Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

aseara am adormit cu usa de la balcon deschisa...copiii erau in pijamale de vara si se pare ca au cam rebegit doar cu un cearceaf pe ei. Dudu nu dorme invelit decat dak e racorica. Fol o paturica subtire sau cearceaf pt bebe.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

eu i-am facut pentaxim+engerix b. cost total 240ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Mie mi-a zis si dr. ca daca am facut la 2 si 4 luni infanrix ar fi bine sa fac tot infanrix. Pe mine m-au costat impreuna 270.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

madalina carutul de care spuneam eu are 6,900 kg, of, si eu vreau sa fie cat mai usor, in acelasi timp insa tb sa se lase pe spate pt somnic confortabil

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Eu iara ma sarbatoresc azi cu sotu meu ca azi avem 7 ani de cand suntem impreuna, si tot de atatia ne cunoastem

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Eu iara ma sarbatoresc azi cu sotu meu ca azi avem 7 ani de cand suntem impreuna, si tot de atatia ne cunoastem

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

FELICITARI!!!

Tre' sa-ti ia ceva frumos!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Felicitari Ramona! Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

LA CAT MAI MULTI INAINTE!

Ema pai asta vreau si eu sa se lase pe spate pt un somnic afara dar sa nu o cocoseze pe mami, eu acum am unul peg-perego este super manevrabil si comod pt bb,dar este greu de dus cu o mana pt perioada cand va incepe sa mearga.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Madalina la multi ani Sofiei!
la baby expo o sa ne uitam atent la oferta de carucioare sa-l gasim pe cel potrivit

Elia o sa dau link la albumul nostru cu poze curand. voi aveti album sa o vad si eu pe Laura? cu ce doctor ai nascut? eu eram zombie atunci, ma durea capul rau de la epidurala.

Ramo happy anniversary!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

Buna mai fetelor,

ps...nu vreau sa reaprindem discutia cu alaptatul..dar daca pot as vrea sa o alaptez cat mai mult..adik pana pe la 1 an..si asta nu mi se pare deloc aiurea..caci iata..mai sunt cazuri de urgenta majora..o gripa, o febra..o diaree..in care copilul nu vrea sa manance sau sa bea nimik..sin atunci sanul e marea salvare..plus ca asa cum e el ..laptele asta are nutrienti care ii mentione pe linia de plutire...
timp de 2 luni m-am luptat cu mentinerea alaptatului asta...m-am muls la serviciu...am caract in cutiuta frigorifica acasa..sa am la frigi...acum productia s-a mai imputinat..si nu mai ma mulg..caci nu mai am ce sa ii dau la intoarcere acasa..dar si asa...sper ca cele 2-3 mese de supt sa le mentin cat mai mult tim...caci simt eu..din suflet ca ii face bine..nu e nici o chestiune psihologica in spatele acestei dorinte..cum se mai insinueaza uneori..nu e incapacitatea mea de a face fata gandului ca nu mai alaptaez..nici vorba..nu ..ci este pur si simplu bine pentru ea...asta cred eu,...iar daca sunt aici fete care vor sa ma contrazica sunt libere sa o faca...nu asta vreau..sa creez discutii..pur si simplu cred asta din tot sufletul

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Si eu sunt de acelasi principiu. Scoala americana de pediatrie recomanda alaptatul pana la 1 an. Si eu mai iau in calcul pe lnaga binefacerile laptelui matern si criteriul comoditatii in diverse situatii: treziri noaptea, calatorii, boala, asa cum si tu ai precizat.

Pup bolnavioara sa va ajute Dumnezeu sa va faceti repede bine.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput