Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 21
emabucuresti spune:
numeioana la multi ani pentru bebitul tau!
grati deci nu te incanta ce zice dr |Spock. eu am doar capraru si mi se pare ok, vroiam sa vad ce zice si dr asta in privinta comportamentului, educatiei etc. de aceea intrebam de varianta digitala, ca sa o rasfoiesc putin sa vad daca merita cumparata
ginette daca nu-i dadeam san nu ma incumetam nici eu sa plec . am tras de mine cum spuneam, sa am sa-i dau laptic de tzitzi macar pana acum.
stankuta tu ii dai sofiei si completare la san, de mult, asa-i?
sa va zic un of, poate imi da cineva un sfat, bebe doarme mai ales pe stanga,si cum se suceste el, nimereste cu urchea pliata sub cap. i-o mai indrept uneori, dar adesea mi-e teama sa nu-l trezesc, mai ales ca nu doarme snur noaptea, ca sa i-o indrept la loc. si e mai clapauga decat cealalta deja.caciula nu pot sa-i pun pe caldurile astea, bentita o consider periculoasa. sa-i pun leucoplast, o exista ceva special?sau altceva?
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti asa ca cyntia nu esti singura care mai alapteaza, si eu am crezut la un mom dat ca toata lumea in afara de noi a trecut pe formula, dar vad ca mai sunt fete care alapteaza. |
Si noi mancam tzitzi de 2-3 ori pe zi,avem zile cand refuza mancarea si bagam numai tzitzi sau completare cand papa f putin la o masa.
Ema si eu vreau sa iau de la BE un carut mai usor cam 5-6kg.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roli25 spune:
Ziua buna,
Nu stiu cat de buna e a mea ca depresia ma bantuie in continuare, nu stiu frate ce am ca imi vine sa bocesc din orice.
In fine sa trecem peste asta, ieri am facut una buna, una rea. Am fost pe langa Targoviste si am reusit sa gasesc pui de tara penru pici si fructe fara chimicale si-s tare fericita.
Dar trebuia sa fac si una lata, tot oprindu-ma pe la porti, am intrat intr-un sant si am busit bara din fata intr-o bordura. Deh, mie nu mi se pare mare chestie ca e stricata bara aia, da sotu mi-a tinut prelegere (nu a fost cu noi), can am venit ca ce-mi trebuie mancare de la tara....offf pana la urma a acceptat ca merita copiii astia un pic de efort. Da acu am de umblat pe la politie, asigurari, drumuri, cozi, cum e in tara asta minunata.
Si joi tati ne-a promis ca mergem la mare, sper sa putem merge cu masina asa, ca e exclus s-o putem repara pana joi.
Ca de obicei sunt in urma cu cititul, dar vreau sa spun 2 vorbe pt:
Danonique te inteleg perfect cu Vanessa la gradi. E tare greu, eu pe Marc l-am dat la 1,9 si a plan 1 luna incheiata dimineata. Dar am verificat si de fiecare data m-am convins ca tantile se poarte f frumos si pana la urma s-a adaptat extrem de bine si acum abia asteapata sa mearga dimineata. Asa cu a spus si Ven, vezi daca e ok acolo, daca se simte bine, daca se poarta frumos cu ea, daca nu ti se pare ok, schimba gradi, dar nu renunta la idee, deja e maricica, iar tie iti va fi greu cu 2 acasa si o burtica. Eu oricum sunt de principiu ca socializarea face bine cat mai devreme, dar repret sa fie gradinita ca lumea si personalul sa stie sa se poarte cu copiii, nu sa o faca doar pt. salariu si sa nu-i iubeasca ca atunci e grav.
Gratiela si Andrei se trezeste de vreo 3 ori pe noapte dar tzatza nu-i dau decat odata mai spre dimineata, in rest il intorc, ii bag suzi si ii dau ursuletul lui cu care face nani. Si se linisteste. Eu nu cred sa-i fie foame lui Dudu de cateva ori pe noapte, se trezeste din obisnuinta.
Despre subiectul "o mama obosita devine o mama nesuferita" calr asa este, nu mai ai putere sa zambesti si sa te joci cu copilul si sa-i suporti toate maimutzarelile si mancarea aruncata pe jos...etc, iar ei de asta au nevoie, nu de o mama nervoasa.
Asa ca trebuie sa ne straduim sa ne odihnim si sa mai pasam responsabilitati ca sa ne putem de bucura de pici si sa nu devin ao povara. Ha, ce lup moralist sunt...ma straduiesc si eu sa fac asta din greu, da recunosc ca nu-mi iese tot timpul.
Ma duc sa mai citesc din urma.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
emabucuresti spune:
numeioana cauta pe site la sensiblu si la helpnet, da cautare numele vaccinului si daca il au in vreo farmacie, iti va indica adresa farmaciei unde il gasesti .bafta
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
EliaElia spune:
nu mai au de mult la sensiblu nici la helpnet.Noi am facut azi vaccinul, cu putina intarziere, si am luat infanrix + hepatita b separat(engerix se cheama), e solutia de avarie pe care se merge(multumesc inca odata gatta pentru pont). Nu cred ca aduc prea curand eu am vb. cu o cunostinta care lucreaza la un depozit.ema, noi s-ar putea sa ne fi vazut, fetita mea e cu o zi mai mare decat Milan, am nascut in acelasi loc. Adica eu il stiu pe Milan bebe mic-mic, statea la un moment dat langa fetita mea si am remarcat ca era singurul bb cu ochii deschisi, restul erau "lesinati" toti. Acum trebuie sa plec dar ma uit la pozele tale mai incolo sa vedem cum arata Milan acum!Camelia si
Laura (06.02.2008)
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti stankuta tu ii dai sofiei si completare la san, de mult, asa-i? Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Pai i-am cam dat completare, pitica mea in primele trei luni nu a luat mai mult de 600 grame pe luna. Ii dadeam in medie de doua ori pe zi, cate 100 ml. Si acum primeste formula, cat sunt eu la serviciu, atat dupa masa de fructe cat si dupa cea de legume, tot asa cate 100 ml. Eu o alaptez dimineata, la 6 seara (inainte sau dupa iaurt) si la 9 jumate (dupa baita). Dar nu stiu exact cat ia de la mine, proba suptului e greu de facut cu bebe asa mare, deci ma bucur ca bea laptele praf pe care i-l da bona in lipsa mea.
Cu urechiusele nu stiu ce sa zic, si ale Sofiei s-au clapaugit rau, dar in mod egal
Grati, a crescut super bine Dudu in ultima luna. Sofia a luat doar 270 grame. Sa vedem luna asta....hm.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
| citat din mesajul lui stancutza Vin si eu cu o intrebare...bun, s-a facut mai racoare acum. Copilul nu sta invelit noaptea, pentru ca face turul patului de cateva ori in somn, deci excludem paturica. Ramane sacul de dormit, right? Dar atunci se va mai putea misca prin patut? Sau macar de pe burta pe spate sau invers? Adica, nu o s-o deranjeze? Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008Poze www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete Povestea nasterii Sofiei |
Eu am verificat la ambii copii, se intorc fara probleme in sac, nu-i deranjeaza si e singura modalitate de a sta acoperiti.
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
grati.ela spune:
si Dudu e mai clapaug pe stanga...e baiat asa ca nu ma stresez!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
madalina28 spune:
La multi ani David!Ioana stiu ca au la farmacia Euroclinic si intreaba la spitalul Matei Bals,luna trecuta era.
Sofiutza la multi ani!Aseara printesa mea s-a ridicat singura de pe spate in funduletz.
Madalina
de
Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
stancutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Eu am verificat la ambii copii, se intorc fara probleme in sac, nu-i deranjeaza si e singura modalitate de a sta acoperiti. Roli mamica de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 |
Multumesc frumos Roli, si
sa treaca depresia, de fapt oboseala e de vina, sunt sigura. Si eu am trecut prin asta pe la 5 luni ale Sofiei cred, eram tare sensibila si mi se parea ca mariajul meu scartaie :-)) acum imi vine sa rid, aveam perceptiile deformate din cauza oboselii acumulate. Eu nu sunt deloc o workaholica, dar zau ca e mai bine de cand muncesc din nou! Se pare ca orice mamica are nevoie de o rupere de ritm din cand in cand...Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei