Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Retur... n-am citit nimic, dar promit ca recuperez maine... cam slaba activitatea... credeam ca gasesc macar capitol nou...

Drumul a fost ok... ca si rabdarea copiilor... detalii maine...
Acolo a fost ok, raportat tot la comportamentul copiilor...
Cam atat pt. acum...
Avem o pice de vizitat ca fuse ziua ei cat am fost plecati...

Pupici... si poze maineeeeeeeeeeee

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ELYANNE- bine ai revenit

MARTUTZA- ma bucur ca ti-ai rezolvat problemele pentru urmatoarea perioada. Concediu placut. Abia astept pozele cu Victor sa-i mai vad ochisorii aia draguti. A, cresa de pe estacadei nu mi se pare chiar ok, daca ai posibilitatea sa-l dai la Drumetului e mai bine zic eu. Dar poate nu va fi nevoie prea curand.

ANNE - ai o scumpete de baiat. Ma bucucr ca ai terminat si cu divortul. Esti puternica si vei trece peste toate, ai si pentru cine lupta. Noi suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ceva. Pupici.

Noi am avut o zi f frumoasa si obositoare in acelasi timp. Dimineata am fost la mrea Cernica cu inca 2 cupluri fiecare avand cate o gaza mica de 17 si respectiv 11 luni. Maria a fost cumintica chiar dc le-a mai luat uneori jucariile. La pranz am venit la noi sa manance fetele sa facem si noi niste mici... Si s-au jucat astea mici... e minunat sa ai casa plina de copii si sa auzi numai rasete. Nu prea am facut poze ca eram ocupata sa le privesc si sa le pazesc sa nu se loveasca dar abia astept sa ne reintalnim cu totii. Singurul inconvenient: fetele erau super incantate sa se joaca asa ca nu au dormit deloc si nici nu s-au omorat cu mancarea. La ora 17 s-a spart gasca, Maria a mancar 1 iaurt si s-a culcat pana la 18.30. Acum e cu taica-su in IOr o plimba pe bicicleta si eu am de spalat o tona de vase.

O saptamana buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Tineti-ne pumnii pt maine ca o las pe Maria o ora de proba la vecina cu baietelul de 2 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Tineti-ne pumnii pt maine ca o las pe Maria o ora de proba la vecina cu baietelul de 2 ani.

Bafta Tzuna si sa fie totul bine!

Elyanne - bine ai revenit. Asteptam pozele.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ascultati si voi fata asta...

http://www.youtube.com/watch?v=hkcE6Vy-e6c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sara buna
Victor plange sfasietor de la masele dar macar a inceput sa mai manance.Se pupaceste toata ziua cu verisoarele si merge afara cu ele tinandu-se de mana.Sunt adorabili.
Cu Tudor se lupta sa scape de iubire poate si pentru ca a vrut sa se joace cu el sa-i de o masina si Tudor la refuzat.Gabi imi pare rau de patania voastra.Sa-mi fie rusine ca nu am ami sunat ca aflam ...bine ca sa terminat cu bine.Cand veniti in capitala la control?Sau ati fost?
Am vazut toate pozele.Nu stiu de cine sa zic mai intai ca imi e ca omit pe cineva si nu vreau sa-i supar.Sunt adorabili toti.
Ma bucur ca am vazut nume de mamici date "disparute" si al noi in activitate.E semn bun.Se intorc pasarile la cuib .
M-am induioast gandindu-ma la Alex cu paturica lui.Eu nu sunt de parere sa fie dezvatati de orice le aduce alinare ca sunt prea mici.O nepoata a mea si acum la 3 ani doarme cu o anume paturica si pernuta si nu vad nimic rau in asta.E inca un copil.
Cu paturica o vad si pe Kitty la job daca se mai gandeste mult ce sa faca cu Giulia...te pup Cristina..sper sa gasesti putere in tine pentru ca esti o femeie puternica si vei face ce e mai bine pt viitorul vostru.O mama fara servici,plictisita, agasata sau nemultumita de pozitia la job din pacate isi varsa naduful acasa...sunt pareri proprii si observatii...nu le lua ca pe afront doar ca stiu ca tu te vei gandi si la viitor si vei lua cea mai buna decizie.
Mady ia-te de fumat sa slabesti ..sau de barbati...sau uita sa mananci cu zilele si cand o faci baga fructe si supe.O sa ajungi ca mine la 48 (de la 65)...sa nu ma invidiati ca nu de fericire am slabit eu .Apropo de spanac am o reteta de slabit care are si spanac .Acu pe serioaselea eu la spanac pun si doi catei de usturoi la fiert. Mancam ca spartii io si fimiu ..tasu nu gusta de fel ...dar e pierderae lui..nu folosesc magi sau alte d'astea nici la noi nici la vic dar bulion pun la mancarici.La ciorbe pun rosii oparite si tocate (despielitate).Succes la slabit si al bucatareli.
As mai scrie dar pic de somn ac azi am alergat la expozitie, in parc...am numarat pietricele, ne-am uitat dupa stele...
Sa ma laud cu ce cuvinte noi stie fimiu: stea, cecel (cercel),tatol (tractor),derde (verde),aia,alta,asta, Da-da (Vanda sor mea),Sofi,soshie (rosie), totete (sosete),papuc.
Legat de viermusi fimiu are zile cand nu ar cobora din carut si da si parturi de-ti muta nasul desi il hranesc ca la carte,se scarpina des la nas si are cearcane, daca nu vedeam ceva dubios in pampers nu ma gandeam nici eu la asta mai cautam ....
Tzuna bafta cu vecina...adica Mariei bafta ca pan ala urma tot va sta cu cineva.Mersi de pontul cu estacadei...drumetul e in traseul meu (putin abatut sa zic asa) dar cred ca e mai bine pt ca deja am intrat in vorba dimineata in autobuz cu o mamica pe care vad frecvent cu baietelul la 7 in 137 si a zis ca e f multumita.
Carmen multa sanatate lui Vlad.Sa fiu sincera pers care ma convins sa nu las baiatu inca la cresa e pediatra lui.Dupa ce mi-a reamintit de lunile de toamna-iarna cand fimiu a marcat cate o raceala,rosu in gat si bronsita in fiecare luna mi-a adus in discutie cateva cazuri de parinti care au stat mai mult in medicale din cauza virozelor copilului.Sper sa nu fie cazul la voi...dar eu cred ca sunt mai closca decat Kitty si am cedat in fata acestor argumente...nu am stat la tocmeli...in plus nici sotu nu e de acord cu cresa, la gradi da-dar dupa 2 ani jumate...so asteptam.Sa va faceti bine.
Florina sper ca e mai bine veve.Sanatate
Anne te bat...nu ai dat un tar macar sa bem o bere impreuna..na na...E mortal fitu in poza aia in care face nani.mi-e dor de el
Amma sa-i fie de bine lui Lucas crestinarea,ati fost superbi.Ma bucur ca esti bine .
Acu descarc poze (merge greu rau) si le cautati voi maine la semnatura in albumul de august ca eu voi face bagaje.
Va pup.
Noapte buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Incerc sa scriu acum cateva randuri... maine nu cred ca am cand...

Bagajul a avut loc in masina, cu tot cu carut... 3 trolere plus vreo 2 genti mai micute... si evident cartul lor...

Drumul lung si obositor... ne-am pierdut in Sofia doar 2 ore...
Am ajuns intr-un final acolo... eram terminati toti astia mari... copiii cat de cat ok ... doar dormisera in masina...

Acolo au dormit in patuturile lor... Elena (culmea) in patul ei... din care a cazut intr-o noapte

Au mancat doar nestle si hipp... si iaurturi evident... Elena nu prea a mancat... Aici a fost o problema, ca nu am avut ce sa le dau de acolo... La ei am rezolvat-o cu borcanasele si iauturile, dar la mandra a fost jale... Am pus-o pe mama soacra sa ne astepte cu o ciorba acra... ca eram terminati... n-au nici macar supe... sau n-am reusit noi sa le gasim...

La plaja le-a placut la nebunie... mult nisip... si apa muuulta... au fost fani apa... doar sunt pestisori... Asta mi-a placut si mie, balaceala...
Au stat cu pampers de apa pana i-am terminat, si apoi la putza goala... au poze sexy... o sa ne injure cand or fi mari

Drumul la retur iarasi luuuung, dar mai putin obositor si fara pierdut in Sofia... acum a fost lung pt. ca n-am oprit la cumparaturi si sa manance trupa (la dus n-a fost cazul ca am mers noapte)...

Poze promit maine... acum fug la nani ... maine am de umblat, de alergat

EDIT: am scapat de muci si tuse... in afara de tratamentul dat de doftor n-a mai fost cazul de nimic... asa ca am o tona de menicamente, de care sper sa n-am nevoie pana expira

Concurs Danonino: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=1" target="_blank">el1 (Andrei) sau el2 (Mihai) ???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Marta, zici asa: Legat de viermusi fimiu are zile cand nu ar cobora din carut si da si parturi de-ti muta nasul desi il hranesc ca la carte,se scarpina des la nas si are cearcane, Unde e greseala in alimentatie de face un copil sa dea parturi? ca io nu stiam, credeam ca asa trebe sa faca..

Mergi la inceput

Si iata cum in aceasta minunata noapte sarbatoresc mesajul 100!!!! Nu m-asteptam de la mine ca sunt cam aricioaica. Mai zic de fie-miu.

Bine ati venit Eliana+ trupa! Dar acolo de ce nu ai avut ce sa le dai sa manance? nu era ceva sa le placa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Noi astazi sarbatorim capul familiei ()

La multi ani, Calin!

Acum 14 ani eram tare-tare indragostita de el, dar daca ascultam "glasul ratiunii" mi se parea ca e prea rece, prea introvertit, prea incapatanat...nu credeam ca o sa fie usor de trait langa el!..
Acum....mai ies scantei....dar multe sunt de la focurile de artificii ...
Ma topesc de dragul lui
- cand vad cu ce ochi se uita la copii,
- cand o imbraca pe Giulia potrivind cu atentie hainele, dupa gustul lui,
- cand face cu Raul cate ceva - treburi de barbati,
- cand mergem la o masa festiva si ma scoate la vals ceremonios, tinandu-mi scaunul si imi saruta mana la sfarsitul dansului ,
- cand avem un moment al nostru si povestim despre carti citite, filme, sau cate in luna si stele...nu ne mai saturam de povestit,
- cand mergem la cumparaturi si ma baga intr-o cabina de proba si imi aduce el haine (de obicei masuri muuuult mai mici - ca nu ma vede cata sunt - si muuult prea indraznete pentru mine) ,
- cand am mai multa treaba si sunt si nervoasa si el vine si ma gadila sau ma necajeste de imi vine sa-i dau cu ceva in cap si sfarsesc prin a izbucni in ras,
- cand isi cumpara haine sau pantofi si vine acasa si face prezentare de moda..
si muuuulte multe altele..

(ce nu-mi place nu pot sa spun de ziua lui )

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput