Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 15
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ven Cynthia, nu mai plange. Desi cred ca te inteleg prin ce treci. Dar nu stiu de ce, eu am asa o chestie in capul meu, o idee cum ca varsta de 7-8 luni este ideala pt. a intarca copiii. Stiu ce zic teoriile moderne, stiu ca e bine cat mai mult etc.etc.etc. Dar asa am eu impresia (poate gresesc, repet). Am vazut copii de peste 1 an tarand de bluza si de tzatza mamei pe unde se aflau, urland ca nu vroia sa le dea san right there right then. Si mi s-a parut aiurea tare... La 7-8 luni copilul e diversificat, deci poate si fara tzitzi. Sunt sigura ca Octi a luat ce a fost mai bun de la tine ![]() Moni, sorry de pataniile cu soacra. Asa sunt ele, n-ai ce sa le ceri....Si vezi tu ca suntem si noi mame de baieti, eu ma rog mereu la Doamne Doamne sa-mi dea minte cand oi fi bunica sa ma comport cu nepotii/nora asa cum mi-as dori eu acuma sa se comporte soacra cu mine/copiii mei ![]() Oricum, asteptam poze! Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007) |
a mea are si baiat si fata...bine...o cam luat-o pe aratura femeia...si nu i-am data atentie..da pana la copil...ah am uitat sa zic...ca pe drum ea o stat in masina in spate langa robi si tinea torult ca in alba e obicei sa se faca un tort nasei...si ce crezi draga ca i-o dat ciocolata la copil imi zice razand ca ui c-o mancat toata ciocolata ce i-o dat-o!
imi venea sa opresc masina s-o dau afara...si dupa ce urla si sotu la ea ii zic si eu ca cum io dat cioco ca n-are voie...se ia de noi ca ce stim noi ca nare nimic etc...si m-am crizat rau, i0am zis ca EU hotarasc ce are voie si ce nu are voie sa manance copilu nu vine ea si face ce-o taie capu...
gata/..fug la somn,sper si eu sa am o duza de neuroni indeajuns ca sa nu ajung asa...
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Ven spune:
Hey, nobody around here?
Tananam!! Maine merg la munca! Am niste emotii de zici ca-s copil ce intra in clasa intai
Sa-mi tineti pumnii!
Ma duc jos la o tigare (Louiza, raportez ca fumez un pachet la 3-4-5 zile, depinde....practic 2-3 tigari pe zi, si-s din alea Slims {:)))
Si mai raportez ca n-am fumat 4 ani de zile si m-am reapucat in primul concediu cu copilul la mare in Grecia
Si ca intentionez sa ma las definitiv di irevocabil (pt. ca acum stiu ca POT), dar trebuie sa fiu psihic linistita si pregatita pt. asta, si deocamdata nu ma simt asa.
Deci, pana vin de la tigara sa vad ceva miscare pe aici, k?:P
LaLa_20 spune:
Ven e bine ca ai vointa eu nu am putut never sa ma las mai mult de cateva luni,recunosc si in sarcina am mai tras cate un fum

nu sariti cu parul eu si acum ma invinovatesc,stiu ca tigarile sontribuie la nastere prematura
Gata fug si eu,da la un dush si apoi la invatat...ca trebuie sa iau macar 4 examene din 5
,da raman si cu un ochi pe forum...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
ORICE AJUTOR E BINE VENIT PT IOANA!!! 
un scurt istoric despre caz il gasiti sub fotografie,oricine poate ajuta
Ellenuta spune:
helllooo
ne-am intors si noi de la tara .. superba ultima zi de vara!! ce rasfatz a fost pe eva .. in plus, a colindat tot gazonul .. ii place tare in aer liber. la vara, o s-o las mai mult cu bunicii acolo decat s-o tin aici in sauna asta si bucurestiul asta infect ..
monica bine ati venit. va asteptam in parculet. noi mergem in fiecare dimineata si dupa-amiza.
moni vai ce
e soacra-ta .. nu pot sa cred. e clar ca nu mai trebuie sa-l lasi pe robi cu ea .. ce i-as fi dat si vreo doua ..
anca da, eva va ramane cu socrella .. am emotii. adica are grija de ea, e ok .. dar mai face si gafe .. si mi-e tare teama ..
louiza se vede treaba ca-i place buburuzei la cort.
tare dulce yasiminuta in poza in care doarme in cort. 
ven bafta!!!
stancutza 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
pentru amatoarele de inghetata de lamaie ..
am gasit si din aia cremoasa .. nu din aia serbet .. plina de gheata. este de la nestle - cremeria e tare tare buna! am cumparat din carrefour.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ellenuta spune:
mitsu`!!! stoisor!!!!! nour!!!! pe unde umblati fetelor????
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
Ven spune:
Ah, ce-mi place de Eva cea cu agrafa in par, ciubotele ei noi si faptul ca seamana cu mine, adica iese cu ochii inchisi in multe poze, fie ele cu blitz sau fara ![]()
Ellenuta spune:
ven eu le-am luat din dragonul rosu. dar gasesti si pe net.
http://www. pro bebe .ro/detalii/Gardut-tarc-pentru-locul-de-joaca/1301/
sa tai tu spatiile dinainte si dupa reclama ilegala - avertizare
numa' ca io am 8 bucati de gardulet. am cumparat trei tarcuri si le-am facut juma juma cu sora-mea. asa are bb mai mult loc sa misune. dar si cu 6 bucati e destul de mare.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva