Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (181)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes
Ramonaiani, in 5 sept. e St Elisabeth la ortodoxi si anglicani. Eliza, Lisa si alte derivatii se serbeaza tot atunci. Sau in 5 nov daca sunteti romano-catolici.

Picat, picat fisa pana la urma. Am ales numele ca mi-a placut mie (a trebuit sa conving sotul pe urma). Noi suntem ortodocsi, dar stiam ca Eliza e prescurtarea de la Elisabeth ( - nume de regina!)

Erika de Sabina Y, Andrei de Roxana_G si David de Andreeaiosif

dulcetzica Eliza (06.09.07)

Ramonaiani, dupa cum ziceam, in 5 sept se sarbatoreste la ortodocsi, impreuna cu profetul Zaharia. De data am aflat si eu doar saptamana trecuta, ca habar nu aveam.

Da, Eliza e nume si de regine, dar imi aduc aminte si de Eliza Doolittle din "My Fair Lady" ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Intru rapid ca nu mai stiu daca am pupacit domnisoricile Antonia de Mandarinutza si Elisa de Myral. Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Yaia, tot m-am gandit la tine/voi. Ce mai face Tudor? Si-a revenit delfinasul gradinarit??? Mi-am adus aminte ca ziceai ca i-ai descoperit mai demult o pata maronie deschis pe piele. Ma intrebam ce ati mai aflat. Si Lisa are asa ceva in partea stanga pe burtica. Initial am crezut si eu ca e o vanataie, dar pt ca nu a disparut si nu s-a schimbat, am realizat ca e un semn din nastere. Am si eu ceva similar pe picior. Arata ca o pata de cafea cu lapte. Textura pielii nu e diferita, ci doar putin de tot culoarea.

Cum mai e cu gradi? Si serviciul? Mai ai din Shogun?

Lisa

Mergi la inceput

Carpatina, bine ati revenit!!!! Pup trandafirasul plimbaret. Abia astept sa vad (mai multe) poze din peregrinarile mariei sale!

Lisa

Mergi la inceput

Nanauta, imi pare tare rau ca au revenit spasmele . Pup fluturasul . Unde sunteti acum? Medicii ce zic? Cum a evoluat? TU cum esti???? Ti s-a vindecat piciorul? Off, ca nu ai mai intrat sa dai de veste ce si cum...

pe toti 3!!!

Lisa

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=Qog5QsmdKjw" target="_blank">Cu dedicatie speciala pt toate dulcetelele si papanashii pe care ii sarbatorim luna asta si pt parintii si bunicii lor!!! Be the best you can be!!!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello !
Cafea pentru toata lumea, pe alese !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata
papanash, multumim de cafeluta de dimineata!

LA MULTI ANISORI ALBERT de mami Mirella si VLAD de mami Slippers!!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

ANTONIA
ELISA
ERIKA
ANDREI
DAVID
ALBERT
VLAD

LA MULTI ANI!!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla
A fost frumos...pentru mine ultimile doua zile foarte incarcate emotional...mai ca am plans la fiecae ora.Nu cunosc explicatia...insa imi aminteam fiecare detaliu trait anul trecut pe vremea asta.
Cel putin azi,am bocit mai mereu.Am fetita de un an si nu-mi vine sa cred!Timpul a trecut extrem de repede si parca imi pare rau.As fi vurt sa traiesc parca mai intens,sa ma bucur mai mult de fiecare clipa.
Am facut party restrans...si chiar si asa n-a fost prezenta toata lumea.Insa asta nu ne-a impiedicat sa nu ne simtit bine.A fost excelent,Erika in culmea fericirii..jucandu-se cot la cot cu invitatii,copii,urcandu-se peste ei...tragandu-i de haine,de par.Fericita si in acelasi timp uimita de fiecare cadou nou deschis.Incercand sa alerge si ea si cazand desul de des...insa foarte mandra de faptul ca paseste pe doua picioruse...cu mainile ridicate in sus,radea cu gura pana la urechi.
Pana la urma i-am rupt si turta...mai improvitata ce-i drept,insa nu asta conteaza.Sotul a fost incantat de obicei si s-a jucat punandu-i pe tava...diverite obiecte...tot mai nostime sau nu(printre care si un prezervativ)
Erika a ales asa:batzul de percutie(nu mai stiu cum ii zice),un fard si banii(bacnota,inclusiv moneda,luate concomitent)..apoi a pus mana pe ce ii pusese tatal ei...,dar nu conteaza decat cele 3.
Eu as fi vrut sa aleaga cartea,cheile...dar n-a fost ca mine.
Acum Erikuta face probabil visand la ziua de azi...iar eu continui petrecerea alaturi de sotul meu...sa sarbatorim realizarea.

Multumim din suflet celor care ne-au urat un gand bun!
In special Erisa esti formidabila.Iara mi-au dat lacrimile cand am citit urarea de la tinesi Yaia mi-a placut nespus urarea din partea ta.

Noi ne bucuram ca v-ati simtit bine.
Starea ta e probabil hormonala, poate ceva se intampla in corpul tau... de, tu si sotul ati sarbatorit singuri dupa plecarea oaspetilor...cand punem numele tau pe prima pagina?
Si apoi sotul tau gandeste ca un adevarat japonez. Nu numai ca sunt mult mai deschisi la problema sexului, dar e practic, trebuie sa se asigure sa fata lui se protejeaza. Mie nu mi se pare deloc un lucru de lasat la voia intamplarii. Acum sunt ofticata ca nu m-am gandit la asta!!!
floarea de cires migdalata!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput