Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (99)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Well, nu stiu, oi fi eu obosita, sau prea socata dupa prima zi de munca, dar azi ma cam uimesc multe chestii citite pe aici.....cum lumea isi da cu parerea despre chestii prin care inca n-a trecut si habar n-are cum va fi sau cum va proceda el/ea cand va fi confruntata cu situatia...
Asa ca ma abtin de la comentarii, probabil sunt iritata de oboseala, Mathias azi-noapte de la 22:00 la 02:00 tot intr-o foiala, un scancet, un planset sau un partz a tinut-o, de n-am putut sa inchid un ochi pana la 2. Asta asa, ca parca stia ca a doua zi merge muma-sa la munca.....
In fine, life sucks astazi.
Bye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna,

alinusha uff imi pare rau ca stefanita a facut enteroviroza. am inteles ca-s multe cazuri in tara. sanatate multa si pupici la piticuta.

ema caipirinhia .. mojito .. vorbesti de lucruri sfinte .. asteptam pozute!

gratiela e super bine 450 g. pai acum ei ar trebui sa ia maxim 350 g pe luna.

ramona multi ani inainte si sa fiti sanatosi si sa va bucurati de puiul vostru!

ioana David, la multe lunite si anisori. sa fii sanatos si cuminte.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Well, nu stiu, oi fi eu obosita, sau prea socata dupa prima zi de munca, dar azi ma cam uimesc multe chestii citite pe aici.....cum lumea isi da cu parerea despre chestii prin care inca n-a trecut si habar n-are cum va fi sau cum va proceda el/ea cand va fi confruntata cu situatia...
Asa ca ma abtin de la comentarii, probabil sunt iritata de oboseala, Mathias azi-noapte de la 22:00 la 02:00 tot intr-o foiala, un scancet, un planset sau un partz a tinut-o, de n-am putut sa inchid un ochi pana la 2. Asta asa, ca parca stia ca a doua zi merge muma-sa la munca.....
Bye!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Venera daca te ajuta cu ceva si la mine life sucks today
Bafta la munca

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Bye!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Venera daca te ajuta cu ceva si la mine life sucks today
Bafta la munca

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

si la mine la fel .. imi vine sa iau pe cineva la bataie .. eva ma maraie de dimineata, azi-noapte a urlat .. nu vrea sa doarma .. de azi sunt la regim .. si uite asa am nervii intinsi la maxim .. in vacanta nu am fost .. peste o luna ma duc la munca si sunt obosita varza ..

sa mai spun???????

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

buna
eu sa mai zic ca am fost la nunta dar am stat numai cu daria in camera in timp ce mama petrecea la nunta???

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROLI multumesc pentru incurajare.Sper ca Vanessa se va adapta cat mai repede.Nu vreau sa renunt pentru ca e deja mare(2ani si 1/2) si trebuie sa se invete sa stea si fara mami.Cat despre gradinita eu zic ca e ok.Sunt 4 educatori la 20 copii si am avut impresia ca se poarta f frumos cu copiii.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 8+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

buna
eu sa mai zic ca am fost la nunta dar am stat numai cu daria in camera in timp ce mama petrecea la nunta???

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

tare ....

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui ramonab
Faze de asta cu dat la copil ca ii e pofta si eu am avut parte.Da am sarit de fiecare data, si am zis la fel ca voi:e copilul meu si il cresc cum vreau eu, si va manca ce ii dau eu.Eee, ziceau ca tu o sa il tii pe saracu fara sa guste din bunatati.Nu zic ca nu va manca ciocolata, sau nu ii voi da si dulciuri, dar asta se va intampla cand vreau eu si cat vreau eu.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI
RAZVANICI LA 7 LUNI

Mai fetele , poate oi fi eu zuza, dar eu nu cred in "poftele" copilului. Adica ei "poftesc" in principiu la orice avem noi in mana / lingura, putem sa avem si o bomba cu napalm in farfurie ca lor tot li se pare interesant de gustat ;-) Si nu a murit nimeni de pofta pana acum, asa ca, deocamdata, NU e NU! Si pana ce intra in colectivitate sa vada la ceilalti copii, fructele vor fi principalele dulciuri. Poate o praji de casa etc. Dar cat mai putine dulciuri cumparate. Eu asa zic, cel putin acum.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Pai normal, cum ar putea de ex. s pofteasca ciocalata daca nu stie gustul?? El crede ca ce mananca cel din fata lui are gustul pe care-l cunoaste. Si eu sunt de parere ca are toata viata inaite sa guste alimente interzise in primii ani de viata.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Gabritza, dar DC CE?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui numeioana

Buna fetele!! Azi implinim si noi 6 luni!! Multumim din suflet pentru urari!
Avem 72 cm si 9 kg, vineri am stat singurei in fundulet si de dormit dormim numai pe burta, cu nasul in cersaf.

Acum am o singura problema, trebuie sa facem vaccinul si nu gasesc nicaieri Infanrix Hexa. A cumparat cineva recent din vreo farmacie? Va rog mult sa ma ajutati!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Felicitari puiului! Ai intrebat de vaccin la matei Bals?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput