Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 18
cynthia_ spune:
Scuze de neatentie sau poate ai gresit tu eu am si _ dupa nume, da nu mai conteaza trimis PM, mii de multumiri ca te gandesti la Ioana.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stancutza
Cynthia, ti-am trimis mai demult un PM, vreau si eu un nr de cont ceva, unde sa trimit bani pentru Ioana! Daca-mi spui unde, pot trimite chiar acum. Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
cynthia_ spune:
Multumesc de vorbele frumoase, am sa incerc cu termosul
...aaa avem si noi pozici noi
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki_baby Scuze..nici n.am zis "Neata!". Sunt prinsa. Verisorul meu este la mine si sunt aproape toata ziua plecat prin oras...ma fac ghid dupa experienta asta:))) N-am vazut poze, dar promit ca atunci cand o sa am timp le vad! Va pup Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
ginnette spune:
| citat din mesajul lui cynthia_ ...aaa avem si noi pozici noi[/size=2][/blue]
OCTI mamica de octavian- 31.12.2007 |
de unde incep pozele noi?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza
cynthia_ spune:
De pe la p.8
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ginnette
de unde incep pozele noi? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza SUNT VEDETA CELEBRA LA 6 LUNI www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza |
emabucuresti spune:
buna fetelor,
La multi ani Miky si la multe lunite si la multi ani clopoteilor serbati zilele acestea!
am mai citit si eu pe diagonala ca parca nu mai gasesc timp sa fiu cu voi ca inainte de concediu.
A fost foarte putin racit puiul meu la intoarcerea din vacanta, a facut si febra intr-o noapte si eu am murit de ingrijorare. Abia ieri am iesit in parc si am murit de frig, fetelor erau 40 grade in Turcia, brr, ce friguri sunt pe aici. Noi suntem amandoi raciti dar bine ca ele este bine. Aaa, avem cei doi dintisori de jos in proces de eruptie, tipa saracutul din cand in cand , dam cu dentinox.cred ca suntem ultimii de pe-aici care nu aveau inca dintuci!
Si eu am tras de mine cu alaptatul, eu i-am dat in ultimul timp o masa de lapte intre cea de fructe si cea de legume, in afacra de cele doua mese de tzitzi dim si seara, tocmai pt a nu imi scadea productia si sa avem in cancediu laptic la purtator. Am la randu-mi dilema daca sa-l mai alptez mult sau nu, caci pe de o parte stiu cat este de protejat cu laptele matern- cum spune si Alinatudor, pe cealalta parte mi-am propus ca ca dupa 8-10 luni sa trecem la bibe caci va fi baiat mare.
Si mai este un lucru care ma face sa tind spre formula- stiu ca laptele este foarte important in crestere, cel puntin pana la 1 an, ori daca el nu isi mai ia suficient lapte de la san, toate legumele, fructele, iaurturile si cerealele nu pot compensa cantitatea insuficienta de lapte baut de bebe de la san sau bibe.
lucrez la un album nou , pe webshots, cand este gata va dau link pt cine vrea sa vada. Eu din pacate nu prea am mai vazut poze, dar sunt tare curioasa, cand am timp o sa vizionez.
Abia astept baby expo, vreau sa ii cumpar un carucior mai usor lui Milan, ce parere aveti despre tfk buggster?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
stancutza spune:
citat din mesajul lui miki_baby
Cyntia, fierbe apa seara si pene-o intr-un termos, iar noaptea doar faci formula..e mai rapid si mai simplu. Eu sunt norocoasa ca la noi exista lapte gata facut si doar il incalzesc la microunde, dar o sa trecem si noi pe pudra inainte sa venim in tara. Bafta multa! Miki de Saara Maria 7.01.2008Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Vreau si eu sa te incurajez, asa cum zice Miki -bucura-te ca accepta biberon, multi copii alaptati nici nu vor sa-l vada! Si nu uita ca in cateva luni, daca vei vrea, o sa poti sa-i dai lapte de vaca si o sa scapi de preparat formula.
Oricum, din ce inteleg eu, pe masura ce cresc, nu mai e cazul sa manance noaptea.
Eu am exemplul unei prietene a carei fetita de trei ani cere lapte de doua ori pe noapte. Pentru ca e cam slabuta, mama ei ii da inca lapte-formula. Eu cred ca m-as fi dus cu capul sa ma trezesc de doua ori pe noapte timp de trei ani sa prepar formula...Si in plus inca il bea din biberon (asta e o greseala, parerea mea) si nici nu reuseste s-o pacaleasca cu ceai. Eu cred ca e o combinatie de reflex de supt intarziat cu verificat prezenta mamei. I-am sugerat sa-i puna lapte Fulga din ala la mini-doza, cu pai, langa patut, sa-si ia singura. Dar inca nu vrea sa-i dea altceva decat formula, asa ca...
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
emabucuresti spune:
asa ca cyntia nu esti singura care mai alapteaza, si eu am crezut la un mom dat ca toata lumea in afara de noi a trecut pe formula, dar vad ca mai sunt fete care alapteaza.
LauraD este in concediu cred, asa=i?
Ginette, of, tot cu analize Adela papusica? O sa scapati voi de ele, dar cred ca te vor bantui amintirile analizelor, ca multe ati mai avut de facut, of!
miri voi cand ne prezentati poze de la mare?
micsunea spune:
Buna zuzici!
Am mai recuperat si eu un pic din urma dar nu tot.
Cynthia, am vazut noile poze cu Octi, ce mare e! Si ce dinti de iepuras are! A mea e stirba complet si nu cred ca va avea dinti inainte de un an (ca ata eu cat si sotul tot tarziu am facut dinti).
Foarte frumoase pozele din vacanta, iar Octi pare extrem de incantat in poze, cred ca a fost un concediu pe cinste,
Micsunea
emabucuresti spune:
stankuta mi-ai amintit, al meu se si strezeste noaptea de vreo doua ori sa mai suga, o data ii dau, o data il mai pacalesc cu apa, suzeta. Iata inca un motiv pt care asa i-as da o formula!
miki super ideea cu apa in termos. de facut biberoane noaptea sau dimineata la prima ora imi era cel mai urat!
fetelor ce cocktail uri bune faceau aia la hotel si eu beam numai dintr-alea pt copii ca doar nu era sa beau alcool, desi ma tenta o caipirinha sau un mojito, de margarita nu mai vorbim, hihi
grati.ela spune:
un pupic de la noi pentru zuzici! S-a dus vacanta (de fapt ne mai destrabalam luna asta la Paris inca 7 zile)...am venit de la BV. A fost bine la buni (soacra mea) acasica.
Am cantarit baiatul...luna asta a luat 450gr. E rau? Are 7600gr si 70cm.
Sa va povestesc de programul de noapte: numarat 3 alaptari de la 10.30 la 5 dimineata cand a dat trezirea. Pana pe la 6 s-a zbenguit in liniste pe ficatul meu...de la 6 insa l-a luat vorba - asta pana la 7 cand a inceput sa cante (scotea niste triluri de privighetoare ragusita)...la 8 deja s-a enervat si a vrut iara tzitzi si pt ca eram rupta si nu vroiam sa ma trezesc a inceput sa-i jumuleasca parul Ozanei. Pana la urma am capitulat.
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Saara Maria 7.01.2008