Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Se pare ca nu o sa pot vb acu cu voi ca imi vin niste musafiri

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzulici,

Si noi am fost matinale, cine facea ture prin patut la 6 si un sfert/ Am incercat s-o pacalesc la titi in patul mare, dar dupa ce si-aluat portia, au inceput explorarile...deci n-a fost chip sa mai motai.

Am invatat-o aseara sa aplaude si era asa dulce, m-am emotionat tare. Intindea manutele in fata, pe una o tinea mai teapana, si o misca mai mult pe cealalata. Dar erau aplauze :-) Si la baie a incercat din nou singura, fara sa-i arat eu. Dar azi n-a mai vrut ;-) Ce vroiam sa spun e ca am simtit pentru prima oara ca am un omulet in casa, si nu doar un bebe...ma exprim cam prost, ideea e ca am capatat brusc un mare respect pt fii-mea :-))))))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna dimineata!!! Multumesc de incurajari azi ma simt mai bine cred ca mai greu o sa-mi fie la noapte sper sa nu cedez. Dupa cum v-am zis Octi nu a papat ieri decat dimineata si in rest lapte, acum multumesc lui Dumnezeu a papat 200g de fructe cu cereala cu o pofta mare cred ca i-a fost foame, si sper sa manance si la pranz. Despre dinti nu stiu ce e pe-acolo ca nu ma lasa nici sa-l dau cu gel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

Buna dimineata!!! Multumesc de incurajari azi ma simt mai bine cred ca mai greu o sa-mi fie la noapte sper sa nu cedez. Dupa cum v-am zis Octi nu a papat ieri decat dimineata si in rest lapte, acum multumesc lui Dumnezeu a papat 200g de fructe cu cereala cu o pofta mare cred ca i-a fost foame, si sper sa manance si la pranz. Despre dinti nu stiu ce e pe-acolo ca nu ma lasa nici sa-l dau cu gel.

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Cynthia, ti-am trimis mai demult un PM, vreau si eu un nr de cont ceva, unde sa trimit bani pentru Ioana! Daca-mi spui unde, pot trimite chiar acum.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Cynthia, nu mai plange. Desi cred ca te inteleg prin ce treci. Dar nu stiu de ce, eu am asa o chestie in capul meu, o idee cum ca varsta de 7-8 luni este ideala pt. a intarca copiii. Stiu ce zic teoriile moderne, stiu ca e bine cat mai mult etc.etc.etc. Dar asa am eu impresia (poate gresesc, repet). Am vazut copii de peste 1 an tarand de bluza si de tzatza mamei pe unde se aflau, urland ca nu vroia sa le dea san right there right then. Si mi s-a parut aiurea tare...
La 7-8 luni copilul e diversificat, deci poate si fara tzitzi. Sunt sigura ca Octi a luat ce a fost mai bun de la tine

Moni, sorry de pataniile cu soacra. Asa sunt ele, n-ai ce sa le ceri....Si vezi tu ca suntem si noi mame de baieti, eu ma rog mereu la Doamne Doamne sa-mi dea minte cand oi fi bunica sa ma comport cu nepotii/nora asa cum mi-as dori eu acuma sa se comporte soacra cu mine/copiii mei Dar cine stie ce ne rezerva batranetile si noua
Oricum, asteptam poze!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Ven si eu cred acelasi lucru despre intarcat. Eu sunt in plin proces acum de renuntat la tzitzi, iar fata mea nu da absolut niciun semn ca i-ai duce lipsa. Eu alaptez numai noaptea si dimineata, iar sambata noapte n-am alaptat-o pentru cam fost in oras cu fetele si am baut sampanie si am fumat. Mai frate nu s-a plans deloc!! A mancat de biberon si a fost ok. Am sa reduc treptat si alptatul de noapte ca sa nu am probleme cu sanii.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Asa; am mai vazut poze cu piratzii LaleiD si cu smecherasii lui Miri - ce mai, cuvintele sunt de prisosos !

Vreau s-o incurajez (dak pot, ca totul tine de fiecare in parte) pe Helene - o sa-ti fie greu, la inceput, dar cand stii ca acasa te-asteapta comoara, o sa te mobilizezi si-o sa muncesti altfel.

