Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

stankuta hai sa-ti spun, ca mai doarme baby un pic si am pus carnea la steamer deci sunt free.

A fost cuminte in aeroport caci lui ii place sa vada agitatie, multa lume, sta ca la spectacol. L-am scimbat in carut- e obisnuit caci asa procedam si in parc.L-am alaptat peste tot, eram bucuroasa cand nu ma refuza caci trebuia hidratat. Si in avion a stat cuminte, la noi in brate, insa a adormit mai greu caci ca si voi, e obisnuit sa adoarma in patut sau carut, nu in brate.Am zburat ziua, dar si-a cam dat somnul peste cam si la plecare si la venire, caci nu a furat mai mult de o jum de ora de somn in avion, apoi la transferuri nu a mai vrut sa adoarma, nefiind in scoica lui.
Acolo i-am dat borcanele de fructe si legume cu carne- hipp-curcan , vita, pui. Apa plata -dorna izv alb de acasa.
Unde mergeti?
Abia astept sa-i dau si eu un pic de completare seara, poate dormim mai bine cu totii noaptea!
Carutul tfk buggster se lasa in 2 pozitii pe spate, spre deosebire de Quinny zapp, care e asemanator dar mai stylish insa nu se lasa de loc pe spate.
Ginette lucrez lucrez la poze, pun si de la botez si din Antalya. Ai avut dreptate, a fost ingrozitor de cald acolo in augustbine cas ne-am descurcat, dar a doua oara nu mai plecam singuri cu bb, o luam si pe mama neaparat. La botez am organizat ceva casual, de vara, cu masa la terasa in Herastrau dupa-aamiaza. Mi-a placut mult slujba, la Biserica Gradina Icoanei, preotul si corul sunt super, acolo mi-am dorit sa il botez si ba nu gaseam loc, ba era post, in final am reusit.Acolo am vrut eu sa devin mireasa dar la mom respectiv nu am gasit liber in data care sa coincida cu rezervarea restaurantului.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Ema si eu plec cu Dudu la Paris cu avionul. Milan cum a suportat decolarea? I-ai dat tzitzi? La noi zborul dureaza 3 ore si-s ingrozita...Si-apoi il tin pe bebe in brate? Teroare...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Cat despre carutz...i-ati unul usor. Eu sunt extra multumita de cel de la Jane. Acum au linii noi. Bietul Mercedes al lui Tudor a fost ciucit rau in masina cu atatea drumuri mare, munte, a haladuit prin pietre, a zacut in apa marii si inca e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Bubulelu meu a adormit jucandu-se in patutz.L-am pus acolo ca aveam de facut ceva si i-am pus cateva jucarii.Si s-a tot jucat, le-a dat de toti peretii pana un momenta dat cand s-a facut liniste.Cand ma uit, el doarme.Great!!! si asa de cateva zile nush ce avea ca nu voia sa doarma dupa masa de fructe si cu greu adormea si dimineata.

Eu inca astept sa ii iasa dintii, cred, repet cred ca incep sa se vada si la el ceva, in josul gingiei se vede asa ca doua forme de dinti, alb.
Nu ma pricep ca nu am mai vazut cum arata, dar sper ca ii ies si lui ca e cam vremea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

grati i-am dat dar cand a refuzat, i-am dat apa.Ca sa iti bea sigur, ca tzitzi poate nu vrea in mom acela, poti sa ii au un pic de apa cu suc de fructe. Al meu nu refuza niciodata sucul de fructe, pt el e delicatesa caci dealtfel apa este de baza ca sursa de hidratare.

Poate ca iti doarme mai mult, la noi a durat putin zborul, o ora jum, cred, si cu pregatirile de decolare si aterizare, n-a prins prea mult timp de acalmie.

fetelor are careva o editie pe pc a cartii Dr Spock- Ingrijirea sugarului si a copilului?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Ema ti-o pot imprumuta dak vrei sa o citesti...mie nu mi-a placut. Prefer Capraru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ema, eu, oricum va admir (pe toate , care ati fost cu bb-ii in concediu); nu m-am incumetat, si nu neaparat, ca n-am mai fi avut noi concediu (ca, asa este cu copii; tre' sa fi cu ochii'n paish'pe dupa ei) dar, nu m-as fi descurcat cu toate ustensilele de bucatareala, cu patut si toate cele.

Anul asta am facut concediul in ... gand .

Dar la anul,abia astept sa mergem la mare - oricum, o sa aibe 1 an juma'te; altfel va sta treaba (si cu mancarea si cu tabieturile).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna fetele!! Azi implinim si noi 6 luni!! Multumim din suflet pentru urari!
Avem 72 cm si 9 kg, vineri am stat singurei in fundulet si de dormit dormim numai pe burta, cu nasul in cersaf.

Acum am o singura problema, trebuie sa facem vaccinul si nu gasesc nicaieri Infanrix Hexa. A cumparat cineva recent din vreo farmacie? Va rog mult sa ma ajutati!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Buna fetele!! Azi implinim si noi 6 luni!! Multumim din suflet pentru urari!
Avem 72 cm si 9 kg, vineri am stat singurei in fundulet si de dormit dormim numai pe burta, cu nasul in cersaf.

Acum am o singura problema, trebuie sa facem vaccinul si nu gasesc nicaieri Infanrix Hexa. A cumparat cineva recent din vreo farmacie? Va rog mult sa ma ajutati!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana, am inteles ca nu s-a mai importat o vreme si ca abia in septembrie or sa aduca din nou. Mai mult nu stiu. felicitari pt cele 6 lunitse!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Angi, multam!! Suntem in septembrie deja... astept sa se importe...am sunat peste tot si nimic

poze

Mergi la inceput