Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 19
ramonab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui cynthia_ Multumesc de vorbele frumoase, am sa incerc cu termosul ![]() ...aaa avem si noi pozici noi
OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
Ce-mi place de el, in toate pozele zambeste, isi arata fasolele.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI
grati.ela spune:
Cynthia este frumos foc Octi! La multe lunitze fericite ii urez si eu cu o micutza intarziere!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
grati.ela spune:
maine il trec pe Dudu pe pasaport...taxa de urgentza este 10ron si mi-l elibereaza in 2 ore.
ginnette spune:
Cynthia, Octi este tare frumusel cum rade si i se vad dintisorii; cred c-a fost innebunit dupa mare
!
Ema, mai tragem un pic - sper sa nu-mi iasa vre-o bazaconie la analize.
pentru Milan - bine ca i-a trecut raceala - cred si eu c-ai disperat, cand l-ai vazut cu febra.
Abia astept sa vad pozele; parca nici pe-alea de la botez, nu le-ai pus, nu?!
PS. Da, LauraD, e in concediu.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
AngeliquedeS spune:
Mai gagici, am innebunit in dimineata asta, 2 ore m-am chinuit sa-i dau sa pape un borcanas de fructe, adica 2 ore am tot incercat si el dadea din cap in toate partile si urla de foame (ca urla de foame mi-am dat seama mai tarziu) Voia in picioare ca in scaun se tot opintea sa se ridice, pana la urma l-am luat si l-am urcat in picioare pe masa mare de-afara si era foarte fericit si atunci m-am gandit sa-i dau o lingurita de fructe si ce credeti, asa in picioare mi-a mancat tot borcanasul de fructe + cereale, ce dumnezeu, nici macar pt papa nu mai poate sa stea jos, si asa e toata ziua numai in picioare ca m-a cocosat. Mai, dar a mancat ca haplea, murea de foame dar nu manca sezand in scaun...
Iubitul meu cica poate il dor gingiile, l-or durea, nu zic, dar in picioare nu-l mai doare???
Moni la faza cu ciocolata m-am crizat eu cand am citit daramite tu. Numai bunica lui cristi, manca tasu paparada si cica da-i si copilului ca uite ca se uite la el, pofteste si a dat sa-i dea! mamaaaaa, ce m-am crizat, i-am spus ca e COPILUL MEU si numai eu hotarasc ce si cum mananca si sa nu carecumva sa indrazneasca sa ii dea ceva in gurita fara sa stiu. Si el mai e si alergic la ou!!!
Ven, sper ca ai avut o prima zi linistita
Laura_I, a fost prima data ca am plecat fara el ca nu am cu cine sa il las, a fost o extrema urgenta ca tare greu i-a fost cumnatei mele cu 2 bebici (al ei are 5 luni jumate dar nu e asa trotil ca Pupi)
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
ramonab spune:

Sofia (madalina28), David (numeioana) SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti stankuta mi-ai amintit, al meu se si strezeste noaptea de vreo doua ori sa mai suga, o data ii dau, o data il mai pacalesc cu apa, suzeta. Iata inca un motiv pt care asa i-as da o formula! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema ce bine ca te-ai intors,
. Vroiam si eu sa stiu cum s-a comportat Milan in avion, ati avut cumva zbor de noapte? Noi plecam peste aprox 3 saptamani, noaptea, tot cu avionul si am ceva emotii, o s-o iau din somn, si ea nu doarme niciodata in fund. L-ai schimbat, l-ai alaptat? In aeroport a stat cuminte? Caruciorul mi se pare ok, eu as cauta pt Sofia ceva asemanator, cu conditia sa se lase pe spate sau aproape orizontal.
Vezi ca si Irinouka povestea ca a rezolvat macar partial trezirile de noapte ale lui Rares cu putina completare de formula seara. Chiar se gandea la voi, poate se rezolva la fel.
Si eu mai alaptez inca, recunosc ca pentru mine e si o satisfactie emotionala, mai ales ca mi-a fost asa greu cu alaptatul la inceput. Nu ma simt inca pregatita sa renunt, Sofiei cred ca i-ar fi aproape indiferent, dar mai astept pana la un an.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
Ginnette sunt sigura ca i-a trecut infectia Adelutzei.
Razvi abia azi pot sa ii iau siropelul recomandat de LalaD.Oricum vad ca nu prea mai tuseste, da oricum o sa ii dau un pic.
ca ai intrebat.
Angelique a fost doar un moft sa manance in picioare.Ai sa vezi ca data viitoare nu mai vrea.
Faze de asta cu dat la copil ca ii e pofta si eu am avut parte.Da am sarit de fiecare data, si am zis la fel ca voi:e copilul meu si il cresc cum vreau eu, si va manca ce ii dau eu.Eee, ziceau ca tu o sa il tii pe saracu fara sa guste din bunatati.Nu zic ca nu va manca ciocolata, sau nu ii voi da si dulciuri, dar asta se va intampla cand vreau eu si cat vreau eu.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI 
grati.ela spune:
Angy, stai calma...sotzul meu i-a dat lui Dudu bere...zicea ca poftea! Culmea e ca soacra-mea radea...cum faptul era consumat le-am zis aparent calma ca asa cum au avut grija de Ozi si i-au dat numai mancare de bebe asa sa aiba si de Tudor...
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab Faze de asta cu dat la copil ca ii e pofta si eu am avut parte.Da am sarit de fiecare data, si am zis la fel ca voi:e copilul meu si il cresc cum vreau eu, si va manca ce ii dau eu.Eee, ziceau ca tu o sa il tii pe saracu fara sa guste din bunatati.Nu zic ca nu va manca ciocolata, sau nu ii voi da si dulciuri, dar asta se va intampla cand vreau eu si cat vreau eu. RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008POZICI CU RAZVANICI RAZVANICI LA 7 LUNI ![]() |
Mai fetele , poate oi fi eu zuza, dar eu nu cred in "poftele" copilului. Adica ei "poftesc" in principiu la orice avem noi in mana / lingura, putem sa avem si o bomba cu napalm in farfurie ca lor tot li se pare interesant de gustat ;-) Si nu a murit nimeni de pofta pana acum, asa ca, deocamdata, NU e NU! Si pana ce intra in colectivitate sa vada la ceilalti copii, fructele vor fi principalele dulciuri. Poate o praji de casa etc. Dar cat mai putine dulciuri cumparate. Eu asa zic, cel putin acum.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Saara Maria 7.01.2008