Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Nu ma lasa sa vad situl, cica reclama mascata :(

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

gata .. am dat spatii. le tai tu. ce ma nerveaza astia cu reclama lor ilegala .. yak.

da .. nu stiu de ce inchide ochii la poze .. dar mai ales cand le fac cu blituzul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gata, vazut, ms!
Mi se pare cam scump, avand in vedere ca ideea mea era tocmai cea de SPATIU. Ca tarc normal avem, dar nu-i place, adevarul e ca e mic si nici eu n-as sta acolo sa am 8 luni si sa stiu sa merg in 4 labe si sa ma ridic in picioare. De aia garduletul asta mi se parea ideal.
Doua ne-am trebui si noua, sa fie maaaare, dar sa nu mai aiba domnisorul acces la prize, cabluri, masa lui Markus etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Octavian George (Cynthia), Matei Cazimir (Virgo), Alexandru Cristian (Bdiana), Eric George (Genusa) SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!!!

Gratiela, Angi bucurati-va cat inca nu aveti ciclu! Tare-i bine sa nu ai grija tampoanelor si a perioadei in sine
Monica (docdecap) tu cum masori puiul? Eu doar la dr o fac si mi-e ciuda, ca nu e masurat lunar.
Angi abia acum ai plecat fara bebe? Esti o mamica eroina Cred ca Pupicu' a avut ce plange!
Ven e un dragalas 'cetateanul turmentat'
Apropos am vazut zilele astea aproape toate pozicile noi puse de fete, dar nu retin sa spun care si cum Oricum am vazut numai copii frumosi, tot unul si unul Sa ne traiasca!
Stancuta si Thea a inceput sa vorbeasca fluent limba bebelusilor In legatura cu somnul de peste zi, Thea nu doarme in patutul ei, ca ar sta numai in picioare; prin urmare face somnic in balansoar si in carut, legata cu centurile de siguranta. Noaptea nu-i nicio problema: se intoarce pe o parte si doarme dusa Eu o culc in sacul de dormit si se misca fara prbleme (o gasesc cu capul in partea cealalta sau chiar in picioare, dimineata
Nu avem voie sa-i spunem copilului 'nu' si 'nu-i voie'??? De ce? Pai altfel cum ii pot interzice unele lucruri, ca doar nu o las sa faca doar ce vrea!??
Elenuta ufff, pe mine ma cam ia groaza de pe acum cu serviciul si eu am de gand sa stau 2 ani acasa O sa va obisnuiti, dar te cred ca-ti va fi fff greu!
Cynthia cred ca esti suparata ca a trebuit sa iei hotararea asta, dar, vorba lui LalaD: bine ca ai putut alapta pana acum Si eu as intarca-o, dar nu ma indur: inca mai e laptic (nu f mult, ca nici nu se mai satura numai de la san) si o ador lipita de sanul meu (acu' nu mai sta lipita, de fapt, ci face ca Pupicu' lui Angi - isi ridica fundul, se pune in genunchi, e in stare sa se ridice in picioare si sa suga in acelasi timp).
Doamne, Moni (jelimoni), ce soacra (as spune cateva cuvinte despre ea, dar le-am sters, ca nu-s chiar dragute) ai! Cred ca te-ai umplut de nervi, ca m-am umplut eu numai citind!
Elenuta cum colinda Eva gazonul? O lasi in 4 labute? Eu cred ca-s exagerata si o tzin in brate sau in carut la iarba verde

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

laaurici da .. in 4 labute. se mai codeste ea ca o inteapa iarba dar o ia din loc in cele din urma.

zuzici .. eu va las, mi-e tare somn.

pupicei

noapte buna

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti la cafea

Pup gasca de zuze si revin mai tarziu

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
LalaD, cit poti fi de matinala!!! Oau! si de la mine

lala20, bafta mare la examene!

Ven, succes in prima zi de munca. o sa vezi ca va fi bine...oricum tu ai un program ok la scoala si vei putea sa vii repede acasa la puiutii tai

Moni, ufff, prin ce ai trecut cu socrella...incep sa am si eu emotii pt simbata...ramine stefan cu mama. dar peste trei saptamini va trebui sa-l las cu soacra si mi-e o groaza!!!!!! cred ca o sa sun sa o verific din ora in ora.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

neata

vin si eu la facuta de socrella caci acum juma' de ora m-am trezit ..

ca de obicei, pe fug caci noi plecam in parc.

laurici nu-i dau nimic special .. panatalon scurt si body .. atat.

va pupacesc.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata, aici sunt si eu, imi fac o inka si revin

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Si eu, si eu cu ness-ul; mama, cat ati scris!!!

Am apucat sa-l vad pe Mathias - arata de milioane - cum doarme!
Mai citesc din urma!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput