign mother', sa inchida macar unul din gemulete, macar sa nu se faca asa de mare curent. Nu de alta, dar tare mi-e ca trecem dintr-o otita in alta!
Ieri a mancat mult mai bine, la pranz si seara a lasat doar cateva lingurite in farfurie. Dar de dimieata nu a mancat fructele. Insa incep sa suspectez ca nu-i mai place mancarea de borcanel. Ieri la pranz i-am gatit eu, peste (pentru prima data) pangasius pe gratar, amestecat in piureul lui de legume (dovlecel, cartof, morcov, rosii - cu un strop de ulei si un praf de piper). L-a mancat cu placere. Seara a mancat cereale cu iaurt, dar in dimineata asta s-a trezit foarte devreme si nu am avut timp sa-i fac eu fructe, asa ca i-am dat o cutiuta pe care inainte o manca cu placere. Acum nu a mancat nici jumatate. Dar a muscat cu placere de cateva ori dintr-o banana. Asa incat o sa incep sa nu-i mai dau borcanele deloc. Sa vedem...

Problema cu petele e ca nu au fost din nastere. Cea de pe picior, asa cum spui tu - doar mai inchisa la culoare, in rest deloc diferita ca textura - i-a aparut pe la 2-3 luni (daca imi amintesc corect), cand a inceput sa-si bage piciorul in gura. Acum are una mica, similara, si langa buric si asta a aparut doar de vreo 2 luni. Vineri mergem la control la asistenta, sa vada daca s-a intins. Daca nu, atunci probabil o sa o ignore pentru moment. Dar la un an avem control la medic si nu o sa o ignor eu! Dar probabil ca o sa consultam un medic dermatolog pediatru cand mergem in tara. Oricum, o sa te tin la curent cu tot ce aflu, inclusiv cum o numesc ei (ultima data cica nu a stiut sa-mi zica in engleza, dar o sa aflu macar in finlandeza si imi traduc eu).

Cu gradi e bine, in afara de supararea mea cu ferestrele deschise. Sa vedem cum mananca azi, dupa boala. In rest, luni dimineata e mai greu, uita ca il las acolo singur. Si plange cam 5-10 secunde, pana ies din clasa.
Cu serviciul e ok deocamdata, schimbari multe si sa vedem unde ma incadrez. Dar deocamdata e lejer cu munca, mai multe meetinguri (pe care le urasc si le gasesc pierdere de vreme), dar scap eu si de ele! Din Shogun mai am, ca nu pot citi decat la birou (, shhhh, nu mai spune la nimeni) si seara inainte de culcare, dar foarte putin, ca pic!

Inainte sa te , astept vesti despre voi, acum ca si Trandafirul e pe faza si poate e curioasa sa stie de Lisa si cum mai e cu vorbitul. Plus ca vreau sa stiu daca te ocupi doar de firma voastra sau planuiesti sa te mai intorci la firma de imobiliare (daca imi amintesc gresit, trimite o bataie incoace).

Poze

Mergi la inceput

Nana, draga de tine! Ce rau imi pare ca au reaparut spasmele!
Trebuie sa fii din nou tare ocupata, probabil sunteti din nou in discutii cu cei din Boston sa aflati de la ce sunt. Cand ai timp, vino printre noi, sa te mai plangi si sa mai prinzi putere, macar atat sa putem face daca mai mult nu putem.

unei mamici incercate si Fluturasului ei iubit!

Poze

Mergi la inceput

Devilla draga, si eu sunt intr-o perioada lacrimogena. Ieri am bocit vreo jumatate de ora cand ghighi dansa de zor, simte ritmul si schimba si el pozitiile, la ceva lent se misca de la stanga la dreapta, la un refren mai zbuciumat pune un picior in fata si-l flexeaza in ritmul muzicii, la rock si house da din cap si dintr-o mana , nu-mi vine sa cred ce bine simte ritmul...
a reinceput sa zica mama, zice cand ii e foame 'mama-papa' si vine dupa mine sa-i dau mancare. acum un an nici prin cap nu-mi trecea cum se va schimba totul pentru mine, cat de mult conteaza orice zambet sau gest de-al lui, cum totul se invarte in jurul piticului, credeam ca o sa fie greu, complicat si extrem de obositor. este obositor dar placut si fiecare zi e inedita.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Albert Raoul de mami mirella76! Sa-ti fie viata fericita alaturi de bebele care vine in curand!

LA MULTI ANI fericiti
Vlad Mihai de mami Slippers76! Frate de veverita, sa fii intotdeauna la fel de vioi, ca sa poti tine pasul cu veverita!

Poze

Mergi la inceput

Sim, daca-ti zic ca de doua ori am vrut sa te chem la aeroport, ma crezi ? o data joi dimineata, dupa ce am antamat masina sa ne duca acolo, dar am aflat ca de fapt duamna C pleaca vineri, (multumesc Rox ca m-ai scutit de-un drum degeaba) si a doua zi -vineri, dar ai scris ca pleci cu analizele lui Stef la laborator si am zis ca n-are rost sa te mai anunt din moment ce ai treaba urgenta.
Promit ca data viitoare-ti zic unde, cu cine si cand .
Am vazut frumoasele poze, felicitari pentru petrecere ! Stefan te-a vazut cu surubelnita-n mana de multe ori si s-o fi gandit sa-ti dea o mana de ajutor, acum e barbat si o scuteste pe mami de unele munci gospodaresti .

filme Ghighi

Mergi la inceput