Si un si o si pt Cynthia - cum au spus si fetele, a fost super, c-ai alaptat si pana acum (stiu, cu cat s-ar fi putut amana momentul intzarcarii mai mult, cu-atat ar fi fost mai bine pt el); o sa vezi, o sa pape mancare solida (si lapte praf)!

Stancutza, cred ca e tare dulce Sofia - mi-o si imaginez cum bate din palme; a mea, bate doar in masa (sau, dak prinde o jucarie, nu se lasa pana nu ti-o da in cap).

Ramo, cum e Razvan? ai inceput sa-i dai sirop?

Azi, e ultima zi din tratament; maine o las, dar miercuri colectez pipi, sa-i duc la analiza; sa vedem, a avut efect augmentinu-l sau i-am distrus stomacelul degeaba!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Cyntia, fierbe apa seara si pene-o intr-un termos, iar noaptea doar faci formula..e mai rapid si mai simplu. Eu sunt norocoasa ca la noi exista lapte gata facut si doar il incalzesc la microunde, dar o sa trecem si noi pe pudra inainte sa venim in tara. Bafta multa!

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

AA..si Cyntia, gandeste-te ca mai devreme sau mai tarziu tot ar fi trebuit sa treaca pe formula, iar daca ele fericit cu biberonul, asta trebuie sa te bucure! Pupici

Miki

Mergi la inceput

Scuze..nici n.am zis "Neata!".

Sunt prinsa. Verisorul meu este la mine si sunt aproape toata ziua plecat prin oras...ma fac ghid dupa experienta asta:)))

N-am vazut poze, dar promit ca atunci cand o sa am timp le vad!

Va pup

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Buna mai fetelor,

Nu am citi nimik in urma..noi suntem nasoliu..am facut enteroviroza..de fapt Stefiuta...
ma simt tare aiurea..desi sper ca greul a trecut..de vreo 3 zile nu mai mananca nimik..decat tzatza..atat...multumesc lui Dumnezeu ca vra si asta (am citit ulimele postari..si vreau sa spun ca zilele astea m-am simtit extrem de norocoasa ca alaptez..ce m-as fi facut daca nu alaptam..nu stiu..caci nu vrea acum ncii bibe, nici lingurita..nimik..strange buzele tugui asa si nu vrea nimik..in afara de tztz..faptul ca a mancat macar laptele ala putin de la san a facut-o sa nu se deshidrateze)...sper sa trecem repede si fara urmari peste episodul asta ..deja a scazut in greutate..i s-au retras falcutele..mor de ciuda...
offf...ce ti-e si cu piticii astia...imi vine sa fac o minun e sa iau asupra mea tota boala asta...

va pup

ps...nu vreau sa reaprindem discutia cu alaptatul..dar daca pot as vrea sa o alaptez cat mai mult..adik pana pe la 1 an..si asta nu mi se pare deloc aiurea..caci iata..mai sunt cazuri de urgenta majora..o gripa, o febra..o diaree..in care copilul nu vrea sa manance sau sa bea nimik..sin atunci sanul e marea salvare..plus ca asa cum e el ..laptele asta are nutrienti care ii mentione pe linia de plutire...
timp de 2 luni m-am luptat cu mentinerea alaptatului asta...m-am muls la serviciu...am caract in cutiuta frigorifica acasa..sa am la frigi...acum productia s-a mai imputinat..si nu mai ma mulg..caci nu mai am ce sa ii dau la intoarcere acasa..dar si asa...sper ca cele 2-3 mese de supt sa le mentin cat mai mult tim...caci simt eu..din suflet ca ii face bine..nu e nici o chestiune psihologica in spatele acestei dorinte..cum se mai insinueaza uneori..nu e incapacitatea mea de a face fata gandului ca nu mai alaptaez..nici vorba..nu ..ci este pur si simplu bine pentru ea...asta cred eu,...iar daca sunt aici fete care vor sa ma contrazica sunt libere sa o faca...nu asta vreau..sa creez discutii..pur si simplu cred asta din tot sufletul

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput